- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
Çooooooooooook sevindim canım.
Hep böyle güzel haberler alalım senden canımOnu da sordum ınternettekı bilgı kırlılıgınden uzak durun dedıbi sıkıntı yok dedı
İnşallah canım
Gözünüz aydın inşallah hamileliğe bir sonraki aşamadaOnu da sordum ınternettekı bilgı kırlılıgınden uzak durun dedıbi sıkıntı yok dedı
İnşallah canım
Böyle düşünme lütfen ve burda bu düşünceni paylaşma lütfen burda 5 haftadan tut 20li haftalara bebeğini kaybedenler var, ne demek gommezler? Ana rahmine düştüğü an biz anne oluyoruz ufacık da olsalar ben kesinlikle cope atıldığını düşünmüyorum, he tek tek belki ayri mezar olmaz ama mutlaka bi yer vardır ve gömülür oraya toplu bi şekildeBüyük olanları gömebilirler ama ufak olanları sanmıyorum. Ameliyat masasinda yatarken anestezi uzmanina patolojiye gittikten sonra gömmek için geri istegimi söyleyince, 9 haftalığın gömülmek için ufak olduğunu, bu konuyu doktorumla konusmam gerektigini söyledi. Yani bana biz zaten onları sonrasında gömüyoruz merak etmeyin diye bir şey demedi. Ölü doğan bebekler fln illaki gömülüyordur tabi ki ama ufak olanlara gerek görülmüyor belli ki.
Benim hiç aklıma gelmedi gömmek falan. Önce şok etkisi sonrada suni sancı zaten ağrıdan gözüm hicbirseyi görmedi. Allah affetsin artık inşallah gömmuslerdir. Ailelerden kimse de birşey demediMerhaba canım, o yazılanların ayet veya hadis olmayıp rivayet olduğunu yazmış bir arkadaşım. 42 günlükken ruh üflendiği yazılmış, benim düşüğüm de 9 haftalıktı ve patolojiye gitti, doktoruma patolojiden sonra geri gönderilmesini, gömmek istedigimi söyledim ama geri verirler mi bilmiyorum. Ruhu üflenmemiş bile olsa çope gitmesinden ziyade gömülmesini tercih ederim şahsen en basitinden bir balığımız bile ölse çöpe atmak yerine bir yer bulyp gömüyoruz.
Bu arada çok geçmiş olsun, Allah bizlere bir daha yaşatmaz inşallah. Herhangi bir tetkik vs yaptırdınız mı peki, düşük sebebi bulundu mu?
Canım senle aynıydı hatırlarsan, ben sormuştum daha çok küçük vermiyoruz, zaten incelemeye alınmıştı, daha büyük bebekleri veriyorlarmış, isteyenlere, birde söyle bişey var arkadaş isim konulup gömülmesi gerekir demiş, o daha büyük bebekler için geçerli olabilir, bir çoğumuzun cinsiyeti bile belli değildi ayrıca genetiği falan gönderiliyor yaBenim hiç aklıma gelmedi gömmek falan. Önce şok etkisi sonrada suni sancı zaten ağrıdan gözüm hicbirseyi görmedi. Allah affetsin artık inşallah gömmuslerdir. Ailelerden kimse de birşey demedi
Ohh şükür hadi gözün aydın canım eylül de gelsin hayırlısıyla
Aa evet hatırladım teşekkür ederim içim rahatladıCanım senle aynıydı hatırlarsan, ben sormuştum daha çok küçük vermiyoruz, zaten incelemeye alınmıştı, daha büyük bebekleri veriyorlarmış, isteyenlere, birde söyle bişey var arkadaş isim konulup gömülmesi gerekir demiş, o daha büyük bebekler için geçerli olabilir, bir çoğumuzun cinsiyeti bile belli değildi ayrıca genetiği falan gönderiliyor ya
Sohrab canım sonucuna sevindim inşallah sağlıkla kavuşursun bu sefer bebişlerine
Yeni hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin yavrular
Çok şükür cnim kazasız belasız bu leveli de atlattın
Çok şükür gözün aydın canım ❤
Hıc bılmıyorum kuzum kendı doktorum nasıl bı tedavı yontem izler, ama kopyala yapıstır yapmıyor ondan eminim, belkı onlem amaclı verır bıseyler dusuk doz da olsa,bı de benı tanıyor pimpirikli oldugum ıcın verebilirHayırlısı olsunilaç vermeyecek o zaman yani yine aynı şekilde olacak herşey. Problem de yok geçen sefer öyle denk gelmiş demek ki canım kafan daha rahat olur. Bu sefer tutar inşallah bebişlerin gelir
Çooooooooooook sevindim canım.
