Boş gebelikti kese boştu sonrası 2. Ciyi nedeni belirsizdi öbürü de belirsizdi sonuncusu da kordon bağı enfeksiyon varmış yazıyordu patoloji deAllah allah ne çok şey varmış ya
Çok geçmiş olsun canım genetik pıhtılaşma bağışıklık rahim filmi ne gerekiyorsa yaptır sakın doktorunun rahatlığına aldanma
Evet canım.. Ben de nasip diyorum. Aynı dediğin gibi eşim beni ikna etmek için çok uğraştı. Zaten uzaktasın kaç senedir okuyorsun alışıksın falan dediğinde evet uzağım ama kendi evime döneceğimi biliyorum gidince o evin kızıyım ailemle olacağımı biliyorum diyordum. Dediğin gibi herkes yerinde sağ olsun her ne kadar Bi solukta onlar benim ben onların yanında olamasak da sağlık olsun
Evet canım kim bilir belki böyle Bi problemden midir
Ben de çıktı ama görünen Bi değişiklik yok Bi yerimde
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
4 düşük sizin neyden olmuştu kendiliğinden mi ki
Ben çok da beklentim kalmadı gibi
Çünkü hamile kalamamak kadar kalmaktan da çok korkuyorum
İnslalah canımYarın ımmunolojı doktoru ile randevu verdiler, ınsallah gorusurz
Birde şunu anlayabileceğimiz bir dille yazsalarBen de ilk tüp tedavisinden oyle döndüm, %90tutacak dedıler kalan tek embriyoyu dondurmadım, tabıkı tutmadı, tepetaklak oldumm, ikinciye sıl bastan basladım, hepsını dondurduk simdi, transfer ıcın beklıyorum, ama bişey diyim mi ben ıkıncı de daha rahattım ilkine göre, daha panik olmam gerekirken.. Rabbim insallah senın de islerini kolaylaştırsn
Bizim memleketten komsularımız var, kız cocukları 6 parmak dogmus hep kadının, hatta almanyada dogum yapmıs haberlere cıkmıs 40 yıl once falan, bız sasırdım dıyor almanlar cok ilgi gosterdi diyor, kadın o kadar normallestırmıs ki annemın nınemın hep 6 parmagı varmıs dıyor, dogora dogmaz kesip atarlarmıs, hatta parmakların yanında duzgun kesılmedıgı ıcın et parcası var, sadece kızının parmagını almanyada doktorlar kesmıs, yeri belirsiz, oyle bi durum galıba hıc bır sorun yok saglıkla ılgılı onlar da
Evet kızlar sonuc cıktı ama ımmunolojı doktoruyla gorusemedım, bugun cok yogunmus, yarına randevu verdiler 10.30 da gorusme var, bugun de lucrın vurulup geldım.. Testten Anladıgım kadarıyla bagısıklık yuksek cıktı size de gostereyım, belkı yorumlayabılecek olan cıkar
Hıc sorma ya, oku oku bı hal oldumBirde şunu anlayabileceğimiz bir dille yazsalar
%10 üzerine ilac tedavisi uygulanmalı yazıyor nette benimkinde 53 yazıyor, ama oran seklinde verılmıs, alttaki acıklama da %43 yazıyor, benım de kafam karıstı, bugun yogun olduklarını soyleyınce telefonda gorussem olmaz mı dedım, doktor benı gormek ıstemıs bilemedım valla
Anladım canım ilacı varsa öğrenmen de iyi olur bence bak sebepsiz diye kafana takıyordun yarın doktor daha iyi yorumlar tabi bu sefer tüm önlemler alınmış olacak bebişlerin sana gelicek inşallahhhEvet bunlara göre benımkıler referans dışı çıkıyor
Insallah yarın belli olur artıkAnladım canım ilacı varsa öğrenmen de iyi olur bence bak sebepsiz diye kafana takıyordun yarın doktor daha iyi yorumlar tabi bu sefer tüm önlemler alınmış olacak bebişlerin sana gelicek inşallahhh
Anladım birşey çıkmaz inşallah bu sefer sağlıcakla gebe kalırsınızNegatif tüp bebekte, tekrarlayan dusuklerde bakılıyormus bagısıklıga canm, en basta bakılmadı yani
İnşallah canım nasipAnladım birşey çıkmaz inşallah bu sefer sağlıcakla gebe kalırsınız
Bakan bey istemiş bizde sayı ve neden sorduk.toplanti yapacaklarmis. Aşı yaptırması yönünde öğretmenlere rehberlik edin diye mesaj attılar bize. Ben idareciyim. Zorunlu tutamazlar. Bende olmadım ama bu ay da gebelik olmaz ise düşünüyorum artık okullar uzaktan olmayacak bu yıl vakalar ...Kızlar bugun okuldan ası olup olmadığımızı, olmayanlara nedenini sordular.. Zorunlu hale gelecek gıbı bı his var ıcımde
Bende anlamıyorum yarın bildir bizede benide etiket yap merak ediyorum her yazılmayı göremiyorum bazen çok oluyorBen de ilk tüp tedavisinden oyle döndüm, %90tutacak dedıler kalan tek embriyoyu dondurmadım, tabıkı tutmadı, tepetaklak oldumm, ikinciye sıl bastan basladım, hepsını dondurduk simdi, transfer ıcın beklıyorum, ama bişey diyim mi ben ıkıncı de daha rahattım ilkine göre, daha panik olmam gerekirken.. Rabbim insallah senın de islerini kolaylaştırsn
Bizim memleketten komsularımız var, kız cocukları 6 parmak dogmus hep kadının, hatta almanyada dogum yapmıs haberlere cıkmıs 40 yıl once falan, bız sasırdım dıyor almanlar cok ilgi gosterdi diyor, kadın o kadar normallestırmıs ki annemın nınemın hep 6 parmagı varmıs dıyor, dogora dogmaz kesip atarlarmıs, hatta parmakların yanında duzgun kesılmedıgı ıcın et parcası var, sadece kızının parmagını almanyada doktorlar kesmıs, yeri belirsiz, oyle bi durum galıba hıc bır sorun yok saglıkla ılgılı onlar da
Evet kızlar sonuc cıktı ama ımmunolojı doktoruyla gorusemedım, bugun cok yogunmus, yarına randevu verdiler 10.30 da gorusme var, bugun de lucrın vurulup geldım.. Testten Anladıgım kadarıyla bagısıklık yuksek cıktı size de gostereyım, belkı yorumlayabılecek olan
Normal zamanda oldum ben bi kaç gün erken bile gelmiştiKızlar ben kürtajdan sonra ilk 3 gün normal adet gibi kanama oldum. Sonraki 40 gün kahverengi akıntım oldu ve 48.gün ilk adetimi oldum. Şimdi 2.adetimi bekliyorum.
