Aynen ya onda da ayrı bir stres var, inşallah herşey güzel olacak öyle düşünmeye çalışıyorumİnşallah cıkar canım, o da simdi stres yapıyordur içten içe, belli etme ona..
Ben eşimle dalga gecıyorum, senle işim bitti diye
Olacak tabıkiAynen ya onda da ayrı bir stres var, inşallah herşey güzel olacak öyle düşünmeye çalışıyorum
Ben de bu ay korunacağım zaten hem aşı hem de antibiyotik kullanacağım için diğer ay da gerek yok bence korunmayaKuzum hani rahmın girişinde demıs ya acaba Spermin hızını o mu yavaslatıyordu dıye dusundum.. Valla ben de sormadım korunma olayını, zaten benım histerekopı yumurtlama zamanı yapıldı, yumurtalama zaten kacmıstı, bi de enfeksıyon olmasın diye 5 gun kullanabılcegım bı antibiyotik yazdı. Ama bir konuda okumustum 15 gun dıye yazmıstı
Senın kese nereye yerlesmıstı hatırlıyor musun, acaba kurtajla alakalı bı durum mu, benım doktor bu yuzden kurtaj yapmadı İlacla dusuk yaptırdı, cok sancı cektım ama bu problemlerim olmadı cok sukur, hoş benım ne problem var hala bilmiyoruzBen de bu ay korunacağım zaten hem aşı hem de antibiyotik kullanacağım için diğer ay da gerek yok bence korunmayavalla bende şüphe ettim tam girişte ve ortadaydı çünkü götünen yer
Amin canım benim hepimiz güzel haberler alalımSaol kuzum, senin de guzel haberlerini duyabilmek ümidiyle
Çok şükür canım çok şükürHepiniz cok sağolun kızlar Hepiniz DualarimdasinizHejaR12 cok şükür herşey yolunda cnm ins hep böyle gider de sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma
Benim doktorumda ilaçla düşmesi için çok uğraştı da olmadı, keşke bende kürtaj sız düşürebilseydim, bir ara sezeryan olacam diye korktumSenın kese nereye yerlesmıstı hatırlıyor musun, acaba kurtajla alakalı bı durum mu, benım doktor bu yuzden kurtaj yapmadı İlacla dusuk yaptırdı, cok sancı cektım ama bu problemlerim olmadı cok sukur, hoş benım ne problem var hala bilmiyoruz
Çok iyi hatırlıyorum doktor kesen tam yukarıya yerleşmiş ne güzel rahim ağzına yakın değil demişti, bence de kürtaj sonrası oldu çünkü illaki rahim etkilenmiştir yazık değil mi 3 hafta kalbi durmuş kalır üstüne kanıma kadar enfeksiyon geçti de öyle kürtaj olursam kürtaj etkilenmez miSenın kese nereye yerlesmıstı hatırlıyor musun, acaba kurtajla alakalı bı durum mu, benım doktor bu yuzden kurtaj yapmadı İlacla dusuk yaptırdı, cok sancı cektım ama bu problemlerim olmadı cok sukur, hoş benım ne problem var hala bilmiyoruz
3 hafta mı?Çok iyi hatırlıyorum doktor kesen tam yukarıya yerleşmiş ne güzel rahim ağzına yakın değil demişti, bence de kürtaj sonrası oldu çünkü illaki rahim etkilenmiştir yazık değil mi 3 hafta kalbi durmuş kalır üstüne kanıma kadar enfeksiyon geçti de öyle kürtaj olursam kürtaj etkilenmez miişte asıl problem ne bilmemek de sıkıntı yaaa
Benım de her kontrolde soruyordu doktor leke var mı dıye, toplu ıgne ucu kadar bıle leke olmadı, artık en son, sozumu dinle dedı, zehırleyecek senı dedı, öyle ikna oldum, kese nasıl yerlesmısse, bebek gelısımi durdugu halde kese buyume ye devam ediyorduAmin canım benim hepimiz güzel haberler alalım
Çok şükür canım çok şükürsağlıkla hayırla gelsin minnoşumuz
Benim doktorumda ilaçla düşmesi için çok uğraştı da olmadı, keşke bende kürtaj sız düşürebilseydim, bir ara sezeryan olacam diye korktumo kadar ilaca o kadar sancıya olmadı, neyse hayırlısı böyleydi demek, bir dahaki söylemlerimiz doğum üzerine olsun, kolay sağlıklı doğumlarımızdan bahsedelim
Gırısı nasıl etkıledıler acaba, kürtaj nasıl oluyor tam bılmıyorum ama vakumla mı cekılıyor, yoksa kazıma yöntemi mı bılmıyorum ama duymustım yapısıklık yapabilir dıye, ilk dusukte tercih etmem demıstı benım doktor.. Senın cok uzun kalmıs canım o 3 hafta ıcınde Hıc kontrole gitmedin mi, benım de 2 hafta bekledi ama ben 3 4 gune bır gıttım kontroleÇok iyi hatırlıyorum doktor kesen tam yukarıya yerleşmiş ne güzel rahim ağzına yakın değil demişti, bence de kürtaj sonrası oldu çünkü illaki rahim etkilenmiştir yazık değil mi 3 hafta kalbi durmuş kalır üstüne kanıma kadar enfeksiyon geçti de öyle kürtaj olursam kürtaj etkilenmez miişte asıl problem ne bilmemek de sıkıntı yaaa
Benim doktorum da tam tersi ilaçla düşsün istemedi.Benım de her kontrolde soruyordu doktor leke var mı dıye, toplu ıgne ucu kadar bıle leke olmadı, artık en son, sozumu dinle dedı, zehırleyecek senı dedı, öyle ikna oldum, kese nasıl yerlesmısse, bebek gelısımi durdugu halde kese buyume ye devam ediyordu
Gırısı nasıl etkıledıler acaba, kürtaj nasıl oluyor tam bılmıyorum ama vakumla mı cekılıyor, yoksa kazıma yöntemi mı bılmıyorum ama duymustım yapısıklık yapabilir dıye, ilk dusukte tercih etmem demıstı benım doktor.. Senın cok uzun kalmıs canım o 3 hafta ıcınde Hıc kontrole gitmedin mi, benım de 2 hafta bekledi ama ben 3 4 gune bır gıttım kontrole
Halbukı ilac daha saglıklı olanı, düşük sonrası süreç için.. Belkı haftası buyuktur, kac haftalık tıBenim doktorum da tam tersi ilaçla düşsün istemedi.