Hadi gözün aydın olsun.
Yaa ınsallahHep böyle güzel haberler alalım senden canım
Artık sırada hamilelik haberi
İnsallah cnmGözünüz aydın inşallah hamileliğe bir sonraki aşamada
İnşallah canım
Amiinnn canımOhh şükür hadi gözün aydın canım eylül de gelsin hayırlısıyla
Çok şükür canımmÇok şükür cnim kazasız belasız bu leveli de atlattın
Biliyorsun 28 inde rahim filmi çektirdim hiç bir sorun yok. 30unda doktora gösterdim gayet iyi dedi film için. 10 gün olmuş yumurtana bakım dedi baktı işte 8 yumurtam vardi. yine sol taraftaki iyi büyümüş
Hıc bılmıyorum kuzum kendı doktorum nasıl bı tedavı yontem izler, ama kopyala yapıstır yapmıyor ondan eminim, belkı onlem amaclı verır bıseyler dusuk doz da olsa,bı de benı tanıyor pimpirikli oldugum ıcın verebilir
Yaa ınsallahsen ne durumdasın sımdı?
İnsallah cnm
İnşallah canımözlettin kendini, daha sık gel
Amiinnn canım
Çok şükür canımm
Yaaa ınsallah bebıs yokluyordur seniBiliyorsun 28 inde rahim filmi çektirdim hiç bir sorun yok. 30unda doktora gösterdim gayet iyi dedi film için. 10 gün olmuş yumurtana bakım dedi baktı işte 8 yumurtam vardi. yine sol taraftaki iyi büyümüşilişki günleri verdi. Değerlendirdik. 2si yada 3unde çatlama oldu... Bekleyip duruyorum.
Haftasonu, mutfağı temizledim ama kasıgim çok ağrıdırahim filminin etkisi bu kadar sürer mi pazarda reflü tuttu sanırım. Acı su gelip durdu ağzıma yanma falan oldu. Deli gibi hsg sonrası kasik ağrılarına ve reflüye bakıyorum
İnşallah canımda bu kadar erken belli olur mu. bata daha çok varYaaa ınsallah bebıs yokluyordur senisen yine de kendını cok yormadan iş yap, 3 4 gune bellı olur o zaman sonuc 11. Gun oluyor
7 gün gecmıs yumurtalama üstünden, 4 gune bellı olur bence 11.gun deİnşallah canımda bu kadar erken belli olur mu. bata daha çok var
Ay heyecan bastıııı7 gün gecmıs yumurtalama üstünden, 4 gune bellı olur bence 11.gun de
Kafanı artık hiçbişeye takma, sadece bebişe odaklan çünkü bu sefer her şey çok güzel olacakÇok şükür canımsebepsiz infertilite de takılı kaldık ama, o acıdan kafam karısık
Ay ne bılım canım ya, bı sebep olsa şu sebepten olmuyor dıcem , tabıkı hersey nasip kısmet ama somut bısey olsa daha mı rahat olurduk bılemıyorumKafanı artık hiçbişeye takma, sadece bebişe odaklan çünkü bu sefer her şey çok güzel olacak
Beni de valla bu ay guzel haberler var cok sukurAy heyecan bastıııı