Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay korunacağım zaten hem aşı hem de antibiyotik kullanacağım için diğer ay da gerek yok bence korunmaya valla bende şüphe ettim tam girişte ve ortadaydı çünkü götünen yer

Ben de bu ay korunacağım zaten hem aşı hem de antibiyotik kullanacağım için diğer ay da gerek yok bence korunmaya valla bende şüphe ettim tam girişte ve ortadaydı çünkü götünen yer
Senın kese nereye yerlesmıstı hatırlıyor musun, acaba kurtajla alakalı bı durum mu, benım doktor bu yuzden kurtaj yapmadı İlacla dusuk yaptırdı, cok sancı cektım ama bu problemlerim olmadı cok sukur, hoş benım ne problem var hala bilmiyoruz

Saol kuzum, senin de guzel haberlerini duyabilmek ümidiyle
Amin canım benim hepimiz güzel haberler alalım
Hepiniz cok sağolun kızlar Hepiniz Dualarimdasiniz HejaR12 cok şükür herşey yolunda cnm ins hep böyle gider de sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma
Çok şükür canım çok şükür sağlıkla hayırla gelsin minnoşumuz
Benim doktorumda ilaçla düşmesi için çok uğraştı da olmadı, keşke bende kürtaj sız düşürebilseydim, bir ara sezeryan olacam diye korktumo kadar ilaca o kadar sancıya olmadı, neyse hayırlısı böyleydi demek, bir dahaki söylemlerimiz doğum üzerine olsun, kolay sağlıklı doğumlarımızdan bahsedelim

Çok iyi hatırlıyorum doktor kesen tam yukarıya yerleşmiş ne güzel rahim ağzına yakın değil demişti, bence de kürtaj sonrası oldu çünkü illaki rahim etkilenmiştir yazık değil mi 3 hafta kalbi durmuş kalır üstüne kanıma kadar enfeksiyon geçti de öyle kürtaj olursam kürtaj etkilenmez mi işte asıl problem ne bilmemek de sıkıntı yaaa

3 hafta mı?
Çok uzun kalmış canım yaa.
Çok şükür, yine de fazla zarar vermemiş sana.

Benım de her kontrolde soruyordu doktor leke var mı dıye, toplu ıgne ucu kadar bıle leke olmadı, artık en son, sozumu dinle dedı, zehırleyecek senı dedı, öyle ikna oldum, kese nasıl yerlesmısse, bebek gelısımi durdugu halde kese buyume ye devam ediyordu
Gırısı nasıl etkıledıler acaba, kürtaj nasıl oluyor tam bılmıyorum ama vakumla mı cekılıyor, yoksa kazıma yöntemi mı bılmıyorum ama duymustım yapısıklık yapabilir dıye, ilk dusukte tercih etmem demıstı benım doktor.. Senın cok uzun kalmıs canım o 3 hafta ıcınde Hıc kontrole gitmedin mi, benım de 2 hafta bekledi ama ben 3 4 gune bır gıttım kontrole

Benim doktorum da tam tersi ilaçla düşsün istemedi.
2 gün bekletti sadece, çok yeniydi çünkü kalbi duralı. Biraz vücut kendi atsın istedi heralde.
Sonra vakumla kürtaj yapıldı.

Benim doktorum da tam tersi ilaçla düşsün istemedi.
2 gün bekletti sadece, çok yeniydi çünkü kalbi duralı. Biraz vücut kendi atsın istedi heralde.
Sonra vakumla kürtaj yapıldı.
Halbukı ilac daha saglıklı olanı, düşük sonrası süreç için.. Belkı haftası buyuktur, kac haftalık tı

3 hafta mı?
Çok uzun kalmış canım yaa.
Çok şükür, yine de fazla zarar vermemiş sana.
Vakumla kürtaj olmuştu aslında ama belki ondan da değil arkasından olduğum enfeksiyon vs bişey illaki etkilemiş olabilir ama geçti şükür o 3 haftalık süreçte bir memleket işimiz oldu gidememiştim bir sıkıntı yok gibi durunca da hiç stres yapmadım yalan yok o zamanlar kalp durması vs hiç bilmiyordum kanama ağrı yok eee o zaman 12.hafta gel dedi diye rahat takıldım baya sakin bir yapım vardı yani ama şimdi ne mümkün

Aynen haticeye deil neticeye bakalım, cok sukur sorun giderildi
Bunlar bize tecrube oldu işte, bundan sonrasında daha tedbirli ılerlerız

Halbukı ilac daha saglıklı olanı, düşük sonrası süreç için.. Belkı haftası buyuktur, kac haftalık tı
9 haftalıktı benim.
Vakumla daha iyi temizleriz dedi doktorum, hiç sorgulamadım.
Zaten ben de görmeyi hiç istemiyordum.
Beklediğim o 2 gün bile çok korktum kanama falan olur diye.

Aynen haticeye deil neticeye bakalım, cok sukur sorun giderildi
Bunlar bize tecrube oldu işte, bundan sonrasında daha tedbirli ılerlerız
Çok şükür eşim de çıkınca artık öyle korkmuş ki doktora ilk sorduğu bu tekrar geri yapışmaz değil mi diyor ikimizde de o eski rahatlık kalmamış

Amin canım inşallah, aynen çok kapılıyorum yaa daha alışamadım.
İnsanın içinde umut oluyor tabi haklısın ama işte çok kapılınca, negatifi görmek çok üzücü oluyor. Ben 1 sene yaşadım o durumu. İnşallah hissettiklerin bebiştendir de seviniriz 3 gün sonra yapan çıkar bence ne diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…