- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
Geçen sefer e2 vermiştim canım bu kontrolde sadece lh istedi sanırım çatlama yakın mı ona bakılıyorCok guzel Masallah, e2 ıcın mı lh için mı? Ben hep e2 verdım
Düzeltme yapıyorum, e2 lh progesteron bakmıs her kontrolde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen sefer e2 vermiştim canım bu kontrolde sadece lh istedi sanırım çatlama yakın mı ona bakılıyorCok guzel Masallah, e2 ıcın mı lh için mı? Ben hep e2 verdım
Düzeltme yapıyorum, e2 lh progesteron bakmıs her kontrolde
Sana şu kadarını söylimKızlar, az önce en yakın arkadaşlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim. Ben hamile olduğumu ilk onlarla paylaşmıştım, o da beni arayıp bu güzel haberi verdi. Onlar adına çok mutlu oldum gerçekten ama kendi adıma da çok üzüldüm.. Bilmiyorum içimdeki duyguları nasıl anlatabilirim ama insanın bir yanı buruluyor..
Bu duyguyla nasıl başa çıkacağını bilemiyorum.. başkasının mutluluğu ile mutsuz olmak değil bu bahsettiğim şey ve bunu burdan başka bir yerde anlatamıyorum ne yazık ki. Siz böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ne çıkacak bakalmBenden de istedi doktor ama hala çıkmadı sonucum.
Hmm dogruGeçen sefer e2 vermiştim canım bu kontrolde sadece lh istedi sanırım çatlama yakın mı ona bakılıyor
Evet canım 5.gün olmadan transfer yapmıyor genelde.Bakalım haftaya Çarşamba ya da Perşembe transferim olur büyük ihtimalleHmm dogru
O zaman haftaya transfer var, senın doktorun 5.gune kadar bekleyenlerden mı?
Canım nasıl uzun uzun yazmışsın vakit ayırdığın İçin teşekkür ederim öncelikle. senin kayıpların üst üste olmuş ve tüm bunların üstesinden gelmişsin zor da olsa, sen çok güçlü bir insansın Allah aratmasın hiçbirimize ve hepimiz için güzel günler nasip etsin en kısa zamanda.Sana şu kadarını söylim
Ben 3.yü kaybettikten sonra adet düzenim bozulup Bi de erken menepoz olabilir diye Dr lar moralimi alt üst edince o kadar çok istedim ki hemen olsun bebeğim
Çünkü ilk ikisi arka arkaya hemen olmuştu 3.i için genetik sonucu beklerken 6 7 ay korunmuştuk Bi de salak gibisonra adetim ilk defa 15 gün gecikince asıl Dr koşturmaları başladı. Dr aşılama tedavisi başlamıştı ama normal ilk denemede o da olmuştu. Tabi ondan sonrası geçmek bilmeyen aylar, istikrarla çıkmaya devam eden tek çizgiler stresler ağlama krizleri her hamileydi her kucağında bebeği olanı görünce hem sevinme hem kıskanma kendime üzülme.. Benim hiç olmayacak duyguları Ümitsizlikler psikolojik çöküşler falan filan.. Hep böyle devam etti. Ne zaman ki 1 sene sonra Dr iki güzel yumurta mı gördü sanki hamileymiş gibi sevinmiştim. Sonrasında arka arkaya gelen bir kimyasal sonra arkasına gelen 4.hamileliğimm.
Yani aslında beni telaşa strese sokan hem Dr lar hem de en çok menepoz riskiydi belki de. O yumiler göründü ya arkasına eskisi gibi vücudum yine bebeğide koydu.
Yine kaybedeceğim içime doğuyordu sanki en başından. Ama şimdilerde inan içimde kafamda koca Bi boşluk var ki. Adetim gelir mi gelmez mi Dr işleri nasıl olur Bi daha hamile kalır mıyım yoksa hiç mi şansım kalmadı hiç Bi fikrim yok aksine Bi boşvermişlik mi desem yük altında kalmışım ezilmişim mi desemvel hasıl nasipse olacaktır buna inanmalıyız
Bu düşünceler bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alıncaya kadar hep olacak hepimizde bence inan.
Benim iki arkadaşm hamileliklerinde iki ayı geçinceye kadar bana söylememişler. Sonra öğrenince dedim ki neden ilk söylemediniz, üzülürsün diye çekindim dediler
Ha bak mesela benim iş yerinde bir kızla çalışıyoruz beraber hamile kalmıştık aynı zamanda patronun gelini de. Yanımdaki kız sürekli midesi bulandı kustu yemek bile yiyemedi ama bende hiç öyle şeyler olmadı. Bana diyordu oh senin hiç sıkıntın yok ne güzel sonra da eklemişti ama sağlıklı bebek mide bulandırırmış diye.
Bu söz kulağımda küpe gibi kaldı. Şuan onların bebekleri tam bu ayda yaşını doldurdu olsaydı benimki de doldurcaktı...
Zor..
Ne çıkacak bakalm
Amin canm valla kafanızı yoruyorum ama kusuruma bakmayın Amin inşallah gelecek bize de yavrularımızCanım nasıl uzun uzun yazmışsın vakit ayırdığın İçin teşekkür ederim öncelikle. senin kayıpların üst üste olmuş ve tüm bunların üstesinden gelmişsin zor da olsa, sen çok güçlü bir insansın Allah aratmasın hiçbirimize ve hepimiz için güzel günler nasip etsin en kısa zamanda.
