Ovulasyon benim yumurtlama tarihim hakkında fikir sahibi olmamı sağladı ama hem eşimi hem beni görev gibi görmemiz yüzünden rahatsız etti. O yüzden bu ay almadım akışa bıraktımBenim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahiçok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.
Yapalım canım valla ben her gün yapamasam da 2 günde bir yapıyorum birbirimizi motive edelimYaaa hergun yapalım leslie de yapsam fena olmaz aslında, dumduz yuruyorum bu aralar, bi ara hergun yapiyodum leslıeyı
Anladım canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallahGenetik bölümüne gittim
Hadi sende bize katıl o zaman kurtulalım şu 5 kilodanBenimde +5 kilo fazlam var. Kendime hedef koydum bugunden itibaren dikkat edicem ve yuruyus lesli gibi günlük aktivite yapicam.. en azından kafamı buna takarım 7 24 gebelik düşünüp duruyorum
Bende bıraktım bir kere yapıp cidden insan stres oluyor benim eşimde öyle planlı sevmiyorBenim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahiçok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.
Ay inşallah evet motiveyiz
Ohh mis bizeAh kuzum ah sorma gün hatta saat sayıyor insan biseylerle ugrasmayinca demine güzel hepimiz kilo verip spor yapiyoruz
Ay insallah su an 63 um. Ideal kilo 58. Hangi ara aldiysam bu kadar
Valla katildim canlar. Birazdan baslicam lesliye hadi bakalımHadi sende bize katıl o zaman kurtulalım şu 5 kilodan
Bende 63'üm.Ama çokta fazla durmuyoAy insallah su an 63 um. Ideal kilo 58. Hangi ara aldiysam bu kadar
Danış tabi cnm kimseyi yanlış yönlendirmek istemem inş.kavuşuruz bebişlerimizeCanım bende de bayağı kaldi progestan eğer kolaylastiriyorsa doktoruma sorup bende kullanayim .
Kendıme salınca hıcbısey yapasım gelmiyor, adım yarısması varYapalım canım valla ben her gün yapamasam da 2 günde bir yapıyorum birbirimizi motive edelim
Benım ideal kılo 68Ay insallah su an 63 um. Ideal kilo 58. Hangi ara aldiysam bu kadar
Amin inşallahAnladım canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelir inşallahsenin yumurta rezervine bir şey dedi mi tekrar ya da ilaç falan kullanıyor musun?
Ya bana da zayıfsın diyolar ama kıyafetlerim olmuyor. Evde dura dura yaglandımBende 63'üm.Ama çokta fazla durmuyohatta zayıflamışsın sanki diyen bile oldu.Maşallah herkes spor yürüyüş bişeyler yapıyo.Benim favori sporum temizlik. Bu ara bende sardım temizliğe..
Ooo masallah boyun uzun demek kiBenım ideal kılo 68
Bunu bende dicektim baya uzun olmalısın.Ooo masallah boyun uzun demek ki
Boyun kaç canım?Ya bana da zayıfsın diyolar ama kıyafetlerim olmuyor. Evde dura dura yaglandım
165 canimBoyun kaç canım?
Anladım canım iyi yapıyorsunAmin inşallahhaftaya kendi doktorum hariç başka bir doktora gideceğim. İlk adetim olsun bitsin diye beklemiştim. Bakalım o ne diyecek. O zamana kadar ilaç kullanmıyorum ama düzenli sesleniyorum,spor yapıyorum,her gün keçiboynuzu pekmezi alıyorum iki kaşık.