Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yapmadım öncekinde her ay deli gibi test yaptım bu seferde yapmicam dedim gecikene kadar 6 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu zaman geçmek bilmedi sanki pek ümidim yok ama nasip

Aynen canım bagısıklık ile alakalı bı test, kelebek hastalığı duymussundur belki
Ay evet baktım netten birazhadi bakalm yapalım da aklımızda kalmasın ben en çok bu Cd56 testini yaptırmak istiyorum da
Yok yok histeroskopi yapıldı sadece
Yaaa çook geçmiş olsun arkası sağlıklı gebelik olsun inşallah
Yok canım yapmadım öncekinde her ay deli gibi test yaptım bu seferde yapmicam dedim gecikene kadar 6 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu zaman geçmek bilmedi sanki pek ümidim yok ama nasip
Yap kız yap ben 23. Gün kopkoyu çift çizgi çıkmıştı inanamam 3 kere yapmıştım

Kızlar, az önce en yakın arkadaşlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim. Ben hamile olduğumu ilk onlarla paylaşmıştım, o da beni arayıp bu güzel haberi verdi. Onlar adına çok mutlu oldum gerçekten ama kendi adıma da çok üzüldüm.. Bilmiyorum içimdeki duyguları nasıl anlatabilirim ama insanın bir yanı buruluyor..
Bu duyguyla nasıl başa çıkacağını bilemiyorum.. başkasının mutluluğu ile mutsuz olmak değil bu bahsettiğim şey ve bunu burdan başka bir yerde anlatamıyorum ne yazık ki. Siz böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Girmeyin kanıma bugün geçsin bari olurum belki akşam tam günü

Hiç bilmiyorum canım yaa.
Ben senin gibi hissetmiyorum çünkü. Kız kardeşim 3.’ye hamileydi ben kürtaj olduğumda. Kasım’da doğacak inşallah. Geçen haftalarda da kuzenimin hamile olduğunu öğrendim. İkisi için de çok sevindim.
Bilmiyorum, belki ben çocuk çocuk diye çok delirmiyorum. Rabbim nasip ederse olur diyorum, ondan heralde.
Yani teslim oldum tamamen. Evlat Rabbimin bize emaneti sonuçta. Ancak O isterse olacak bir şey. Benim elimden bir şey gelmediğini çok iyi biliyorum.
Tedavi falan henüz hiçbir şey denemedik. 2.aşıyı da olalım, hamile kalamazsam bi de aşılama falan denicez.
Bundan sonrası da nasip kısmet artık.
15-20 yıl sonra keşke şunu da deneseydik demek istemiyorum.
Olmazsa da yapacak bir şey yok.

Aslında ben de delirmiyorum çocuk çocuk diye ama burda olduğumuza göre hepimiz az ya da çok istiyoruz anne olmayı diye düşünüyorum. Evet ben de 2. Aşıyo 11 gün önce oldum ve evet her şeyin bir çözümü var aslında günümüzde. Olmazsa da en kötü evlat edinme diye bir kurum var :) hayırlısı.

İnsallah onlar da buyurler haberdar et beni de cıkınca
Canım sağda 5 solda 3 folikül saydı.5 tanesi olgun, diğerleri 12 ve 13 mm civarlarında 3 tanesi.Lh için kan verdim, sonuca göre beni arayacaklarmıs .Cuma ya da cumartesi opu olacak, sanırım lh yüksek değilse bir gün daha bekleyip diğerlerinin de büyümesini bekleyeceğiz

Tabii ki, ben de istiyorum anne olmayı canım.
Ama olmazsa da hayatın sonu değil.
Evlat edinme falan hiç düşünmedik ama yapılabilir tabii.
Aynen öyle, hayırlısı hepimiz için.
Covid aşını oldun dii mi, doğru anladım?
Şimdi 2 ay korunman mı gerekiyor?

Evet 2. Dozumuzu olduk eşimle birlikte. Bu konuda her doktorun farklı bir görüşü var sanırım :)
Bize korunun demedi doktorum, ben kürtajdan sonraki ilk adetimden sonra korunmayı bıraktım.

Kuzum ilk önce rabbim gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin biraz oluruna bırakmak lazım çok kafana takip psikolojini bozma her şerde bir hayır olduğunu düşün kendini bu şekilde teselli et bu sadece bizim başımıza gelen birşey değil doğduktan sonra kaybetmek inan daha büyük yıkım olurdu allah beterinden korusun hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın rabbim

Cok guzel Masallah, e2 ıcın mı lh için mı? Ben hep e2 verdım
Düzeltme yapıyorum, e2 lh progesteron bakmıs her kontrolde

Evet 2. Dozumuzu olduk eşimle birlikte. Bu konuda her doktorun farklı bir görüşü var sanırım :)
Bize korunun demedi doktorum, ben kürtajdan sonraki ilk adetimden sonra korunmayı bıraktım.
Aaa, çok şaşırdım canım.
Ben hep aşıdan sonra 2 ay beklenmeli diye okudum.
Biz ilk dozu kürtajdan hemen sonra olduk.
2.’yi de olup planlamaya başlayacaktık ki Covid olduk.
Maalesef Covidden 3 ay sonra 2.aşı yapılıyor. 2 ayımız var 2.aşıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…