Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba. Covid oldum. Delta varyantiymis okadar kötü geçiriyorum ki. Onlarca ilaç alıyorum. Çocuk istediğim için aşı olmamıştım cahillik etmişim. Gerçekten tavsiyem size mutlaka asi olun aynı evin içinde eşim aşılı ona bulaşmadı ben 6 gündür mahfoldum. Lütfen dikkat edin asinizi olun. Bazen tereddütte kalıyorsunuz diye söyleyeyim dedim. Bir hastalığım yok çok dirayetliyimdir. Ilaç falan asla kullanmam normalde ben. sigara kullanmıyorum ama günlerdir ateş, öksürük, eklem kas ağrısı, çok çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Bilginiz olsun. Hamileyken geçirilse allah korusun parol ile üstesinden gelemezsiniz.

Ayy Allahım benim yaşlı teyzeler gibi sonradan olaya dahil olmam Laviniiaaa tabloda yuvarlanan bebeyi görünce idrak ettim ben kaçırmışım yaaa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün de kucağına al inşallah valla kusura bakma ara ara girince nasıl gözümden kaçmış

Ayy Allahım çok geçmiş olsun inşallah hiç bir hasar kalmadan atlatırsın bende olmuyordum bebek sürecinden ama yarın ilk aşıyı olacağım nasipse benim de gözüm korktu

Ayy Allahım çok geçmiş olsun inşallah hiç bir hasar kalmadan atlatırsın bende olmuyordum bebek sürecinden ama yarın ilk aşıyı olacağım nasipse benim de gözüm korktu
Teşekkür ediyorum vallahi ihmal etmeyin tedbir bizden taktir allahtan. 3 ay sonra aşı hakkı veriyorlarmış 3 ay sonra hemen olacağım ben de. Sifa olsun inşallah allah kimseye vermesin sandığımdan çok çok daha kötüymüş.

Beslenmeye dikkat edip şimdi bol bol bünyeyi toparlamaya çalışın bari Rabbim daha beterini göstermesin bir an önce toparlanırsınız inşallah

Nasıl alınıyor rapor alabildiniz mi siz. Sorun çıkartıyor mu hastaneler ben de almak istiyorum risk geçene kadar
Benim durumum bir çok açıdan riskli. Daha önce düşüğüm var, çift rahim anomalisi var bir de ikiz gebelik ve kanama olunca doktorum zaten rapor veririm demişti ben istememiştim ama baktım olacak gibi değil konuştum gel verelim dedi. 3 doktor imzası gerekiyor ben özele gidiyorum zaten hemşiresi raporu dolaştırıp diğer doktorlardan onay aldı verdi uğraştırmadı sağolsun. Ama 3 doktor olması gerektiği için hastane olması lazım yani özel doktor tek başına veremiyor onlar da bi hastaneye gönderiyor oradan da randevu alıp alıyorsunuz diye biliyorum. Bir arkadaşıma öyle olmuştu. Sizin ne riskiniz vardı? İnşallah geçer bir an önce

Geçmiş olsun allah şifa versin bende vurulmadım daha hamilelik düşünüyorum diye sonra olurum diyordum bu ayda tutmazsa ilk işim aşı olucak

Geçmiş olsun allah şifa versin bende vurulmadım daha hamilelik düşünüyorum diye sonra olurum diyordum bu ayda tutmazsa ilk işim aşı olucak
bence tutup tutmasını beklemeyin olun. Gerçekten ilaçlar olmasa ayakta kalamam. Bir an önce olun derim yine de siz bilirsiniz. Delta varyantı inanılmaz bulaşıcı ve tam iyileştin diyorsunuz 7. Günden sonra daha ağır seyrediyor. Allah'ım göstermesin kimseye.

Ben tüp bebekle henüz yeni hamileyim. Bende de lekelenme oldu ve aşırı halsizim on gün rapor yazdı doktor dinleniyorum. İşim de çok uygun değil riskli süreci geçirene kadar rapor almak istiyorum ama ne kadar yardımcı olurlar onu da bilmiyorum

Aminn allah yaşatmasın kimseye sizede şifa versin inşallah biran önce bitmedi deltası varyantını nasıl bir hastalık anlamadım mutasyon geçirip duruyor bi bitse de rahat nefes alsak

yaa yerim seni ❤ sagolasin canım darısı başına insallh en yakın zamanda tatildi vs derken hepimizde durumlar biraz karıştı kuzum

40 gün falan oldu
Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın daha önce çekilmişsiniz bi sıkıntı yokmuş kürtaj sonrası enfeksiyon falan olsa tıkanabiliyormuş tüpler ama öyle birşeyde yaşamamışsınız daha çok yeni deneyip hamile kalamamış olsanız anlıcam ama vardır doktorunuzun bir bildiği sanırım diğer arkadaşlardan bilgisi olan vardır belki

Bizim burada yangın yok çok şükür şimdilik evet yine negatif adet oldum baya da ümitlenmiştim ama nasip değilmiş
Ah kuzum inşallah diğer ay olur umudumuz hep var öyle oluyor ya hemen hayaller kuruyoruz heyecanlanıyorum sonra birden üzüntü.. Çok şükür bitmiş olmasına sevindim, birdaha çıkmasın Hiçbir yerde aminn

Canım benim çok geçmiş olsun yaa üzüldüm vallahi, inşallah geçip gitsin kolay atlatasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…