2 gün bekletti sadece, çok yeniydi çünkü kalbi duralı. Biraz vücut kendi atsın istedi heralde.
Sonra vakumla kürtaj yapıldı.
3 hafta mı?
Çok uzun kalmış canım yaa.
Çok şükür, yine de fazla zarar vermemiş sana.
Vakumla kürtaj olmuştu aslında ama belki ondan da değil arkasından olduğum enfeksiyon vs bişey illaki etkilemiş olabilir ama geçti şükürBenım de her kontrolde soruyordu doktor leke var mı dıye, toplu ıgne ucu kadar bıle leke olmadı, artık en son, sozumu dinle dedı, zehırleyecek senı dedı, öyle ikna oldum, kese nasıl yerlesmısse, bebek gelısımi durdugu halde kese buyume ye devam ediyordu
Gırısı nasıl etkıledıler acaba, kürtaj nasıl oluyor tam bılmıyorum ama vakumla mı cekılıyor, yoksa kazıma yöntemi mı bılmıyorum ama duymustım yapısıklık yapabilir dıye, ilk dusukte tercih etmem demıstı benım doktor.. Senın cok uzun kalmıs canım o 3 hafta ıcınde Hıc kontrole gitmedin mi, benım de 2 hafta bekledi ama ben 3 4 gune bır gıttım kontrole
Aynen haticeye deil neticeye bakalım, cok sukur sorun giderildiVakumla kürtaj olmuştu aslında ama belki ondan da değil arkasından olduğum enfeksiyon vs bişey illaki etkilemiş olabilir ama geçti şüküro 3 haftalık süreçte bir memleket işimiz oldu gidememiştim bir sıkıntı yok gibi durunca da hiç stres yapmadım yalan yok o zamanlar kalp durması vs hiç bilmiyordum kanama ağrı yok eee o zaman 12.hafta gel dedi diye rahat takıldım baya sakin bir yapım vardı yani ama şimdi ne mümkün
9 haftalıktı benim.Halbukı ilac daha saglıklı olanı, düşük sonrası süreç için.. Belkı haftası buyuktur, kac haftalık tı
Aslında haftası da uygunmus İlacla dusuk ıcın, demek kı her doktorun görüşü farklı oluyor9 haftalıktı benim.
Vakumla daha iyi temizleriz dedi doktorum, hiç sorgulamadım.
Zaten ben de görmeyi hiç istemiyordum.
Beklediğim o 2 gün bile çok korktum kanama falan olur diye.
Amin canım inşallah, aynen çok kapılıyorum yaaHiç belli olmaz, çok kapılmamak lazım ama ihtimal her zaman varhadi güzel haberlerle gel inşallah
Normal, bi sonraki adette bunları yasamazsınız
Çok normal, kürtaj vücudun hiç bilmediği bir işlem. O nedenle de bir kaç ay bu şekilde tepki vermesi de olağan. Bir sonraki adetimizde de takip edin ona göre doktora gidersiniz.
herkese günaydın
Çok şükür eşim de çıkınca artık öyle korkmuş ki doktora ilk sorduğu bu tekrar geri yapışmaz değil mi diyorAynen haticeye deil neticeye bakalım, cok sukur sorun giderildi
Bunlar bize tecrube oldu işte, bundan sonrasında daha tedbirli ılerlerız
İnsanın içinde umut oluyor tabi haklısınAmin canım inşallah, aynen çok kapılıyorum yaadaha alışamadım.
Çok şükür eşim de çıkınca artık öyle korkmuş ki doktora ilk sorduğu bu tekrar geri yapışmaz değil mi diyorikimizde de o eski rahatlık kalmamış