Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Allahın izniyle cok güzel olucak bu kez inanıyorum cok sveindim sıkıntın cikmamasina Ha-ri cok sevindim sonucunun güzel cikmasina, biraz kafanı rahatlat en güzel zamanda gelicek ins mucizen.. Kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bi Oğlumuz olucakmis

Oyss bi yakışıklı geliyor desene ❤❤ maasallh sübhannallah canim

Hayır kuzum umut ve enerjim hep diplerdeydi aslında
Ama doğru fizan a da gitsen herşey olacağına varıyor
Amin güzel duan için cümlemize inşallah

Yaaa maşallah sağlıkla doğsun küçük prens

Yaa ıyıkı yaptırmıssın histerekopiyi, belkı de engel oydu, Allahım saglıcakla nasıp etsin ınsallah, histerekopı de vesilesi olsun

Bize de dua et teyzesi
Maşallah size, yakısıklı oglumuz oluyor demek

Evet canım bu 3.opum oalcak ama kafamda bir sürü soru işareti var İnşallah bu sefer olur da tek isteğim o
Ne gıbı canım? Dusukten kaynaklı soru işaretleri mi? Eger oyleyse onu sil cıkar kafandan, bak ben de sil baştan basladım tedaviye, olumsuz olcagını dusunmuyorum, doktor cok daha temkınlı bu sefer, rahatım o yuzden

Yaa ıyıkı yaptırmıssın histerekopiyi, belkı de engel oydu, Allahım saglıcakla nasıp etsin ınsallah, histerekopı de vesilesi olsun
Cidden iyiki aman gerek yok dememişim çok hafif bir yapışıklık vardı etki edermiydi bilmiyorum ama ben açtım dedi onun harici hiç bir şey yokmuş, rahim şeklim de düzgünmüş öyle basıklık vs yokmuş histeroskopi ile tüp girişlerine tekrar bakmış senin bu saatten sonra cerrahi hiç bir işlemin yok ilaç konusunda ben olsam ben de rahim inceliği için estrofem verirdim zaten senin doktorun da vermiş dedi diğer ay adet ile hormon ve amh baktır hepsi bitsin dedi yalnız korunma olacak mı diye sormayı unuttum

Yaa çok mutlu oldum sağlıkla hayırla gelsin kuzu kontrol nasıl geçti canım herşey yolunda mı
Sohrab canım ara ara okuyorum sizi dualrımdasınherşeyin yolunda olmasına sevindim daha da iyi olsun
Ha-ri vesile olsun inşallah bir dahakinr bebiş haberi olsun
PembeAnkaKusu kuzum yarına güzel haberlerini bekliyorum

Kuzum hani rahmın girişinde demıs ya acaba Spermin hızını o mu yavaslatıyordu dıye dusundum.. Valla ben de sormadım korunma olayını, zaten benım histerekopı yumurtlama zamanı yapıldı, yumurtalama zaten kacmıstı, bi de enfeksıyon olmasın diye 5 gun kullanabılcegım bı antibiyotik yazdı. Ama bir konuda okumustum 15 gun dıye yazmıstı

Bilmiyorum canım, acaba tutacak mı tutarsa sağlıklı ilerler mi herşey aklımda.Ama inşallah bu sefer olacak, benim doktorum da çok dikkat ediyor bakalım inşallah eşimden de iyi spermler çıkar o gün

Saol kuzum, senin de guzel haberlerini duyabilmek ümidiyle

Bilmiyorum canım, acaba tutacak mı tutarsa sağlıklı ilerler mi herşey aklımda.Ama inşallah bu sefer olacak, benim doktorum da çok dikkat ediyor bakalım inşallah eşimden de iyi spermler çıkar o gün
İnşallah cıkar canım, o da simdi stres yapıyordur içten içe, belli etme ona..
Ben eşimle dalga gecıyorum, senle işim bitti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…