Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl alınıyor rapor alabildiniz mi siz. Sorun çıkartıyor mu hastaneler ben de almak istiyorum risk geçene kadar

Canım merhaba periferik kromozom analizi yaptırdınız mı acaba? Devlette mi yaptırmıştın acaba kaç günde sonucu çıkıyor :)
Merhaba evet periferik kromozom analizi yaptırdık şehir hastanesinde tıbbi genetik bölümünde. Biz 30.06 da verdik testi 03.08 de sonucumuz çıktı

Bizim burada yangın yok çok şükür şimdilik evet yine negatif adet oldum baya da ümitlenmiştim ama nasip değilmiş
Csnim kısmet rsbbim insalalh nasip eder

Bu arada şükür ysgmur yağdı sizin oralara da yağdı mi durdu mu biraz yangınlar son durum ne

insalalh canim pazartesi keseyi görürsün belki bebiş yeni yerlesiyor keseye o yüzden kasikalrdan ilerliyordur ağrı yapıyordur iyi düşün iyi olsun inşallah

Bizim buraya yağmadı şuan mersindeyim ama şükür çevremizde yangın yok
YouTube de gördüm dedim Antalya'da yağış oldu evet bizim orada da şimşekli yağış olmuş Mersin'de millet bayram etmiş şükür ysgmur insalalh yangın olan bölgeler ede yağar biter Soner bu yanginlar

YouTube de gördüm dedim Antalya'da yağış oldu evet bizim orada da şimşekli yağış olmuş Mersin'de millet bayram etmiş şükür ysgmur insalalh yangın olan bölgeler ede yağar biter Soner bu yanginlar
Valla şükür hava bari serinledi biraz daha etraf için iyi oldu

Olsun, yangın olmasındansa
Bence olmaihtimali sıfır bu şehirde çünkü akşam gece nem var ıslak yerler birde hep yağmur yagiyor az daolsayazin bile yağıyordu gece sabah uyanınca fark ediyorduk çok sulak buralar çok ormanlı yeşillikli inşallah canım yanmasinda birde cam ağaçları yok burda. TR de hep çamlık var iyi tutuşuyor sonra su cehennem

Öyle maalesef, yağlı çıra gıbı butun ormanlarımız, rabbim esirgesin ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…