Ben de ilk tüp tedavisinden oyle döndüm, %90tutacak dedıler kalan tek embriyoyu dondurmadım, tabıkı tutmadı, tepetaklak oldumm, ikinciye sıl bastan basladım, hepsını dondurduk simdi, transfer ıcın beklıyorum, ama bişey diyim mi ben ıkıncı de daha rahattım ilkine göre, daha panik olmam gerekirken.. Rabbim insallah senın de islerini kolaylaştırsn
Bizim memleketten komsularımız var, kız cocukları 6 parmak dogmus hep kadının, hatta almanyada dogum yapmıs haberlere cıkmıs 40 yıl once falan, bız sasırdım dıyor almanlar cok ilgi gosterdi diyor, kadın o kadar normallestırmıs ki annemın nınemın hep 6 parmagı varmıs dıyor, dogora dogmaz kesip atarlarmıs, hatta parmakların yanında duzgun kesılmedıgı ıcın et parcası var, sadece kızının parmagını almanyada doktorlar kesmıs, yeri belirsiz, oyle bi durum galıba hıc bır sorun yok saglıkla ılgılı onlar da
Evet kızlar sonuc cıktı ama ımmunolojı doktoruyla gorusemedım, bugun cok yogunmus, yarına randevu verdiler 10.30 da gorusme var, bugun de lucrın vurulup geldım.. Testten Anladıgım kadarıyla bagısıklık yuksek cıktı size de gostereyım, belkı yorumlayabılecek olan cıkar