- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
kaybınız için çok geçmiş olsun, ne sıkıntılar yaşıyoruz nelerden geçiyoruz ya Allah hepimize sabr kanaat versin.Amin canım çok sağ ol inşallah bakalım öyle görünüyorbenim de kasımda kaybım olmuştu sonra adetim çok düzensizdi birsürü şeyle boğuştuk ama şimdilik güzel gidiyor çok şükür risklere kanamalara rağmen iyilermiş inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
9 doğuran malili kadından neyimiz eksik yaaaDoktora teklif ettim de üçüzler doğmuyor dedı
Ayyy tövbeler olsun o zaman kuzuuum ben de dedim ikizde bile bu kadar risk oluyosa üçüzde nasıl olurDoktora teklif ettim de üçüzler doğmuyor dedı
Amiiin canım inşallahhkaybınız için çok geçmiş olsun, ne sıkıntılar yaşıyoruz nelerden geçiyoruz ya Allah hepimize sabr kanaat versin.
bak sonunda şükürler olsun Rabiim arkasına minik kuzularını vermiş bütün sıkınıtıların geçsin gitsin sağlıkla ilerlesin hamileliğin de sağlıkla hayırla da doğsun canım Rabbim bizlere de verir inşallah
Bence yasal olan 1 ya, 2 koyacak zaten 3.de riske girmek istemiyordur9 doğuran malili kadından neyimiz eksik yaaa
İzlemiştim onu ama kadın da zayıf bişey doğurmuş helal olsunAyyy tövbeler olsun o zaman kuzuuum ben de dedim ikizde bile bu kadar risk oluyosa üçüzde nasıl olurHayırlısı sağlıklısı olsun inşallah zaten zor olurdu boşver TLC’de kalabalık aile diye bi program var kadının beşizleri var halini bi gör
Bir kız bir erkek olsa da şahane olur ya arkadaşımın öyle nasıl tatlılarVerimli bi çalışma olur valla doğru diyosunben de çok şaşırdım ya nasıl da hemen söyledi belki biz süpriz balon patlatacaktık birinden çok emin gibiydi diğeri değişebilir belki bakalım hayırlısı olsun biz iki kız kardeşiz ablamla çok iyi anlaşırız o yüzden tanıdık bir şey diye hoşuma gitti eşim de tek çocuk erkekler zaten kız çocuklarına bayılıyor hayırlısı olur inşallahh bakalım kısmet
Hepsi ayrı eğlenceli olur heralde ama krizler de olur illa kiBir kız bir erkek olsa da şahane olur ya arkadaşımın öyle nasıl tatlılartabi ergenlikte yerler birbirlerini oğlan kızı deli eder abilik taslar hayali bile keyif verdi dur bakalım ne diyecek 2 hafta sonra
Eskı calıstıgım okulda bı arkadsın vardı ikizleri o zaman 4 e gidiyorlardı, cok akıllılardı maşallah, birbirlerinin en ıyı arkadsları olmuslar, bi kız bi erkek. Cok hosuma gıtmıstiHepsi ayrı eğlenceli olur heralde ama krizler de olur illa kiiyi anlaşırlar inşallah
Yaa canlarım benim çok tatlıymışEskı calıstıgım okulda bı arkadsın vardı ikizleri o zaman 4 e gidiyorlardı, cok akıllılardı maşallah, birbirlerinin en ıyı arkadsları olmuslar, bi kız bi erkek. Cok hosuma gıtmısti
İnsallah canım, mürüvvetlerini de görürüzYaa canlarım benim çok tatlıymışen iyi arkadaş olsunlar zaten daha ne isterim inşallah görürüz o günleri
Hepsi ayrı eğlenceli olur heralde ama krizler de olur illa kiiyi anlaşırlar inşallah
Yaaa hadi bakalım ikinizden de böyle şeyler duyalımEskı calıstıgım okulda bı arkadsın vardı ikizleri o zaman 4 e gidiyorlardı, cok akıllılardı maşallah, birbirlerinin en ıyı arkadsları olmuslar, bi kız bi erkek. Cok hosuma gıtmısti
İnsallah canımYaaa hadi bakalım ikinizden de böyle şeyler duyalım
Amiiin amin isteyen herkesten duyalım inşallah fıstığımYaaa hadi bakalım ikinizden de böyle şeyler duyalım
Hayaller bitmiyor mürüvvetlere bile geldik torunlar diye devam ediyormuşumİnsallah canım, mürüvvetlerini de görürüz
O günler de gelecek inşallahHayaller bitmiyor mürüvvetlere bile geldik torunlar diye devam ediyormuşum
yaş durumuna göre 2 koyuyorlarmış heralde amann tek ikiz sağlıklı olsun bizim olsunBence yasal olan 1 ya, 2 koyacak zaten 3.de riske girmek istemiyordur
Senin hcg sonuçları nasıldı canım? 2 güne bir vermiştin değil mi?Amiiin amin isteyen herkesten duyalım inşallah fıstığımsenden de duyalımmm
Maşallah canım çok şükür sağlıkla ilerlesinler inşallah
Evet kuzum benim daha bat gelmeden çok koyu çizgi çıkmıştı 505ti değerim 4 gün sonra da 5-6 katına çıkmıştı 4 katına çıkması gerekirken. Hatta ilk tek kese gördük doktor dış gebelikten korkmuş bana farkettirmedi ama 3 gün sonra bidaha çağırdı bi baktı 2 kese görünce hem şaşırdı hem rahatladıSenin hcg sonuçları nasıldı canım? 2 güne bir vermiştin değil mi?
İnşallah kuzuuum çok sağ ol hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıklaMaşallah canım çok şükür sağlıkla ilerlesinler inşallah