Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor var doktor var kimisini biz dürttecez onu yapalım bunu yapalım diye kendi kendine herşeyi garantiye almış iyi bişey bence

İyi demejki bunu doktor demiş görmüyoruz diye inşallah bizimkilerde gömmüş tür Allah büyük canım bir ayette okudum biz ölünce onlar bizi cennette karşılayacaklar kapıda bu konuda çok huzurluyum onları merak ediyorum beni bekleyecekler karşılayacaklar

Çok mantıklı kendi kendine telkinde bulunmak . Artık bundam sonra ben de sizin gibi yapacağım. Kendimi karışıma alıp hangi olay olursa olsun konuşacağım belli iyi gelir
Adet düzensizliğini , sıcaklara, beslenme bozukluğuma , aşı olmama filan bağlıyorum artık . Çünkü hiç korunmadan ilişki olmadı . Tabii biz sadece boşalma anlarında takıyoruz ama boşalma öncesinde bir şeyler akıp gidip döllemiş midir, bilmiyorum

ama içime bir kurt düşmedi değil . bir hafta içinde olmazsam test yaparım

Merhaba kızlar
Kürtaj sonrası ilk adetim oldum 4 gün falan sürdü normal de 7 gün sürerdi şimdi ara ara lekeleme gibi kanama oluyor normal mı acaba doktora gidemiyorum izinsiz çalışıyorum bu ara. O yüzden fikir almak istedim

Normal, bi sonraki adette bunları yasamazsınız

Hiç bilmiyorum ki bugün belli olacak verse de bir ay verir bence
Ayy ne güzel hiç strese girmeden hızlıca halletmişsin. Yarın da bişey olmaz inşallah normal yapısıdır. Hsg de vesile olur umarım
İnşallah yaa sadece hsg sonrası kanamam var biraz inşallah bugün görüşünü vs engellemez
Doktor var doktor var kimisini biz dürttecez onu yapalım bunu yapalım diye kendi kendine herşeyi garantiye almış iyi bişey bence
Cidden bana da çok hızlı geldi ben mıy mıy eder diğer ay yapalım der diye gittim iyiki temizlik konusunda hazırlıklı gitmişim ama bir anda hastahane önlüğünde buldum kendimi

Kanamadan korkma, beni idrara sıkısık aldı doktorum, kac gun aklıma takıldı uyuduktan sonra kaza olur diye, hemsıre güldü, zaten kaza olsa da bellı olmaz sulu bi işlem dedı sıvı veerıp rahmi şişirecek, kanama o yuzden etkilemez

Çok normal, kürtaj vücudun hiç bilmediği bir işlem. O nedenle de bir kaç ay bu şekilde tepki vermesi de olağan. Bir sonraki adetimizde de takip edin ona göre doktora gidersiniz.

herkese günaydın

Kesinlikle beslenme düzeni ve sporun da etkili olduğunu düşünüyorum ben, o dönem sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapardım bu ara epey saldım hatta yürüyüşün yumurtanın çatlamasını sağladığını okumuştum, tabi bilimsel açıklaması var mıdır bilmiyorum :)

Bunun arkasından da kanama olur dimi

Merhaba , düşük sonrası adet düzensizliği yaşayan oldu mu ? Kaçıncı adette düzene girer acaba
Merhaba çok geçmiş olsun ilk önce Rabbim tekrarını yaşatmasın Ben 30.günde adet oldum, sonrasında aşırı stres yaptım 50 günü buldu hatta doktora gittim 45 gün olunca korktum baya başka bir problem vardır diye, doktorda herşeyin yolunda olduğunu stres kaynaklı olduğunu söyledi, sonra saldım şimdi düzene girdi şükür, birde psikolojik galiba doktora gidince rahatladım5 ay oldu benim, hey zaman ilk zamanlar buraya gelip ne ağlamıştım Bu aydan sonra bizde başlayacağız inşallah sağlıklı hayırlı bebeklere kavuşuruz hepimiz

Aynen öyle cnm bunun verdiği huzurla yaşıyorum ben yoksa gerçekten dayanması zor bi aci.. Ne kadar baska çocuğun olsa da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…