2.adeti normal zamanında mı oldunuz siz?
Yoksa boşuna mı bekliyorum ben?
Valla ben de olacaktım, yumurta toplama sonrası, doktor birine pıhtı attı dedı hormon degerleri yuksektı dedı, adet sonrası olabilirsin dedı, ama transfer 1 bucuk ertelenecekti, ben de olmamayı tercih ettim, sonucum negatıf olursa (İnşallahh pozıtıf olurBakan bey istemiş bizde sayı ve neden sorduk.toplanti yapacaklarmis. Aşı yaptırması yönünde öğretmenlere rehberlik edin diye mesaj attılar bize. Ben idareciyim. Zorunlu tutamazlar. Bende olmadım ama bu ay da gebelik olmaz ise düşünüyorum artık okullar uzaktan olmayacak bu yıl vakalar ...
Yarın 12 de yazarımBende anlamıyorum yarın bildir bizede benide etiket yap merak ediyorum her yazılmayı göremiyorum bazen çok oluyor
Normal zamanda oldum ben bi kaç gün erken bileKızlar ben kürtajdan sonra ilk 3 gün normal adet gibi kanama oldum. Sonraki 40 gün kahverengi akıntım oldu ve 48.gün ilk adetimi oldum. Şimdi 2.adetimi bekliyorum.
2.adeti normal zamanında mı oldunuz siz?
Yoksa boşuna mı bekliyorum ben?
Çok geçmiş olsun 4 kayıp baya zor psikolojik olarak allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahmerhaba kızlar
listeye beni de ekler misinizSohrab
17 temmuz da dördüncü bebeğimi kaybettim..hepsi 7.haftalarda gelişim durması.ilk ikisi 8 haftalıktı hiç kalp duymadık gelişimi durdu.
3.sü 9+2 de kontorolde gelişimi durmuştu.6.haftada kalbini duymuştuk onun..sonra o haftada gelişimi durmuş zaten..
sonuncusu da kalbini tam duyamamıştık 9 haftalıktı.onun da 2 hafta öncesinde gelişimi durmuş..
hep aynı oluyor 6-7 haftalarda kalıyo bebekler..son ikisinde pıhtılaşma için iğne ilaç hepsini de kullandım..hatta 4.de dozlarını da artırdık bağışıklık için prednol de kullandm ama sonuç aynı.
son bebekten önce birde kimyasal geçirdim onu da sayaryak 5 gebelik...
2 sene önce amh düşüklüğünden erken menepoz riskim olduğu söylendi..kaç doktor gezdim..
çok yoruldum çok yıprandm ama insanın içindeki ümit, bir an önce anne olma isteği sağlıklıca bebeğimi kucağıma bende alayım hissi hiç bitmiyor..
Alarm kurayım ozaman tam 12 yeYarın 12 de yazarım12 de gir sen
Ben de kurayım madem, şimdi unuturum falanAlarm kurayım ozaman tam 12 ye
Tüh Bee şansa bak, neyse yarın verirsin inşallah canım, doktora göründün mü peki? Baktı mı karından kuzum, yaa sevinilmez miKorkmamak elde değil keşke kontrol edilebilecek birşey olsa ama siz böyle sevindikçe benim de içim kıpırdamaya başlıyor9 da kan vermeye gittim ama çok kalabalıktı benim doktor, malesef 10da kan alımı bitti dediler geri döndüm. Yarın biraz daha erken giderim artık. Folik asite kürtajdan 2 hafta sonra başlamıştım zaten canım şimdi de devam ediyorum.
Hımm bende anlamıyorum kuzum ama merak ettim, bakalım ne diyecek ne yapacakBen de ilk tüp tedavisinden oyle döndüm, %90tutacak dedıler kalan tek embriyoyu dondurmadım, tabıkı tutmadı, tepetaklak oldumm, ikinciye sıl bastan basladım, hepsını dondurduk simdi, transfer ıcın beklıyorum, ama bişey diyim mi ben ıkıncı de daha rahattım ilkine göre, daha panik olmam gerekirken.. Rabbim insallah senın de islerini kolaylaştırsn
Evet kızlar sonuc cıktı ama ımmunolojı doktoruyla gorusemedım, bugun cok yogunmus, yarına randevu verdiler 10.30 da gorusme var, bugun de lucrın vurulup geldım.. Testten Anladıgım kadarıyla bagısıklık yuksek cıktı size de gostereyım, belkı yorumlayabılecek olan cıkar