Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Halbukı ilac daha saglıklı olanı, düşük sonrası süreç için.. Belkı haftası buyuktur, kac haftalık tı
Galiba benimkinin haftası büyüktü ondan, 12 haftaya yakındı, bilmiyorum etkiler mi ben normal doğuramıyorum, iki doğumunda da normali denedik. Yok ne yaptılarsa açılma olmuyor sancı aşırı çekiyorum ama açılma yokyapıyla alakalı galiba

O da olabılır canım, bı de kese guzel yerlesmıs de olabılır

günaydınlar
Sohrab canım beni lupus testi sonucu çıkmış e nabız da gözüküyo dr 3 haftaya çıkar demişti anlamadım.değerlerim normal yazıyo

Ben de bu ay korunacağım zaten hem aşı hem de antibiyotik kullanacağım için diğer ay da gerek yok bence korunmaya valla bende şüphe ettim tam girişte ve ortadaydı çünkü götünen yer
rahim filminizin görüntüsü var mı paylaşabilir misiniz. Benim de rahim alt tarfında girişre doğru var yapışılık denildi. Histereskopi oldum. Ama 2 aydır gebelik oluşmadı dr 4 ay süre verdi. Ben tekrar dan bir rahim filmi çektirme düşüncesine kapıldım açıkçası. Ameliyat sonrası tekrar bir baktırmakta fayda vardır diye düşünyorum. GErçi dr kontrollerde gayet ii düzelttik rahimde sıkıntı kalmadı dedi ama işte içim rahat etmiyor.

aynı duygular bende de var canım. Yalnız değilsin asla.

Günaydın kızlar iyi geçti randevum bebişler büyümüş çok şükür kalpleri atıyor 10+4 olmuşlar Ha-ri
Yaaa benim minik kuşlarımı yesinler cinsiyet öğrenmeye ne kalmış çok şükür valla inşallah kucağına aldığını da söyleyeceksin nasipse

Benim elimde bizzat yok CD ile verdiler, neden arkasından 4 ay gibi bir süre verdi ki

Benim elimde bizzat yok CD ile verdiler, neden arkasından 4 ay gibi bir süre verdi ki
Biz tüp bebek istiyoruz dedik. O da doğal yolla tekrar bir deneyin dedi. Gebe kalabiliyorum zor da olsa. Bir sağlıklı doğumum var diye. Benim rahimdeki o yapışıklık olan şe açıldı bir de rahim şeklini düzelttiler. İyileşme süreci 3 ay geçti zartn şimdi birde 4 ay tekrar deneyin dedi hoca. Cd ile ise evet gönderemezsin canım. Benim ilk rahim filmim de öyleydi cd deydi. İkinci çektirdiğim verdiler filimleri.

Benim çok belli belirsiz bir beyazlık vardı rahim görüntüsü girişinde histeroskopi de de çok çok küçük bir şeydi dedi doktor şekil vs düzeltimi olmadı çünkü gösterdiğinde bile belli filmde bir tuhaflık yoktu şekil olarak, gönderirken de hiç şu kadar korun vs demedi bende sormayı unuttum

benim histereskopi sonrası zaten 1 aylık hormonlu spiral takıldı. O korudu çıkarttıtkan sonrada br takım hormon ilaçlar vs uygulandı iyileşme açısından o zaman da biz korunduk ilaç kullandığım için. Öyle yani kuzum hayırlısı olsun ikimz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…