Artık hissediyoruz canım yaa baya tecrübelendikMerhaba kızlar, yumurtlama günleri bu günler, bu ay kendimce değerlendirdim ama yumurtlama gününü tutturabildim mi bilmiyorum, yani sanki 1 2 gün erken yumurtlamışım gibi geldi, Rabbim bilir en güzel zamanı elbetsizler nasılsınız, nasıl gidiyor?
Az önce okudum Osman hocanın sayfasında senin sorunmuş demek :) canım 6 ay çok uzun bir süre değil mi? İleri hafta gebelik evet ama yine de uzun geldi bana süreç. Psikolojik durumun yaşın vs de önemli tabi bu konuda. Ne kadar önce oldu kaybınKızlar 13 haftalık gebeliğim normal doğumla sonlandırılmıştı.Benim doktorum 6 ay koruma vermişti.Ama bugün prof.dr Osman develioğlu’na sorduğumda doğumdan 40 gün sonra bile rahim yeni bir gebeliğe hazırdır.Hiçbir şekilde beklemeye gerek olmadığını söyledi.Ne yapsam bilemedim
Bende öyle düşünüyorum ama bu konuda eşle aynı düşüncede olmamakta kötü.Onlar da etkileniyor ama en çok etkilenen bizleriz, yıpranan bizleriz benim fikrime saygı duymasını istiyorum.Oda doktor uygun gördüğü için beklemek istemiyor.Testleri beklemen en iyisi benim fikrim kuzum, yaa uff ne zor şeyler yaşıyoruz,Rabbim tekrar yaşatmasın.. Evet psikolojiyi de düzeltmek gerekiyor canım, asıl mesele o.
Wuhuu inşallah bebiş gelir annesiArtık hissediyoruz canım yaa baya tecrübelendiksen düzenli ilişkiyi ihmal etme elbet bi yerinden yakalarsın biz de az önce çatlamayı değerlendirdik Allah büyük artık.. Yalnız bugün ağrıdan kıvrandım. İlk defa çatlamayı böyle ağrılı yaşadım
Kuzum 1 düşük olsa haklı ama 2 düşük varBende öyle düşünüyorum ama bu konuda eşle aynı düşüncede olmamakta kötü.Onlar da etkileniyor ama en çok etkilenen bizleriz, yıpranan bizleriz benim fikrime saygı duymasını istiyorum.Oda doktor uygun gördüğü için beklemek istemiyor.
18 ağustos kuzum yeni bat, olmayınca ses etmediydim seni yormayın diyeMammamia2 canım yeni bat verecek misin ?
Aşkolsun ne yorması18 ağustos kuzum yeni bat, olmayınca ses etmediydim seni yormayın diye
Kontrole gittim rahmim iyi durumdaymış.Korunmayı bıraktım yumurtlama takip etmicem daha çok strese giriyorum artık nasip ne zamansaGeçmiş olsun canım, bence bi normal kontrole git rahmin durumuna göre karar ver.
25 yaşındayım.İlk gebeliğimdi tabi ki ruhen çok iyi değilim ama bir şekilde toparladım kendimi.17 haziranda kürtajım olmuştu .2 ay olacak nerdeyse.Korunmayı bıraktım ama yumurtlama takibi yapmayacağım nasipAz önce okudum Osman hocanın sayfasında senin sorunmuş demek :) canım 6 ay çok uzun bir süre değil mi? İleri hafta gebelik evet ama yine de uzun geldi bana süreç. Psikolojik durumun yaşın vs de önemli tabi bu konuda. Ne kadar önce oldu kaybınsen nasıl hissediyorsun hazır mısın hamileliğe. Eğer fiziken ve ruhen toparlandıysan bence çok ara verme.
İnşallah tatlım yaa çok yordu bu nazlı minnoşlar artık gelsinler yahu.. Evet çocuk olunca sıkıntı biraz ama önemli günleri kaçırmamaya çalış.Wuhuu inşallah bebiş gelir annesi, ne mümkün canım kızım olunca enerjim pek kalmıyor benim çok düzenli olmasa da, hissettiğim günleri değerlendiriyorum kendimce yaa iyi hissetmiş oldun kuzu iğne vurulmuştun değil mi? O ağrı yapıyor. İnşallah sağlıklı bebişler Nasib olsun hepimize
Ooo ikiz üçüz ihtimalleri varİnşallah tatlım yaa çok yordu bu nazlı minnoşlar artık gelsinler yahu.. Evet çocuk olunca sıkıntı biraz ama önemli günleri kaçırmamaya çalış.
Daha önce iğne vurulduğumda hiçbişey hissetmemiştim. O zaman 1 yumurta vardı. Şimdi 3 yumurta olduğu için ağrı fazla oldu sanırım. Artık heyecanlı bekleyiş başladı bizim için, hadi hayırlısı
Evet bat 20 ağustos inşallah. Ayy kuzuuum biz 1 tanenin yolunu gözlüyoruz ama olursa da yok dememOoo ikiz üçüz ihtimalleri vargelsinler canım gelsinler bekliyoruz, evet ondan ağrın çok olmuştur canım 3 yumurta çatlayınca senin bat a 13 14 gün var o zman bekliyoruz
Yaaa oyle güzel rüyalarda benım de uyanalım gelmiyor, gözümü kapatıyorum hep gerı doner miyim diyeEvet bat 20 ağustos inşallah. Ayy kuzuuum biz 1 tanenin yolunu gözlüyoruz ama olursa da yok dememhatta dün gece dua ettim sağlıkla olsun ve ikizlerim olsun diye. Bi kez daha gebelik yaşama durumum olmaz çünkü. Rüyamda da bi erkek bebek yıkıyorum, ahh hiç uyanasım gelmedi
Evet maalesef öyle ama o günleri de özellikle takip ediyor arkadaşlarının da aynı olup tekrar çocuk sahibi olanlar akıl veriyorKuzum 1 düşük olsa haklı ama 2 düşük varyine doktorun daha iyi bilir ama hani, ne bilim, sen bi hal çaresini bulursun, yumurtlama günlerini es geç mesela oda sabırsızlanıyordur elbet bi evlat istiyor, ama dediğin gibi her yükün çoğunu alan biziz bu işte, o yüzden seni de düşünmeli.
Aaa ah birde takipte haEvet maalesef öyle ama o günleri de özellikle takip ediyor arkadaşlarının da aynı olup tekrar çocuk sahibi olanlar akıl veriyorAma en azından bu ay yumurtlama günlerim doktora gitmeden önce geçmişti.
Yaaa ne güzelEvet bat 20 ağustos inşallah. Ayy kuzuuum biz 1 tanenin yolunu gözlüyoruz ama olursa da yok dememhatta dün gece dua ettim sağlıkla olsun ve ikizlerim olsun diye. Bi kez daha gebelik yaşama durumum olmaz çünkü. Rüyamda da bi erkek bebek yıkıyorum, ahh hiç uyanasım gelmedi
Uzun zaman oldu bende düşük kimyasal gebelik vs baya yoruldum psikolojik olarak ama bende artık bat vermek istiyorum 16 Ağustos listede inşallah Bebek emojisiyle dolar hepimizinAşkolsun ne yormasıyarın eklıcem seni