Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bılım canım ya, bı sebep olsa şu sebepten olmuyor dıcem , tabıkı hersey nasip kısmet ama somut bısey olsa daha mı rahat olurduk bılemıyorum
Tabii ki de daha rahat olmayacaktık, yine ya şöyle böyle olursa diye senaryolar kuracağız. Kötü tecrübeler yaşadık evet ama bu her seferinde aynı şeyleri yaşayacağın anlamına gelmiyor. Çok iyi anlıyorum tedirginliğini ama her şey yolunda giderken strese sokma kendini boş yere. O minnoşa yazık değil mi? Her hissettiğini o da hissedecek mutlu ol annesi, onunla hayal kur

Ahh ahhh hayal kura kura bı hal olduk zaten, Rabbim gerceklestırır ınsallah artık hayallerimi

Verdim canım 146 çıktı, ama önceki de 142yle başlamıştı o yüzden bilemedim. Benim bebişi kalp atışından sonra koyalım olur mu? ya da keseden sonra
Stres yapma canım Allah büyük inşallah kesede görülür kalp atışı da duyulur

Bencede gommuyorla bende 12 haftaya kadar dusuklerim oldu kürtaj yaparken zaten şırınga ile çekiyorlsr parça parça ne kalıyor ki onlarında patolojiye yolluyorlar sonrası bilemiyorum çöp bence

Sağol kuzum hepimize hayırlı ve sağlıklı imanlı evlatlar Nasib olsun inşallahevet canım büyümüştü baya kısmet, cennet kuşum oldu imtihan elbet kuzum inşallah geçenlerden oluruz..

Bencede gommuyorla bende 12 haftaya kadar dusuklerim oldu kürtaj yaparken zaten şırınga ile çekiyorlsr parça parça ne kalıyor ki onlarında patolojiye yolluyorlar sonrası bilemiyorum çöp bence
İnş sizin dediğiniz gibi değildir ne bileyim ya ben inanmak istemiyorum açıkçası sonuçta küçük da olsa bi can taşıyor

Verdim canım 146 çıktı, ama önceki de 142yle başlamıştı o yüzden bilemedim. Benim bebişi kalp atışından sonra koyalım olur mu? ya da keseden sonra
Allah seni Hıc demıyor da, nasıl istersen canım nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım tebrik ediyorum, darısı bizlere ınsallah

Tabi kuzum yani bilemiyoruz tabi inşallah gömülüyordur. Tam bir bilgim yok gerçekten kaç haftalık ruh üflendiğiyle ilgili ama ne olursa olsun can, haklısın gömülmesi lazım bencede, inşallah verirler canım
Çoklu anomali vardı bebeğimde canım, bir çocuğum olduğu için ve anomali ler spina bfidaya bağlı geliştiği için herhangi bir test yaptırmadım doktor da istemedi zaten. Benim talihsizliği gebeliklerimin sık olması oldu canım, hem emziriyordum hem hamilelik vücudum çok vitaminsiz kalmış güçsüz düşmüş, ne kadar güzel beslensemde, malesef olmadı.. Aminn, inşallah hepimize Nasib olsun.

Maşallah kuzum daha çok yeni tabi, adetin bile geçmedi değil mi 12 si diyordun çünkü, duyarsın kuzum inşallah, ya bişey sorcam sana kuzum, ben yine kendimi dinlemeye başladım ne kadar yapmayacağım desende, akıntım nasıldı, miktarı çok oluyor muydu, senin belirtilerin nelerdi?

İnşallah çok kıymetli olacak bebeler daha adeti 1 gün geçti hesabıma göre gitsem de birşey göremez. En azından kese görüneceği zaman giderim yoksa çok stres oluyorum. Bugün kan vermeye gitcem işte.
Evet en iyisi kalp atışında gitmek ama betayı da takip ettir bence kuzum için rahat eder minnoşlar yaa kıymetli olmaz mı doktorla görüştün mü kuzum beta takibi falan dedi mi?

Allah seni Hıc demıyor da, nasıl istersen canım nasıl rahat hissedeceksen öyle yapalım tebrik ediyorum, darısı bizlere ınsallah
Beynim bulandı resmen yani biraz stres var çok değil ama hani sevinmek için çok erken gibi. O yüzden biraz bekleyeyim. Çok sağol canım, hepimize bedenen, aklen ve ruhen sağlıklı evlat versin Rabbim.

Adetim çok düzenli olmadığı için eşimin doğum gününü yazdırmıştım canım ben. Yumurtlama 19. gün oldu adet de 9una denk gelmiş oldu. 1 gün geçti yani yanlış hesaplamadıysam. Benim aşırı akıntım olmuyor o yüzden takibini yapamıyorum. Yumurtlama sancısını çok net hissettim bu da nadir olur, aynı gün ovulasyonda çift çizgi gördüm. Ki 2. çizgi kopkoyu da olmuyor. Sanırım pko yüzünden. Eşime söylemedim yumurtlama var diye, stres yapmasını istemedim. Sonra hafif yanma başladı. Göğsüme 1-2 kere ağrı girdi. 1 hafta sonra falan hep diyorlar ya beyaz krem gibi akıntı, o başladı. Bir de ani hareket edince bazen sağdan bazen solda bıçak batıyor gibi oluyo. Bunlardan hissetmiştim ben zaten. Keşke sonrasını da hissedebilsem

Beynim bulandı resmen yani biraz stres var çok değil ama hani sevinmek için çok erken gibi. O yüzden biraz bekleyeyim. Çok sağol canım, hepimize bedenen, aklen ve ruhen sağlıklı evlat versin Rabbim.
İlk gebelıgınde yasadıgı olumsuzlukları unut, hersey guzel ılerlıcek, bak dıger arkadslara Masallah hepsı saglıcakla ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…