Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ki ilk çocuğu doğurdum sonra hamile kalamadim ilk düşük
Boş gebelikti kese boştu sonrası 2. Ciyi nedeni belirsizdi öbürü de belirsizdi sonuncusu da kordon bağı enfeksiyon varmış yazıyordu patoloji de
Bende 2. Düşükten sonra her tahlili yaptım rahim filmi çektim kültür kromozom genetik testleri eismle birlikte yaptık hormon testleri yaptım herşey hep temiz çıktı sıkıntı yoktu 12 .hafta dolmadan kalbi duruyotdu gelişiyordu araya hep 6 ay diğer iki düşüğün arasına 1 yıl da koydum korundim dinlendim yine olmadı eni sonunda bende psikolojik men bıktım hep korktum hamile kalırsam yine aynı şeyler olacak mı diye esimle bende kavga ettim bu durumalri yaşarken o bile bazen kendinden şüphe ederdi ama kismet olmadı çünkü herşey temizdi birazda kafamın rahat etmesi lazım di o stres sıkıntıları birakmam lazım di düşünmemem lazım di iğne de kullandım belki pijtilssma oluyor diye ama yine de olmadı eni sonunda elimi kolumu çektim herşeyden çünkü artık psikolojik men çok etkilendim kabuslar gormeler her hamile kalınca rüyamda adet olduğumu düşük yaptığımı gormeler anlamadım gerçekten uyanınca yada birkaç gün sonrası düşük oluyordu
Eni sonunda herşeyi bıraktım Allah'a dua ettim 1 yıl ara veridm tdunlendim KV de hep dedi adak adaya k diye diye onun dediğini yaptım bilmiyorum karı koca dua ettik sdagimiz mi kabul oldu bebeğimiz doğdu. Herşeyde var bir hayır şükür iyi gebelik geçirdim iğne ilaç kullanmadan kazasız belasız atlattık bu süreci ddidm saglamken süt veiyordum süt koruyordu adet olmadım hamile kalırsam da gelsin gözüm başım üstüne kızım 8 aylık oldu oğluma hamile kaldım şükür şimdi az kaldı 6 hafta kadar gerçekten hepinizi çok iyi anlıyorum o geçen zaman o yıpranan duygular kafa , hamile birini görmek imrenmek 5 yıl im dusuklerle geçti çok zor sürecin altından kalktık ailecek şükür diyorum herzaman bunu da görecektik yaşayacak misim jismetimde bu varmış pes etmek yok kendinizi bırakmayın çok zor bu durumda güçlü olmak pozitif olmak ama Allah büyük bir kapı açılıyor yine eni sonunda

Kızlar, anne karnında ölen bebek veya bebeklere isim verilmesi ve onların gömülmesi gerektiği konusunda ayetler var. Ben de internette dolaşırken şimdi gördüm. Daha önceden teselli cümlesi olarak "bebeğin ahirette senin cennete giriş kapın olacak" şeklinde cümleler duymama rağmen aslı astarının olup olmadığını bilmiyordum. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda merak ediyorum ve site urlsini aşağıya bırakıyorum.

Bunlarda benim, siteden aldığım ekran görüntüleri.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210809-213136_Chrome.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210809-213113_Chrome.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210809-211916_Chrome.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 27
Birde şunu anlayabileceğimiz bir dille yazsalar

Evet bunlara göre benımkıler referans dışı çıkıyor
Anladım canım ilacı varsa öğrenmen de iyi olur bence bak sebepsiz diye kafana takıyordun yarın doktor daha iyi yorumlar tabi bu sefer tüm önlemler alınmış olacak bebişlerin sana gelicek inşallahhh

Kızlar bugun okuldan ası olup olmadığımızı, olmayanlara nedenini sordular.. Zorunlu hale gelecek gıbı bı his var ıcımde
Bakan bey istemiş bizde sayı ve neden sorduk.toplanti yapacaklarmis. Aşı yaptırması yönünde öğretmenlere rehberlik edin diye mesaj attılar bize. Ben idareciyim. Zorunlu tutamazlar. Bende olmadım ama bu ay da gebelik olmaz ise düşünüyorum artık okullar uzaktan olmayacak bu yıl vakalar ...

Bende anlamıyorum yarın bildir bizede benide etiket yap merak ediyorum her yazılmayı göremiyorum bazen çok oluyor

Normal zamanda oldum ben bi kaç gün erken bile gelmişti

Valla ben de olacaktım, yumurta toplama sonrası, doktor birine pıhtı attı dedı hormon degerleri yuksektı dedı, adet sonrası olabilirsin dedı, ama transfer 1 bucuk ertelenecekti, ben de olmamayı tercih ettim, sonucum negatıf olursa (İnşallahh pozıtıf olur ) aşı olurum

Normal zamanda oldum ben bi kaç gün erken bile
Çok geçmiş olsun 4 kayıp baya zor psikolojik olarak allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Tüh Bee şansa bak, neyse yarın verirsin inşallah canım, doktora göründün mü peki? Baktı mı karından kuzum, yaa sevinilmez mi hepimiz aynıyız kuzum unutacağız bu günleri inşallah bebişlerden dert yanacağız uyumuyor, yemiyor vs

Hımm bende anlamıyorum kuzum ama merak ettim, bakalım ne diyecek ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…