Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genellikle düzene giriyor kuzu yani döngün kaç günse, benim ilk adetim biraz yoğun geçmişti mesela. Düzenli olur inşallah

Merhaba canım, ben bebeğimin patalojiye gitmesine izin vermedim, gömülmesini istedim, bebeğim 6 aylıktı, ruh üflenmiş oluyor diyorlar 3 aydan sonra o yüzden onu defnettik. Evet ahirette şefaat edecek bizlere inşallah hadislerde böyle geçiyor.
Fakat farklı durumlar var, mesela genetik bir araştırma için mecburen gönderen anne babalar oluyor, yani bu durumu anlamak için bir mecburiyet gibi geliyor bana, belki incelemeden sonra istediğini belirtip defnetmek gerekir bilemiyorum. Bebeğin kaç aylık olduğu önemli bence

Yok canım estağfurullah ne demek, birbirimize anlatıp ilaç oluyoruz burada bu gurubun ve burdaki güzel insanların sözleri iyi geliyor banada. Kim tahmin edebilir ki, bende hiç düşünmezdim, başıma gelince anladım, benim bir kızım var teyzesi oda 4 sene sonra Nasib oldu çok şükür, 2. Bebiş için beklemek istememiştim ama olmaz yine diye, olmasına rağmen neredeyse 24 haftalık, çoklu anomali sonucu avuçlarımda kayıp gitti.
Sana katılıyorum hepimizin hikayesi farklı olsa da burda bir bütün olduk. Rabbim isteyen hak eden herkese Nasib etsin

Aynı şey bizede geldi canım, yani biraz bizim için zorunlu hale geliyor gibi, dediğin gibi okullar açılır vede vakalar böyle giderse yaptırdım ben 2 doz ama yan etki vs korkmuyor da değilim.

Benim ilk adetim 30. Günde geldi normalde düzenlidir hep 28. Gün gelir ama ikinci adetim 52. Gün geldi . İkinci adet biraz daha geçilebiliyormuş sanırım. 50 günü geçerse gel ilaç verelim demişti hatta doktor bana

İnşallah çok kıymetli olacak bebeler daha adeti 1 gün geçti hesabıma göre gitsem de birşey göremez. En azından kese görüneceği zaman giderim yoksa çok stres oluyorum. Bugün kan vermeye gitcem işte.

Merhaba canım, o yazılanların ayet veya hadis olmayıp rivayet olduğunu yazmış bir arkadaşım. 42 günlükken ruh üflendiği yazılmış, benim düşüğüm de 9 haftalıktı ve patolojiye gitti, doktoruma patolojiden sonra geri gönderilmesini, gömmek istedigimi söyledim ama geri verirler mi bilmiyorum. Ruhu üflenmemiş bile olsa çope gitmesinden ziyade gömülmesini tercih ederim şahsen en basitinden bir balığımız bile ölse çöpe atmak yerine bir yer bulyp gömüyoruz.

Bu arada çok geçmiş olsun, Allah bizlere bir daha yaşatmaz inşallah. Herhangi bir tetkik vs yaptırdınız mı peki, düşük sebebi bulundu mu?

Sen de mı yaptırdın canım cd56, sonucunu atabilir mısın
yok kuzum ya yaptıramadm böyle bi testi öğrendiğimde dr ma sordum yaptırmak istedim beni tersledi sen bunun için iğne kullanıyosun zaten bu kanıtlanmış bi test değil falan filan dedi.ben de o ara hamile kaldım yaptıramadım
yaaaa neler geçmiş başınızdan..Allah yardımcın olsun
ne güzel ama sonunda kavuşmuzsun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
çok zor elbet inan yaşayan bilir bizi bizden başka kim anlayabilir ki?
pes edemiyoruz işte o ateş içimize düştükten sonra daha çok istiyoruz
Normal zamanda oldum ben bi kaç gün erken bile

Çok geçmiş olsun 4 kayıp baya zor psikolojik olarak allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
amin canım benİM Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

yaa Allah bağışlasınn
yavrum ikinci büyükmüş de yaa Allah sabırlar versin yeniden sağlıklı bebeklerin olsun inşallah
napalı dünyaya boşuna gelmedik herkesin imtihanı farklı dayanabilecek miyiz sabredebilecek miyiz sınanıyoruz geçebilenlerden oluruz inşallah
Ya bende Denizliliyim hangi doktora gidiyorsunuz ?
yaaaa bir hemşerim da çıktı yuppiii
hımm son dr m serkan yurtsever
en baştan sayim mi
zeynep ceren çerçi ilk iki bebeğimi onda kaybettim
sonra ayşe seçil özban 3.bebeğimi onda kaybettim ama gerçekten çok iyi dikkatli ilgili bi dr
sonra yunus aydın a gittim başarısız bir tüp denemem var
sonra babür kaleli hiç yumurta gözükmedi 4 5 ay
sonra semih mun a gittim yumurtam gözüktü ertesi ay kimyasal geçirdim iki ay sonra da 4.ye hamile kaldım
takip için çağrı güven e gittim peritonolog riskli gebelik dr diye güya
sonra semih mun la devam edim dedim sonra antalya da bi dr bulduk ona kontrole gittik
kaç oldu

Çöpe gitmiyor ki bebekler mutlaka toplu da olsa gömülüyor neden öyle bi düşünceye kapıldın ki?

Çöpe gitmiyor ki bebekler mutlaka toplu da olsa gömülüyor neden öyle bi düşünceye kapıldın ki?
Büyük olanları gömebilirler ama ufak olanları sanmıyorum. Ameliyat masasinda yatarken anestezi uzmanina patolojiye gittikten sonra gömmek için geri istegimi söyleyince, 9 haftalığın gömülmek için ufak olduğunu, bu konuyu doktorumla konusmam gerektigini söyledi. Yani bana biz zaten onları sonrasında gömüyoruz merak etmeyin diye bir şey demedi. Ölü doğan bebekler fln illaki gömülüyordur tabi ki ama ufak olanlara gerek görülmüyor belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…