Bana doktor bir vitamin verdi gebe kalıncaya kadar kullan dedi 3. Ayım bu, yememe uzun zamandır dikkat ediyordum zaten ekstra bişey yapmadım birde d vit kullanıyorum düşük olduğu için değerimHerkese merhaba, düşük ve kürtaj sonrası tekrar gebelik düşünüyorum. Haziran ayında kürtaj oldum .
Benim durumumda olan arkadaşlara sormak istiyorum, sizler bu süreçte ne yaptınız ? Kaç ay beklemek gerek ? Doktora gidip hangi tahlilleri yaptırdınız ya da nelere dikkat ettiniz ?
bir kere düşük yapmamız diğer gebelikler için de risk oluşturuyor mu ? Lütfen cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan .
Kromozom anomalisi nedeniyle düşük oldu .
Günaydın, güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydınlar
Bugün hematoloji günü
Hemencik olup bitsin de güzel haberler verBakalım bende bekliyorum damar yolu açıldı
Canım bugün kontrolüm var muhtemelen cuma ya da cumartesi opu olur.Bakalım folikuller ne âlemde.SEN ne yaptın Histereskopı oldun değil mi >
Aaa az kalmısCanım bugün kontrolüm var muhtemelen cuma ya da cumartesi opu olur.Bakalım folikuller ne âlemde.SEN ne yaptın Histereskopı oldun değil mi >
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.Kesinlikle beslenme düzeni ve sporun da etkili olduğunu düşünüyorum ben, o dönem sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapardım bu ara epey saldımhatta yürüyüşün yumurtanın çatlamasını sağladığını okumuştum, tabi bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum :)
Kafan rahat olur en azından iyi olmuşHiç bilmiyorum ki bugün belli olacak verse de bir ay verir bence
İnşallah yaa sadece hsg sonrası kanamam var biraz inşallah bugün görüşünü vs engellemez
Cidden bana da çok hızlı geldi ben mıy mıy eder diğer ay yapalım der diye gittim iyiki temizlik konusunda hazırlıklı gitmişim ama bir anda hastahane önlüğünde buldum kendimi
Ohh ne güzel canım.Bakalim Benimde büyük ihtimalle Taze transfer yapacak sanki doktor öyle görünüyor.Once bir yumurta toplamayı gecirseydim bakalım bu sefer kaç embriyom olacak, tutacak mı ne oalcak çok merak ediyorumAaa az kalmısoldum canım sonuclar güzel, adeti bekliyorum transfer hazırlığına baslamak ıcın
Kac yumurtan gorunuyor canım? Sayı az olunca taze transfere meyilli oluyorlar, bı de gıt gel ile ugrasmamıs olursun, okulları acacaklarOhh ne güzel canım.Bakalim Benimde büyük ihtimalle Taze transfer yapacak sanki doktor öyle görünüyor.Once bir yumurta toplamayı gecirseydim bakalım bu sefer kaç embriyom olacak, tutacak mı ne oalcak çok merak ediyorum
Evet canım bende öyle düşünüyorum git gel yapmak istemiyorum.En son kontrolde 8 folikül vardi sanırım, şimdi nasıl olur bilmiyorum muayene olmayi bekliyorum bakalım.Bir kaç tane küçük vardı onlar büyüyecek mi bakalımKac yumurtan gorunuyor canım? Sayı az olunca taze transfere meyilli oluyorlar, bı de gıt gel ile ugrasmamıs olursun, okulları acacaklar
Yürüyüş psikolojik olarak da iyi geliyor insana, düzenli yapınca insan yapmadığı gün rahat edemiyor:)Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Geçen yıl bu zamanlar aralıklı oruca başladım ve düzenli yürüyüş yaptım. 5 ayda 20 kilo verdim. Normalde 30-32 gün olan döngüm 26’ya kadar düşmüştü. Üstüne de hamile kalıp kürtaj oldum zaten.
Bakalım şimdi kürtajdan sonraki 2.adeti bekliyorum. Kilom çok değişmedi, 2 kilo aldım ama yürüyüşler biraz sekteye uğradı.
İnşallah bir an önce adetim düzene girer.
İnsallah onlar da buyurlerEvet canım bende öyle düşünüyorum git gel yapmak istemiyorum.En son kontrolde 8 folikül vardi sanırım, şimdi nasıl olur bilmiyorum muayene olmayi bekliyorum bakalım.Bir kaç tane küçük vardı onlar büyüyecek mi bakalım
Tamam canım yazarım çıkıncaİnsallah onlar da buyurlerhaberdar et beni de cıkınca
Kan verdim 3 haftaya çıkarmış sonuç valla işini yaptıramıyosun ya ordan oraya gönderiyorlar devlete gittim biz burda kana bakamayız dedi üni hastanesine gönderdi Bi de oraya gittim bekle bekle anca verdim kanıGünaydın, güzel haberlerle gelirsin inşallah
Canm sen tüp mü yaptırcaksınAaa az kalmısoldum canım sonuclar güzel, adeti bekliyorum transfer hazırlığına baslamak ıcın
Evet canım, dondurulmuş embrıyo transferi olacamKan verdim 3 haftaya çıkarmış sonuç valla işini yaptıramıyosun ya ordan oraya gönderiyorlar devlete gittim biz burda kana bakamayız dedi üni hastanesine gönderdi Bi de oraya gittim bekle bekle anca verdim kanı
Bilseydim direk üniye alırdım ya
Canm sen tüp mü yaptırcaksın
Hayırlısıyla tutunur inşallahEvet canım, dondurulmuş embrıyo transferi olacam