Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyan insallh gercek olur kuzum tez vakitte ❤

Uzun zaman oldu bende düşük kimyasal gebelik vs baya yoruldum psikolojik olarak ama bende artık bat vermek istiyorum 16 Ağustos listede inşallah Bebek emojisiyle dolar hepimizin
Batlarımız yakın kuzu 17 18 gibi de benim bat bakalım kısmet inşallah güzel haberler bebişler dolar listemiz

Pazartesi canım ❤ insallh kese görünür, tekrar dış gebelik olmasından cok korkuyorum
İnşallah görünür canım benim güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bize de yaz pazartesi, kan da bakar yüksek ihtimal kuzum, folik asistini ihmal etme iç hemi duamız seninle

Kötü düşünmemek lazım olumlu bak canım stres en büyük etken sanırım

İnşallah görünür canım benim güzel düşünelim güzel olsun inşallah , bize de yaz pazartesi, kan da bakar yüksek ihtimal kuzum, folik asistini ihmal etme iç hemi duamız seninle

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz stres olmayın bence güzel olacak
Sağolun kızlar ❤ Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Dış gebeliğin olduğu sol bacağım ve bel ağrım var ondan biraz tedirginim. Sizlerinde dediği gibi insallh hersey sorunsuz ilerler ❤

Sağolun kızlar ❤ Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Dış gebeliğin olduğu sol bacağım ve bel ağrım var ondan biraz tedirginim. Sizlerinde dediği gibi insallh hersey sorunsuz ilerler ❤
Canım beta artısı baktırmadın mı?

Kötüye yorma cnm herşeyi iyi düşünelim iyi olsun, benimde bacak bel karın agrilarim cok olmuştu hatta keseyi görmeden kahve sari gibi akıntım olmuştu baya korkmuştum ama cok şükür herşey yolunda, her gebelik farklı birbirinden, hem artışın da güzel demiştin herşey yolunda Allahın izniyle güzel olucak

Canım beta artısı baktırmadın mı?
Geçen perşembe 47 çıkmıştı kuzum memlekette, bu persembe doktorumla tekrar baktığımızda 780 olmuştu. Gün olarak hesaplayınca iki katından daha fazla artmıştı hatta. Çünkü 400 küsürlerde bekliyorduk. Düzenli arttığında da olabiliyormuş bazen, ya da psikolojik canım bilmiyorum. Pazartesi bi görürsem keseyi rahatlıycam

İnsallah canım benim. Evet artışta normaldi. Şükür kanamam da yok. Diger dış gebelikte hep vardı. Bunu düşününce biraz rahatlıyorum. Pazartesi 3000 lere gelmiş olur. Hayırlısıyla keseyi görürüz

Benım gördüklerim hep duzensız ve az artışlı, bence hıcbı problem yok, stres yapma, bu gebelıgın saglıkla devam edıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…