Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah temiz çıkar canım bazı şeylere bakmıyor devlet hastaneleri. Denizli devlette genetik var ama sadece dosya açıyormuş sonra üniye gönderiyormuş mesela doktor sürekli kadın doğumda takılıp sohbet ediyor. Sen en azından halletmişsin boşver

Hadi yaa Dr bayan yagenç bişey zaten ben anlattım doğru dürüst ilgilenmedi bileneyse akıl tokmağı oldu Bi daha devlete gitmem direk üni den alırım bişey isterlerse.
Ama inan işini yaptırmak çok zor. Dr keyfi çıkıp gidiyo çay kahve sen kapıda kaç kişi bekle babam bekle

Ben devlette kadın doğuma girdim içerisi 3-4 Suriyeli, bir de beni aldı. Genetikçi, yardımcı kadın, sekreter bir de doktor içeriye geç diyor adam, yer yol gösteren yok. Geri geldim baktım yardımcı kadın genetikçiyle dedikodu yapıyor, sonra kalktı geldi. Şunu beline sar şuraya yat ablam, temiz bunlar dedi yani rezillikti resmen. Ben de çekiniyorum o yüzden devlet hastanelerinden.

Kızlar aranızda lupus testi yaptıran var mı sanki birisine sormuştum ama hatırlamıyorum
Ben yaptırmıstım
Hayırlısıyla tutunur inşallah
Embriyo sebepli mi düşüğün niye tüpe yöneldin ki
Bilmiyorum durumunu kuzum ondan sordum ama
Sebepsiz ınfertılıte, asılama ile gebe kalmıstım, düsük oldu, sonrasında bir asılama daha yaptık tutmayınca tüpe yöneldik cnm

Tünaydın canım kızlar güzel haberler alacağımız bir gün olsun benimde adet günüm bugün inşallah olmam
Test yaptınız mı. Ben olsam erken gebelik testi i çoktan yapmıştım
Yürüyüş psikolojik olarak da iyi geliyor insana, düzenli yapınca insan yapmadığı gün rahat edemiyor:)
Spor gercekten insana kendini iyi hissettirir ve bunun gebe kalma ile doğrudan ilgili olduğunu düşünüyorum. Bende bu ay eski sporum olan zumbaya başladım tabi ancak 10gun oldu aynı anda int de rahim için kan akışını hızlandırıcı egzersizler yaptım fizikrn bilmiyorum ama ruhen kendimi iyi hissediyorum. Şimdi yumurta zamanı artık bıraktım hepsini yürüyüş yapacağım. Bakalım bu ay güzel haberler gelecek mi

Ben yaptırmıstım

Sebepsiz ınfertılıte, asılama ile gebe kalmıstım, düsük oldu, sonrasında bir asılama daha yaptık tutmayınca tüpe yöneldik cnm
Düşükten sonra beklemeden mi aşılama yaptırdınız. Ben sebepsiz migrenimi nöralterapi ile bitirdim. Doktor ozaman bana inferlite ye nöralterapi fayda gösterdiğini söylemişti bı hastası gebe kalmış öyle. Aklınızda bulunsun nöralterapi gerçekten ilaçsız kimyasal olmadan iyileştiren bir mucize

Devlet hastanesi ile ilgili benim de hiç iyi tecrübelerim yok. Niye böyle oluyor acaba çok kalabalık diye duyarsizlasiyorlar bizi de değersiz biri mi görüyorlar acaba

Kızz aynennn
Kendi insanımızdan çok onlar var ve Hakkaten zor devlette işini görmek
Ben bugün için kadın doğuma da randevu almak istedim taa ayın 25 ne kadar yok alamıyorsun. Hamile olsan Bi sorun olsa bittin yani
Ben yaptırmıstım

Yaaaalupus da bağışıklık alakalı bişeyi dimi
Ay bu sefer bebişlerin kolayca tutsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Düşükten 3 ay kadar sonra asılama oldum tekrar, tutmadı.
Nöralterapıyi ilk kez duydum arastırayım bi, teşekkür ederim

Devlet hastanesi ile ilgili benim de hiç iyi tecrübelerim yok. Niye böyle oluyor acaba çok kalabalık diye duyarsizlasiyorlar bizi de değersiz biri mi görüyorlar acaba
Benim gittiğim semt polikliniği, öyle kalabalık da değildi aslında. Hatta çıktığımda acaba vajinal bakarken prezervatif değiştirdiler mi diye düşündüm öyle bir kaos sonra özele gittim sinirimden. Bu kadar mı düzenli olur. Doktor çok sempatik. Ben ağladım dolmuşluk vardı, niye ağlıyon gurban olduğum diyor çok güzel rahatlattı beni. Şimdi yine devlete de giriş yaptırmayı düşünüyorum ama sağlıkla giderse doğum nerde olur bilmiyorum. Yaşadığım yerdeki kadın doğuma hiç gitmedim çünkü.

Zor bacım zor. Eğer doktorun yoksa Odakta murat karayel var, çok sempatik bi doktor. Orda olsam giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…