Merhaba, Ocak 2021 Anneleri grubundan hatırlıyorum sanki ben de . Haziran ayında düşük yaptım 7. Haftaya yaklaşırken . Kalp atışını duymak için gittiğimizde bozulmuş kese görüntüsü vardı ve hiç kalp atışı yoktu . Kürtaj oldum . Kürtajdan tam bir ay sonra lekelenme şeklinde adetim başladı . Çamur gibiydi . Tam sökülmesi ve adet gibi olması 10 günü buldu . Bugünlerde de adet olmam gerekiyor ama olamıyorum . Sökülme olmadı. Kürtajdan sonra bir kez gittim kontrol için doktora hiç adet olmazsan gel demişti. Adet de olduğum için gitmedim ama , bu dönemler gelince ve adet olamayınca bir sıkıntı mı var diye düşünüyorum.
Gebeliğin sonlanmasına başlarda hiç üzülmedim desem yalan söylemiş olmam ama sonraları , kendimi başarısız , elenmiş , yapamamış, AA bak çocuğu bile olmuyor diyorlar gibi hissediyorum. Yaşım 30. 2 senelik evliyim . Biraz daha ötelersem rahata alışıp hiç olmamasından korkuyorum. Öğretmenim bir de , doğum izinlerini de kullanmak istiyorum bir yandan da . Yani birazcık stres içindeyim açıkçası .
Umarım tekrar denememde çok beklemem. Çünkü ilk gebeliğimde ilk aydan hatta 2 kez korunmadık, hemen oldu . Şaşkındım.