Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruna işinin zor olduğunu durumunu falan söyle istersen o da riskli bir durum görürse verir bence zorluk çıkarmaz tüp bebek bu sonuçta o kadar emek var. Halsizlik beni de zorluyor sürekli tansiyonum düşüyor havalar da çok sıcak bayılacak gibi oluyorum iki dakika sıcakta dursam. Onu da söyle istersen. Leke az birşeyse yerleşmeden olabilir onu çok önemsemiyorlar da baya kanama oldu benim sonra da leke 2-3 hafta devam etti ayakta durdukça arttı o direk düşük riski oluyor tabi. Şansını dene bence… İnşallah sağlıkla doğar bebişin

Amin çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın

Benim gittiğim yer sgk anlaşması olmayan tüp bebek merkezi. Pozitif olmama rağmen süreçteki saçmalıklar yüzünden memnun değilim öyle pek ilgi falan yok yani o yüzden adam akıllı bir doktor bulacağım öZel hastanelerde başka çağre kalmadı

Anladım canım o zaman dediğin gibi özel hastane falan olabilir doktoru ikna etsen yeter. İnşallah kolayca halledersin

Merhabalar herkese.
Bu topiği yeni keşfettim, 10 gün öncesine kadar olan mesajları ancak okuyabildim.

36 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Çoğunuz gibi biz de hemen hamile kalma korkusuyla ilk 2 yıl korunduk. Sonrasında adetlerim düzensizleşmeye başladı. Hemen doktora gittim. 25’i geçmemesi gereken Prolaktin hormonu 100’ün üzerine çıkmış. Bu sebepten 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve o süre boyunca korunmak zorunda kaldık.
Şubat sonunda ilaç tedavim bitti ve 2.adetimden sonra hemen hamile kaldım.
26 Mayıs’ta 9 haftalık kontrolümde bebeğimizin kalp atışının durduğunu öğrendik. 28 Mayıs’ta da kürtaj oldum.

Rabbim bize en kısa zamanda hayırlısıyla ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar versin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.

Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tez zamanda

Merhaba, hosgeldınız grubumuza, cok gecmıs olsun, rabbim size de sabır versin
İlac tedavisi neden o kadar uzun sürdü acaba, düşmedi mi değeriniz?

Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın sağlıklı gebelik nasip olsun
Amin, inşallah kimseye yaşatmasın Rabbim.
Merhaba, hosgeldınız grubumuza, cok gecmıs olsun, rabbim size de sabır versin
İlac tedavisi neden o kadar uzun sürdü acaba, düşmedi mi değeriniz?
Çok teşekkür ederim.
Normalde Dostinex için 2 yıl rapor veriliyor. Tam 2 yıl bitmeden böbrek taşı düşürdüm ben. O ara ilaca ara verdim ve tekrar yükseldi değer. Sonra tedavi tekrar başladı.
4 yılın sonunda ancak normale döndü.
Hamile kalınca göğüslerden süt gelmeye başlamıştı. İlk aylarda prolaktin yükselirmiş zaten. Tekrar ölçtürmedim.
İnşallah şu an normale dönmüştür.

Günaydın herkese benim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda

Ben de 1 kere Dostınex kullanmıştım, bi kere basıma geldı, bu kadar uzun sürdüğünü bılmıyordum, sanırım beyin mr ı falan da cekılıyor cok yuksek olunca, sürekli kontrol altında olmak gerek o zaman insallah düşmüştür, saglıcakla gelsin bebeğiniz

Bi bebiş daha mı geliyor tebrikler canım, korkularını bir kenara bırak, orda da unut onları, bu sefer hersey guzel olacak, beta takibini yap, ama doktorunla ıletısımde ol bence, o daha guzel yonlendırır seni

Bi bebiş daha mı geliyor tebrikler canım, korkularını bir kenara bırak, orda da unut onları, bu sefer hersey guzel olacak, beta takibini yap, ama doktorunla ıletısımde ol bence, o daha guzel yonlendırır seni
Çok sağol, hiç sevinemiyorum inan. Kalp atışına kadar böyle gider heralde. Öncekinde battan 3-4 gün sonra gitmiştik sadece rahim kalınlaşmış dedi. O yüzden bekleyeyim dedim ama bakalım kafamı toplayayım da önce

Beta takibini yaptır mutlaka ama, battan 3 4 gun sonra kese bıle goremez ki, benım doktor beta takıbı yaptı 10 gun sonra gel dedı, beta artısında sıkıntı olsaydı cagırırdı herhalde once, bu sefer guzel ılerlıcek merak etme

İşte ilkti ya biraz çarpıntım vardı o zaman ondan korkup gitmiştim. 10 gün sonra falan kese görünmüştü. Sağlık ocağında baktırcam betaya, 3 kere baktırsam yeter heralde değil mi? İnşallah dediğin gibi güzel ilerler. Rabbim korkularımızı tekrar yaşatmasın, hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin.

Bence yeterli iki artışa bakmıs olacaksın, ilk ikide şüphe yoksa ücüncü artısı istemiyor doktorlar da

Gözün aydın canım çok sevindim hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz çok normal ama endişelerini dizginle ki güzelce tutunsun bebişin inşallah

Herkese günaydın kızlar
Merhaba sizlere de, hoşgeldiniz grubumuza. Burada insanlar sizi anlar, yadırgamadan yargılamadan yardımcı olmaya çalışır çünkü hepsi bilir ki kendi geçtikleri yollardan sizler de geçmişsiniz☘

2. düşükten sonra sağlıklı bir gebeliği olan bir arkadaşıma doktor demiş ki ‘ … sen isteyip her şeyi yapıp da çocuğu olmayan birini gördün mü?’
Yani anlatmaya çalıştığı şey şu ki evet kimilerinin sınavı daha meşakkatli oluyor bu yolda ama elbet bir gün evlat sahibi oluyor. Ben de çevreme bir bakıp şöyle bir düşününce gerçekten bir gün insanların evlat sahibi olduğunu görüyorum. Galiba sadece biraz sabır lazım..
Bu söylem beni iyi hissettirmişti, teknoloji ve bilim artık çok gelişti ve bizim şansımız da bu. Belki bunu okuyan sizlere ve bir başkasına da iyi hissettirir. Biz elimizden geleni yapıp sebat gösterelim de Allah elbet bir gün bize de nasip eder.
Günaydın herkese benim kaset test pozitif çıktı. Hissettim ama belki psikolojiktir diye pek takmadım. Şuan hiç hevesim yokmuş gibi ama içimde de bi çuval korku var. Öncesi boş gebelikti, aynısı olursa yine bir nebze ama dış gebelik olmaz inşallah ondan çok korkuyorum. Bu gün kan vermeye gidip 3 gün takip edeyim diyorum ama ağrım falan olmadıkça hastaneye gitmek istemiyorum bu sefer. 2 hafta sonra gideyim diyorum ya da en kötü ihtimalle 1 hafta sonra kesenin görünebileceği zamanda

Çoook tebrik ederim sizi Allah Sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin gerçekten gebe kalabilmek bile öyle büyük bir nimet ki.. Ama devamının gelmesi de bir o kadar önemli. Siz iyi düşünün iyi olsun, ben buranın güzel enerjisine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…