Doktor var doktor var kimisini biz dürttecez onu yapalım bunu yapalım diye kendi kendine herşeyi garantiye almış iyi bişey benceBen de şok oldum ama tam adet bitimi geldim ya o çok işe yaradı zaten bu işlemler bu aşamada yapılıyor, arkadaşlarıma sordum başka ilçeden bile bu adama geliyorlar en yakın arkadaşımın miyomlarını sezeryan esnasında çok güzel temizlemişti vs böyle olunca içim rahatladı üstelik kendi yerimde aynı histeroskopi için 4 bin istemişlerdi hattaSohrab şok olmuştu bunda bugün ilaçlı ve anestezi ile rahim filmi 1000 histeroskopi 950 keşke hormon da verebilseydin dedi onlara da bakayım ben sana yol çizerim önce yarın bu beyazlık ne bakalım aklımız rahat etsin dedi
İyi demejki bunu doktor demiş görmüyoruz diye inşallah bizimkilerde gömmüş türBu yüzden hassasim ya bu konuda vermediler cnmkromozom bozukluğu olduğu icin vermemiş olabilir doktorum, patolojiye gidiyor ordan biz hallediyoruz dediler, aynı sıkıntıyı eşimin arkadaşı da yaşamış onlara da toplu olarak gömüyoruz biz demişler
Çok mantıklı kendi kendine telkinde bulunmak . Artık bundam sonra ben de sizin gibi yapacağım. Kendimi karışıma alıp hangi olay olursa olsun konuşacağım belli iyi gelirÇok geçmiş olsun tekrardan, buradaki herkes hemen hemen benzer şeyleri yaşıyor. Ben kürtajdan sonra sanki eski adet döngüm gibi 30. Gün ilk adetimi olmuştum, sonraki ay da yine öyle oldu ama ondan sonraki 3 gün erken geldi. Ben adet olduğum ilk zamandan itibaren sürekli şekilde düzenli adet olurum ama düşükten sonra regl düzensizliği olduğu yönünde çokça yazı okudum. O nedenle bu adet dönemini de bekleyin isterseniz bir sonrakinde doktora gidersiniz. Benim de bir önceki gebeliğim hemen olmuştu, bu da öyle olur diye düşünüyordum. İnsan istemsizce beklentiye giriyor ne yalan söyleyeyim. Bu sayfada çokça konuştuk insan bu boşluğun bu kaybın yerini ancak yine bir gebelikle doldurabiliyor sanırım ve isteğimiz biraz da bu yüzden. Başarısız(!) olmak gibi görüyor insan ama o kadar çok kişinin başına gelmiş, geliyor ve gelecek ki..
Ben artık bu tarz konularda kendimi alıp karşıma konuşuyorum. Bir arkadaşımın başına böyle bir şey gelse tıpkı size söylediğim gibi bunun herkesin başına gelebildiğini üzülmemesi ve sabırlı olması gerektiğini söylerdim, şimdi kendimi karşıma aldığımda yine bunları söylüyorum ve telkin ediyorum kendimi:)
Normal, bi sonraki adette bunları yasamazsınızMerhaba kızlar
Kürtaj sonrası ilk adetim oldum 4 gün falan sürdü normal de 7 gün sürerdi şimdi ara ara lekeleme gibi kanama oluyor normal mı acaba doktora gidemiyorum izinsiz çalışıyorum bu ara. O yüzden fikir almak istedim
Hiç bilmiyorum ki bugün belli olacak verse de bir ay verir benceAy evet o neydi oyle ben histerekopı +lavaj oldum 1200 verdım, 4bın duyunca şok olmustum cıdden, bak bunda da bi hayır cıktı, Rabbım boyle boyle butun islerini kolaylaştırsın canımhisterekopı sonrası korunma verecek mı acaba?
