İnşallah temiz çıkar canımKan verdim 3 haftaya çıkarmış sonuç valla işini yaptıramıyosun ya ordan oraya gönderiyorlar devlete gittim biz burda kana bakamayız dedi üni hastanesine gönderdi Bi de oraya gittim bekle bekle anca verdim kanı
Bilseydim direk üniye alırdım ya
Canm sen tüp mü yaptırcaksın
Hadi yaa Dr bayan yaİnşallah temiz çıkar canımbazı şeylere bakmıyor devlet hastaneleri. Denizli devlette genetik var ama sadece dosya açıyormuş sonra üniye gönderiyormuş mesela doktor sürekli kadın doğumda takılıp sohbet ediyor. Sen en azından halletmişsin boşver
Ben devlette kadın doğuma girdim içerisi 3-4 Suriyeli, bir de beni aldı. Genetikçi, yardımcı kadın, sekreter bir de doktorHadi yaa Dr bayan yagenç bişey zaten ben anlattım doğru dürüst ilgilenmedi bile neyse akıl tokmağı oldu Bi daha devlete gitmem direk üni den alırım bişey isterlerse.
Ama inan işini yaptırmak çok zor. Dr keyfi çıkıp gidiyo çay kahve sen kapıda kaç kişi bekle babam bekle
Ben yaptırmıstımKızlar aranızda lupus testi yaptıran var mı sanki birisine sormuştum ama hatırlamıyorum
Sebepsiz ınfertılıte, asılama ile gebe kalmıstım, düsük oldu, sonrasında bir asılama daha yaptık tutmayınca tüpe yöneldik cnmHayırlısıyla tutunur inşallah
Embriyo sebepli mi düşüğün niye tüpe yöneldin ki
Bilmiyorum durumunu kuzum ondan sordum ama
Test yaptınız mı. Ben olsam erken gebelik testi i çoktan yapmıştımTünaydın canım kızlargüzel haberler alacağımız bir gün olsun benimde adet günüm bugün inşallah olmam
Spor gercekten insana kendini iyi hissettirir ve bunun gebe kalma ile doğrudan ilgili olduğunu düşünüyorum. Bende bu ay eski sporum olan zumbaya başladım tabi ancak 10gun oldu aynı anda int de rahim için kan akışını hızlandırıcı egzersizler yaptım fizikrn bilmiyorum ama ruhen kendimi iyi hissediyorum. Şimdi yumurta zamanı artık bıraktım hepsini yürüyüş yapacağım. Bakalım bu ay güzel haberler gelecek miYürüyüş psikolojik olarak da iyi geliyor insana, düzenli yapınca insan yapmadığı gün rahat edemiyor:)
Düşükten sonra beklemeden mi aşılama yaptırdınız. Ben sebepsiz migrenimi nöralterapi ile bitirdim. Doktor ozaman bana inferlite ye nöralterapi fayda gösterdiğini söylemişti bı hastası gebe kalmış öyle. Aklınızda bulunsun nöralterapi gerçekten ilaçsız kimyasal olmadan iyileştiren bir mucizeBen yaptırmıstım
Sebepsiz ınfertılıte, asılama ile gebe kalmıstım, düsük oldu, sonrasında bir asılama daha yaptık tutmayınca tüpe yöneldik cnm
Ben devlette kadın doğuma girdim içerisi 3-4 Suriyeli, bir de beni aldı. Genetikçi, yardımcı kadın, sekreter bir de doktoriçeriye geç diyor adam, yer yol gösteren yok. Geri geldim baktım yardımcı kadın genetikçiyle dedikodu yapıyor, sonra kalktı geldi. Şunu beline sar şuraya yat ablam, temiz bunlar dedi yani rezillikti resmen. Ben de çekiniyorum o yüzden devlet hastanelerinden.
Kızz aynennnBen devlette kadın doğuma girdim içerisi 3-4 Suriyeli, bir de beni aldı. Genetikçi, yardımcı kadın, sekreter bir de doktoriçeriye geç diyor adam, yer yol gösteren yok. Geri geldim baktım yardımcı kadın genetikçiyle dedikodu yapıyor, sonra kalktı geldi. Şunu beline sar şuraya yat ablam, temiz bunlar dedi yani rezillikti resmen. Ben de çekiniyorum o yüzden devlet hastanelerinden.
YaaaaBen yaptırmıstım
Sebepsiz ınfertılıte, asılama ile gebe kalmıstım, düsük oldu, sonrasında bir asılama daha yaptık tutmayınca tüpe yöneldik cnm
Geçmiş olsun canm transfer mi olcaksınŞimdi çıktım kendime geldim kızlar henüz doktor görmedim bakalım serum bitsin çıkarım gibi
Düşükten 3 ay kadar sonra asılama oldum tekrar, tutmadı.Düşükten sonra beklemeden mi aşılama yaptırdınız. Ben sebepsiz migrenimi nöralterapi ile bitirdim. Doktor ozaman bana inferlite ye nöralterapi fayda gösterdiğini söylemişti bı hastası gebe kalmış öyle. Aklınızda bulunsun nöralterapi gerçekten ilaçsız kimyasal olmadan iyileştiren bir mucize
Aynen canım bagısıklık ile alakalı bı test, kelebek hastalığı duymussundur belkiYaaaalupus da bağışıklık alakalı bişeyi dimi
Ay bu sefer bebişlerin kolayca tutsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ohh cok sukur, merakla bekliyorum, doktorla konusmanıŞimdi çıktım kendime geldim kızlar henüz doktor görmedim bakalım serum bitsin çıkarım gibi
Yok yok histeroskopi yapıldı sadeceGeçmiş olsun canm transfer mi olcaksın
Valla bende hiç ağrım sızım yok şükür bence ciddi bişey yapmadı umudum oOhh cok sukur, merakla bekliyorum, doktorla konusmanı
Benim gittiğim semt polikliniği, öyle kalabalık da değildi aslında. Hatta çıktığımda acaba vajinal bakarken prezervatif değiştirdiler mi diye düşündüm öyle bir kaosDevlet hastanesi ile ilgili benim de hiç iyi tecrübelerim yok. Niye böyle oluyor acaba çok kalabalık diye duyarsizlasiyorlar bizi de değersiz biri mi görüyorlar acaba
Geçmiş olsun kuzumŞimdi çıktım kendime geldim kızlar henüz doktor görmedim bakalım serum bitsin çıkarım gibi
Zor bacım zor. Eğer doktorun yoksa Odakta murat karayel var, çok sempatik bi doktor. Orda olsam giderdim.Kızz aynennn
Kendi insanımızdan çok onlar var ve Hakkaten zor devlette işini görmek
Ben bugün için kadın doğuma da randevu almak istedim taa ayın 25 ne kadar yok alamıyorsun. Hamile olsan Bi sorun olsa bittin yani
Yaaaalupus da bağışıklık alakalı bişeyi dimi
Ay bu sefer bebişlerin kolayca tutsun sağlıkla ilerlesin inşallah
İnsallah canım, o beyazlık da onemsız birşeydir, ya da düzeltmiştirValla bende hiç ağrım sızım yok şükür bence ciddi bişey yapmadı umudum o
Çooook teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum