Aynen öyleEn kötüsü bu olsun. Şimdi daha rahat devam edersin, kafana taktığın bişey olmayınca gerisi daha kolay olur
Aynen öyle canım ❤ bundan sonrası insallh cok güzel seyler olsunValla ya olsun ama vardır bir hayır aşımı bari oluyorum
Oyss bi yakışıklı geliyor desene ❤❤
Hayır kuzum umut ve enerjim hep diplerdeydi aslındaKayıpların için çok üzgünüm canım.
Ne kadar güzel ama, umudunu ve enerjini hiç kaybetmemişsin.
Bence boşvermişlik değil seninkisi, her şey olacağına varır diye düşünüyorsun.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bedenen, ruhen ve zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin aminAynen öyle canım ❤ bundan sonrası insallh cok güzel seyler olsunsüpriziyle gelsin minnak. Aşı da aradan çıkmış olur, bizimki kaldı mesela
Yaa ıyıkı yaptırmıssın histerekopiyi, belkı de engel oydu, Allahım saglıcakla nasıp etsin ınsallah, histerekopı de vesilesi olsun4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılaro gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dedi
Bize de dua et teyzesi
Ohh yarasın, guzelce olgınlastırsın yumosları
Evet canım bu 3.opum oalcak ama kafamda bir sürü soru işareti varOhh yarasın, guzelce olgınlastırsın yumoslarıheyecan sardı deıl mı
Ne gıbı canım? Dusukten kaynaklı soru işaretleri mi? Eger oyleyse onu sil cıkar kafandan, bak ben de sil baştan basladım tedaviye, olumsuz olcagını dusunmuyorum, doktor cok daha temkınlı bu sefer, rahatım o yuzdenEvet canım bu 3.opum oalcak ama kafamda bir sürü soru işareti varİnşallah bu sefer olur da tek isteğim o
Cidden iyiki aman gerek yok dememişim çok hafif bir yapışıklık vardı etki edermiydi bilmiyorum ama ben açtım dedi onun harici hiç bir şey yokmuş, rahim şeklim de düzgünmüş öyle basıklık vs yokmuş histeroskopi ile tüp girişlerine tekrar bakmış senin bu saatten sonra cerrahi hiç bir işlemin yok ilaç konusunda ben olsam ben de rahim inceliği için estrofem verirdim zaten senin doktorun da vermiş dedi diğer ay adet ile hormon ve amh baktır hepsi bitsin dediYaa ıyıkı yaptırmıssın histerekopiyi, belkı de engel oydu, Allahım saglıcakla nasıp etsin ınsallah, histerekopı de vesilesi olsun
Yaa çok mutlu oldum sağlıkla hayırla gelsin kuzu
Kuzum hani rahmın girişinde demıs ya acaba Spermin hızını o mu yavaslatıyordu dıye dusundum.. Valla ben de sormadım korunma olayını, zaten benım histerekopı yumurtlama zamanı yapıldı, yumurtalama zaten kacmıstı, bi de enfeksıyon olmasın diye 5 gun kullanabılcegım bı antibiyotik yazdı. Ama bir konuda okumustum 15 gun dıye yazmıstıCidden iyiki aman gerek yok dememişim çok hafif bir yapışıklık vardı etki edermiydi bilmiyorum ama ben açtım dedi onun harici hiç bir şey yokmuş, rahim şeklim de düzgünmüş öyle basıklık vs yokmuş histeroskopi ile tüp girişlerine tekrar bakmış senin bu saatten sonra cerrahi hiç bir işlemin yok ilaç konusunda ben olsam ben de rahim inceliği için estrofem verirdim zaten senin doktorun da vermiş dedi diğer ay adet ile hormon ve amh baktır hepsi bitsin dediyalnız korunma olacak mı diye sormayı unuttum
Bilmiyorum canım, acaba tutacak mı tutarsa sağlıklı ilerler mi herşey aklımda.Ama inşallah bu sefer olacak, benim doktorum da çok dikkat ediyor bakalım inşallah eşimden de iyi spermler çıkar o günNe gıbı canım? Dusukten kaynaklı soru işaretleri mi? Eger oyleyse onu sil cıkar kafandan, bak ben de sil baştan basladım tedaviye, olumsuz olcagını dusunmuyorum, doktor cok daha temkınlı bu sefer, rahatım o yuzden
Saol kuzum, senin de guzel haberlerini duyabilmek ümidiyleYaa çok mutlu oldum sağlıkla hayırla gelsin kuzukontrol nasıl geçti canım herşey yolunda mı
Sohrab canım ara ara okuyorum sizi dualrımdasın herşeyin yolunda olmasına sevindim daha da iyi olsun
Ha-ri vesile olsun inşallah bir dahakinr bebiş haberi olsun
PembeAnkaKusu kuzum yarına güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah cıkar canım, o da simdi stres yapıyordur içten içe, belli etme ona..Bilmiyorum canım, acaba tutacak mı tutarsa sağlıklı ilerler mi herşey aklımda.Ama inşallah bu sefer olacak, benim doktorum da çok dikkat ediyor bakalım inşallah eşimden de iyi spermler çıkar o gün