İnşallah yaa sadece hsg sonrası kanamam var biraz inşallah bugün görüşünü vs engellemezAyy ne güzel hiç strese girmeden hızlıca halletmişsin. Yarın da bişey olmaz inşallah normal yapısıdır. Hsg de vesile olur umarım
Cidden bana da çok hızlı geldi ben mıy mıy eder diğer ay yapalım der diye gittim iyiki temizlik konusunda hazırlıklı gitmişim ama bir anda hastahane önlüğünde buldum kendimiDoktor var doktor var kimisini biz dürttecez onu yapalım bunu yapalım diye kendi kendine herşeyi garantiye almış iyi bişey bence
Kanamadan korkma, beni idrara sıkısık aldı doktorum, kac gun aklıma takıldı uyuduktan sonra kaza olur diye, hemsıre güldü, zaten kaza olsa da bellı olmaz sulu bi işlem dedıHiç bilmiyorum ki bugün belli olacak verse de bir ay verir bence
İnşallah yaa sadece hsg sonrası kanamam var biraz inşallah bugün görüşünü vs engellemez
Cidden bana da çok hızlı geldi ben mıy mıy eder diğer ay yapalım der diye gittim iyiki temizlik konusunda hazırlıklı gitmişim ama bir anda hastahane önlüğünde buldum kendimi
Çok normal, kürtaj vücudun hiç bilmediği bir işlem. O nedenle de bir kaç ay bu şekilde tepki vermesi de olağan. Bir sonraki adetimizde de takip edin ona göre doktora gidersiniz.Merhaba kızlar
Kürtaj sonrası ilk adetim oldum 4 gün falan sürdü normal de 7 gün sürerdi şimdi ara ara lekeleme gibi kanama oluyor normal mı acaba doktora gidemiyorum izinsiz çalışıyorum bu ara. O yüzden fikir almak istedim
GünaydınnÇok normal, kürtaj vücudun hiç bilmediği bir işlem. O nedenle de bir kaç ay bu şekilde tepki vermesi de olağan. Bir sonraki adetimizde de takip edin ona göre doktora gidersiniz.
herkese günaydın
Kesinlikle beslenme düzeni ve sporun da etkili olduğunu düşünüyorum ben, o dönem sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapardım bu ara epey saldımÇok mantıklı kendi kendine telkinde bulunmak . Artık bundam sonra ben de sizin gibi yapacağım. Kendimi karışıma alıp hangi olay olursa olsun konuşacağım belli iyi gelir
Adet düzensizliğini , sıcaklara, beslenme bozukluğuma , aşı olmama filan bağlıyorum artık . Çünkü hiç korunmadan ilişki olmadı . Tabii biz sadece boşalma anlarında takıyoruz ama boşalma öncesinde bir şeyler akıp gidip döllemiş midir, bilmiyorum
ama içime bir kurt düşmedi değil .bir hafta içinde olmazsam test yaparım
Bunun arkasından da kanama olur dimiKanamadan korkma, beni idrara sıkısık aldı doktorum, kac gun aklıma takıldı uyuduktan sonra kaza olur diye, hemsıre güldü, zaten kaza olsa da bellı olmaz sulu bi işlem dedısıvı veerıp rahmi şişirecek, kanama o yuzden etkilemez
Merhaba çok geçmiş olsun ilk önce Rabbim tekrarını yaşatmasınMerhaba , düşük sonrası adet düzensizliği yaşayan oldu mu ? Kaçıncı adette düzene girer acaba
Evet, benım 4 gun lekelenme seklinde oldu canımBunun arkasından da kanama olur dimi
Aynen öyle cnm bunun verdiği huzurla yaşıyorum ben yoksa gerçekten dayanması zor bi aci.. Ne kadar baska çocuğun olsa da..İyi demejki bunu doktor demiş görmüyoruz diye inşallah bizimkilerde gömmüş türAllah büyük canım bir ayette okudum biz ölünce onlar bizi cennette karşılayacaklar kapıda bu konuda çok huzurluyum onları merak ediyorum beni bekleyecekler karşılayacaklar
Bakalım bende bekliyorum damar yolu açıldıEvet, benım 4 gun lekelenme seklinde oldu canım
Güzel geçer inşallahhhBakalım bende bekliyorum damar yolu açıldı
Güzel sonuclarla dön insallah, kendıne gelir gelmez yaz bizeBakalım bende bekliyorum damar yolu açıldı