Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım çok sağ ol inşallah bakalım öyle görünüyor 🥰 benim de kasımda kaybım olmuştu sonra adetim çok düzensizdi birsürü şeyle boğuştuk ama şimdilik güzel gidiyor çok şükür risklere kanamalara rağmen iyilermiş 🙏🏻💙 inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏻😇
kaybınız için çok geçmiş olsun, ne sıkıntılar yaşıyoruz nelerden geçiyoruz ya Allah hepimize sabr kanaat versin.
bak sonunda şükürler olsun Rabiim arkasına minik kuzularını vermiş bütün sıkınıtıların geçsin gitsin sağlıkla ilerlesin hamileliğin de sağlıkla hayırla da doğsun canım Rabbim bizlere de verir inşallah:KK36:

Doktora teklif ettim de üçüzler doğmuyor dedı 😅
Ayyy tövbeler olsun o zaman kuzuuum ben de dedim ikizde bile bu kadar risk oluyosa üçüzde nasıl olur 🤦🏼‍♀️ Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 💙 zaten zor olurdu boşver TLC’de kalabalık aile diye bi program var kadının beşizleri var halini bi gör 😅

kaybınız için çok geçmiş olsun, ne sıkıntılar yaşıyoruz nelerden geçiyoruz ya Allah hepimize sabr kanaat versin.
bak sonunda şükürler olsun Rabiim arkasına minik kuzularını vermiş bütün sıkınıtıların geçsin gitsin sağlıkla ilerlesin hamileliğin de sağlıkla hayırla da doğsun canım Rabbim bizlere de verir inşallah:KK36:
Amiiin canım inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Ayyy tövbeler olsun o zaman kuzuuum ben de dedim ikizde bile bu kadar risk oluyosa üçüzde nasıl olur 🤦🏼‍♀️ Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 💙 zaten zor olurdu boşver TLC’de kalabalık aile diye bi program var kadının beşizleri var halini bi gör 😅
İzlemiştim onu ama kadın da zayıf bişey doğurmuş helal olsun😅 riskli gebelik tabıkı zor olur ama ikiye de razıyım, saglıklı sıhhatli olsun yeter ki

Verimli bi çalışma olur valla doğru diyosun 😂 ben de çok şaşırdım ya nasıl da hemen söyledi belki biz süpriz balon patlatacaktık 😅 birinden çok emin gibiydi diğeri değişebilir belki bakalım hayırlısı olsun 🥰 biz iki kız kardeşiz ablamla çok iyi anlaşırız o yüzden tanıdık bir şey diye hoşuma gitti eşim de tek çocuk erkekler zaten kız çocuklarına bayılıyor hayırlısı olur inşallahh bakalım kısmet 💙
Bir kız bir erkek olsa da şahane olur ya arkadaşımın öyle nasıl tatlılar 🥰tabi ergenlikte yerler birbirlerini oğlan kızı deli eder abilik taslar 😂😂hayali bile keyif verdi dur bakalım ne diyecek 2 hafta sonra 🥰

Bir kız bir erkek olsa da şahane olur ya arkadaşımın öyle nasıl tatlılar 🥰tabi ergenlikte yerler birbirlerini oğlan kızı deli eder abilik taslar 😂😂hayali bile keyif verdi dur bakalım ne diyecek 2 hafta sonra 🥰
Hepsi ayrı eğlenceli olur heralde ama krizler de olur illa ki 😅 iyi anlaşırlar inşallah 😊💙

Eskı calıstıgım okulda bı arkadsın vardı ikizleri o zaman 4 e gidiyorlardı, cok akıllılardı maşallah, birbirlerinin en ıyı arkadsları olmuslar, bi kız bi erkek. Cok hosuma gıtmısti
Yaa canlarım benim çok tatlıymış 🥰❤️ en iyi arkadaş olsunlar zaten daha ne isterim inşallah görürüz o günleri 🤲🏻

Hepsi ayrı eğlenceli olur heralde ama krizler de olur illa ki 😅 iyi anlaşırlar inşallah 😊💙
Eskı calıstıgım okulda bı arkadsın vardı ikizleri o zaman 4 e gidiyorlardı, cok akıllılardı maşallah, birbirlerinin en ıyı arkadsları olmuslar, bi kız bi erkek. Cok hosuma gıtmısti
Yaaa hadi bakalım ikinizden de böyle şeyler duyalım 🥰🥰

Senin hcg sonuçları nasıldı canım? 2 güne bir vermiştin değil mi?
Evet kuzum benim daha bat gelmeden çok koyu çizgi çıkmıştı 505ti değerim 4 gün sonra da 5-6 katına çıkmıştı 4 katına çıkması gerekirken. Hatta ilk tek kese gördük doktor dış gebelikten korkmuş bana farkettirmedi ama 3 gün sonra bidaha çağırdı bi baktı 2 kese görünce hem şaşırdı hem rahatladı
Maşallah canım çok şükür sağlıkla ilerlesinler inşallah 🥰
İnşallah kuzuuum çok sağ ol hepimiz bebişlerimize kavuşalım sağlıkla 🤲🏻💙 sen ne yaptın test yapacaktın sanki

X