Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle düşünme lütfen ve burda bu düşünceni paylaşma lütfen burda 5 haftadan tut 20li haftalara bebeğini kaybedenler var, ne demek gommezler? Ana rahmine düştüğü an biz anne oluyoruz ufacık da olsalar ben kesinlikle cope atıldığını düşünmüyorum, he tek tek belki ayri mezar olmaz ama mutlaka bi yer vardır ve gömülür oraya toplu bi şekilde

Benim hiç aklıma gelmedi gömmek falan. Önce şok etkisi sonrada suni sancı zaten ağrıdan gözüm hicbirseyi görmedi. Allah affetsin artık inşallah gömmuslerdir. Ailelerden kimse de birşey demedi

Benim hiç aklıma gelmedi gömmek falan. Önce şok etkisi sonrada suni sancı zaten ağrıdan gözüm hicbirseyi görmedi. Allah affetsin artık inşallah gömmuslerdir. Ailelerden kimse de birşey demedi
Canım senle aynıydı hatırlarsan, ben sormuştum daha çok küçük vermiyoruz, zaten incelemeye alınmıştı, daha büyük bebekleri veriyorlarmış, isteyenlere, birde söyle bişey var arkadaş isim konulup gömülmesi gerekir demiş, o daha büyük bebekler için geçerli olabilir, bir çoğumuzun cinsiyeti bile belli değildi ayrıca genetiği falan gönderiliyor ya
Sohrab canım sonucuna sevindim inşallah sağlıkla kavuşursun bu sefer bebişlerine
Yeni hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin yavrular

Aa evet hatırladım teşekkür ederim içim rahatladı

Safra kesesi ameliyatı geçirmişti anneannem, bir kavanoz dolusu taşla eve göndermişlerdi.
Annem bel fıtığı ameliyatı olduğunda ona da verdiler parçayı.
Yani kürtajdan sonra verilmiyorsa vardır bir bildikleri, çok da kafaya takmamak lazım bence.

Çok şükür gözün aydın canım ❤

Hayırlısı olsun ilaç vermeyecek o zaman yani yine aynı şekilde olacak herşey. Problem de yok geçen sefer öyle denk gelmiş demek ki canım kafan daha rahat olur. Bu sefer tutar inşallah bebişlerin gelir
Hıc bılmıyorum kuzum kendı doktorum nasıl bı tedavı yontem izler, ama kopyala yapıstır yapmıyor ondan eminim, belkı onlem amaclı verır bıseyler dusuk doz da olsa,bı de benı tanıyor pimpirikli oldugum ıcın verebilir
Çooooooooooook sevindim canım.
Hadi gözün aydın olsun.

Hep böyle güzel haberler alalım senden canım
Artık sırada hamilelik haberi
Yaa ınsallah sen ne durumdasın sımdı?
Gözünüz aydın inşallah hamileliğe bir sonraki aşamada
İnsallah cnm
Sohrab canım sonucuna sevindim inşallah sağlıkla kavuşursun bu sefer bebişlerine
İnşallah canım özlettin kendini, daha sık gel
Ohh şükür hadi gözün aydın canım eylül de gelsin hayırlısıyla
Amiinnn canım
Çok şükür cnim kazasız belasız bu leveli de atlattın
Çok şükür canımm

Biliyorsun 28 inde rahim filmi çektirdim hiç bir sorun yok. 30unda doktora gösterdim gayet iyi dedi film için. 10 gün olmuş yumurtana bakım dedi baktı işte 8 yumurtam vardi. yine sol taraftaki iyi büyümüş ilişki günleri verdi. Değerlendirdik. 2si yada 3unde çatlama oldu... Bekleyip duruyorum.
Haftasonu, mutfağı temizledim ama kasıgim çok ağrıdı rahim filminin etkisi bu kadar sürer mi pazarda reflü tuttu sanırım. Acı su gelip durdu ağzıma yanma falan oldu. Deli gibi hsg sonrası kasik ağrılarına ve reflüye bakıyorum

Yaaa ınsallah bebıs yokluyordur seni sen yine de kendını cok yormadan iş yap, 3 4 gune bellı olur o zaman sonuc 11. Gun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…