Kayıpların için çok üzgünüm canım.Sana şu kadarını söylim
Ben 3.yü kaybettikten sonra adet düzenim bozulup Bi de erken menepoz olabilir diye Dr lar moralimi alt üst edince o kadar çok istedim ki hemen olsun bebeğim
Çünkü ilk ikisi arka arkaya hemen olmuştu 3.i için genetik sonucu beklerken 6 7 ay korunmuştuk Bi de salak gibisonra adetim ilk defa 15 gün gecikince asıl Dr koşturmaları başladı. Dr aşılama tedavisi başlamıştı ama normal ilk denemede o da olmuştu. Tabi ondan sonrası geçmek bilmeyen aylar, istikrarla çıkmaya devam eden tek çizgiler stresler ağlama krizleri her hamileydi her kucağında bebeği olanı görünce hem sevinme hem kıskanma kendime üzülme.. Benim hiç olmayacak duyguları Ümitsizlikler psikolojik çöküşler falan filan.. Hep böyle devam etti. Ne zaman ki 1 sene sonra Dr iki güzel yumurta mı gördü sanki hamileymiş gibi sevinmiştim. Sonrasında arka arkaya gelen bir kimyasal sonra arkasına gelen 4.hamileliğimm.
Yani aslında beni telaşa strese sokan hem Dr lar hem de en çok menepoz riskiydi belki de. O yumiler göründü ya arkasına eskisi gibi vücudum yine bebeğide koydu.
Yine kaybedeceğim içime doğuyordu sanki en başından. Ama şimdilerde inan içimde kafamda koca Bi boşluk var ki. Adetim gelir mi gelmez mi Dr işleri nasıl olur Bi daha hamile kalır mıyım yoksa hiç mi şansım kalmadı hiç Bi fikrim yok aksine Bi boşvermişlik mi desem yük altında kalmışım ezilmişim mi desemvel hasıl nasipse olacaktır buna inanmalıyız
Bu düşünceler bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alıncaya kadar hep olacak hepimizde bence inan.
Benim iki arkadaşm hamileliklerinde iki ayı geçinceye kadar bana söylememişler. Sonra öğrenince dedim ki neden ilk söylemediniz, üzülürsün diye çekindim dediler
Ha bak mesela benim iş yerinde bir kızla çalışıyoruz beraber hamile kalmıştık aynı zamanda patronun gelini de. Yanımdaki kız sürekli midesi bulandı kustu yemek bile yiyemedi ama bende hiç öyle şeyler olmadı. Bana diyordu oh senin hiç sıkıntın yok ne güzel sonra da eklemişti ama sağlıklı bebek mide bulandırırmış diye.
Bu söz kulağımda küpe gibi kaldı. Şuan onların bebekleri tam bu ayda yaşını doldurdu olsaydı benimki de doldurcaktı...
Zor..
Ne çıkacak bakalm
Aramızda yaklasık 15 gun olacak o zamanEvet canım 5.gün olmadan transfer yapmıyor genelde.Bakalım haftaya Çarşamba ya da Perşembe transferim olur büyük ihtimalle
Ben deeeHa-ri kız hadi meraktan öldüm
Doktorla konusmadı mı acaba dahaBen deee
Ama bu kadar uzun sürer mi ya ben dayanamaz arardım o da çok merak etmiştirDoktorla konusmadı mı acaba daha
Ha-ri kız hadi meraktan öldüm
4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılar o gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dediBen deee
Çok sevindim kuzuuuum ay hadi bakalım inşallah kendiliğinden gelsin bebişleeer4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılar o gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dedi
Valla şükür demekki hafif varmış ve etkilemiş yani bakalım artık nasipÇok sevindim kuzuuuum ay hadi bakalım inşallah kendiliğinden gelsin bebişleeer
Çok şükür hadi gelmiş geçmiş olsun darısı bebiş haberine4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılar o gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dedi
Amin amin inşallah valla nasıl içim rahatladı anlatamam ya adet az geldikçe aklım çıkmıştıÇok şükür hadi gelmiş geçmiş olsun darısı bebiş haberine
Canım gözün aydın ❤ darısı güzel haberlere insallh.. Keske kendi doktorunda en başında yapsaymış4 saat odada dinlendirdiler çıkarmadılar o gördükleri hafif düzeyde yapışıklık mış açmış tüp girişlerine kadar baktım oralar temiz rahim şekli güzel perde, miyom, polip yok bu hafif yapışıklığı da açtım rahminde hiç bir sıkıntı yok dedi
En kötüsü bu olsun. Şimdi daha rahat devam edersin, kafana taktığın bişey olmayınca gerisi daha kolay olurAmin amin inşallah valla nasıl içim rahatladı anlatamam ya adet az geldikçe aklım çıkmıştı
Valla ya olsun ama vardır bir hayır aşımı bari oluyorumCanım gözün aydın ❤ darısı güzel haberlere insallh.. Keske kendi doktorunda en başında yapsaymış