Nasıl alınıyor rapor alabildiniz mi siz. Sorun çıkartıyor mu hastaneler ben de almak istiyorum risk geçene kadarÇok sağ ol canım lekeler devam ediyor. Bugün işyerime bildirdim gebeliği işyeri hekimi madem riskli gebelik doktorun rapor versin sen neden geldin dedi yarın heyet raporu alıcam sorun çıkmazsa bakalımİdare ediyoruz yani… Sen nasılsın balım?
Maalesef doktora gitmeden önce o kadar dikkat eden adam gittiAaa ah birde takipte hakısmet kuzum birazda tabi, inşallah testlerden durumlar belli olunca hamile kalırsın
Merhaba evet periferik kromozom analizi yaptırdık şehir hastanesinde tıbbi genetik bölümünde. Biz 30.06 da verdik testi 03.08 de sonucumuz çıktıCanım merhaba periferik kromozom analizi yaptırdınız mı acaba? Devlette mi yaptırmıştın acaba kaç günde sonucu çıkıyor :)
Bizim burada yangın yok çok şükür şimdilik
Canım Rabbim en kısa zamanda gönlündekini versin insallhBizim burada yangın yok çok şükür şimdilikevet yine negatif adet oldum baya da ümitlenmiştim ama nasip değilmiş
Nasip canım bidaha ki aya inşallahBizim burada yangın yok çok şükür şimdilikevet yine negatif adet oldum baya da ümitlenmiştim ama nasip değilmiş
Csnim kısmet rsbbim insalalh nasip ederBizim burada yangın yok çok şükür şimdilikevet yine negatif adet oldum baya da ümitlenmiştim ama nasip değilmiş
Canım Rabbim en kısa zamanda gönlündekini versin insallh
Amin amin inşallahNasip canım bidaha ki aya inşallah
Bizim buraya yağmadı şuan mersindeyimCsnim kısmet rsbbim insalalh nasip eder
Bu arada şükür ysgmur yağdı sizin oralara da yağdı mi durdu mu biraz yangınlar son durum ne
insalalh canim pazartesi keseyi görürsün belki bebiş yeni yerlesiyor keseye o yüzden kasikalrdan ilerliyordur ağrı yapıyordur iyi düşün iyi olsun inşallahGeçen perşembe 47 çıkmıştı kuzum memlekette, bu persembe doktorumla tekrar baktığımızda 780 olmuştu. Gün olarak hesaplayınca iki katından daha fazla artmıştı hatta. Çünkü 400 küsürlerde bekliyorduk. Düzenli arttığında da olabiliyormuş bazen, ya da psikolojik canım bilmiyorum. Pazartesi bi görürsem keseyi rahatlıycam
Ankara da yağıslı bugun, serpiştiriyor ama olsun serinledi epeyCsnim kısmet rsbbim insalalh nasip eder
Bu arada şükür ysgmur yağdı sizin oralara da yağdı mi durdu mu biraz yangınlar son durum ne
YouTube de gördüm dedim Antalya'da yağış oldu evet bizim orada da şimşekli yağış olmuş Mersin'de millet bayram etmiş şükür ysgmur insalalh yangın olan bölgeler ede yağar biter Soner bu yanginlarBizim buraya yağmadı şuan mersindeyimama şükür çevremizde yangın yok
Bizim Almanya da yağıyor cuma gününden beri şimşekli kışa yine giriyoruz kisa sürdü yaz keyfiAnkara da yağıslı bugun, serpiştiriyor ama olsun serinledi epey
Olsun, yangın olmasındansaBizim Almanya da yağıyor cuma gününden beri şimşekli kışa yine giriyoruz kisa sürdü yaz keyfi
Valla şükür hava bari serinledi biraz daha etraf için iyi olduYouTube de gördüm dedim Antalya'da yağış oldu evet bizim orada da şimşekli yağış olmuş Mersin'de millet bayram etmiş şükür ysgmur insalalh yangın olan bölgeler ede yağar biter Soner bu yanginlar
Bence olmaihtimali sıfır bu şehirde çünkü akşam gece nem var ıslak yerler birde hep yağmur yagiyor az daolsayazin bile yağıyordu gece sabah uyanınca fark ediyorduk çok sulak buralar çok ormanlı yeşillikli inşallah canım yanmasinda birde cam ağaçları yok burda. TR de hep çamlık var iyi tutuşuyor sonra su cehennemOlsun, yangın olmasındansa
Çok şükür valalhi milletimizin halkımızın ihtiyacı vardı yağmura inşallah devam ederValla şükür hava bari serinledi biraz daha etraf için iyi oldu
Öyle maalesef, yağlı çıra gıbı butun ormanlarımız, rabbim esirgesin ınsallahBence olmaihtimali sıfır bu şehirde çünkü akşam gece nem var ıslak yerler birde hep yağmur yagiyor az daolsayazin bile yağıyordu gece sabah uyanınca fark ediyorduk çok sulak buralar çok ormanlı yeşillikli inşallah canım yanmasinda birde cam ağaçları yok burda. TR de hep çamlık var iyi tutuşuyor sonra su cehennem
Amin insalalh Rabb'im yaşatmasın inşallahÖyle maalesef, yağlı çıra gıbı butun ormanlarımız, rabbim esirgesin ınsallah
İnsallh canım. Yarını iple çekiyorum ❤insalalh canim pazartesi keseyi görürsün belki bebiş yeni yerlesiyor keseye o yüzden kasikalrdan ilerliyordur ağrı yapıyordur iyi düşün iyi olsun inşallah