Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sadece hergun yuruyus yapmaya gayret ediyorum ozellıkle son 2 3 haftadır, aman aman da bısey yemiyorum ama veremiyorum kolay kolay ınsulın direnci yuzunden, ama kafaya koydum bu sefer daha cok gayret edıcem dun Bı arkadas 30 gunde fit adlı Bı program uyguladığını paylasmıstı, ona bakıcam Bı 30 gun denemeye calısacam bakalım
Canım bende insülin direnci var şuan diyet yapıyorum 1.5 kg verdim hatta bende yeniden hamilelik olana kadar vereyeim istiyorum bi 5kg bile bana da çok iyi gelecek inşallah 🥰 o programı kullanmıştım bende ama ben şimdi leslie falan yapıyorum 30-45 dakika arası o da iyi oluyor

14 Kasım da dusuk yaptım cnm, daha yenı sayılır.. Ama ilk adetım erken geldı, su anda ıkıncı adetım oluyor, doktor 1 ay daha toparlansın dedı
Bencede cnm daha yeni gerçekten. Ins herşey cok güzel olur bizim için 😍

Diyet yapmamiz gerek kızlar ama spor konusunu napiyosunuz? Ben bi kac yerde sadece yürüyüş yapılmalı hamilelik dusunenler için diye okudum

Benım ınsulın direnci var kuzum, gebe kalınca 2 kılo gerı aldım gerı de veremedim, doktor onu sordu dun, 2 3 kılo versem hızlı verebilirim, toplamda hedefim 5 kılo 🙏🏻bıraz gayret edıcem bakalım, hergun yuruyus yapmaya calısıyorum
Benimde +5 kilo fazlam var. Kendime hedef koydum bugunden itibaren dikkat edicem ve yuruyus lesli gibi günlük aktivite yapicam.. en azından kafamı buna takarım 7 24 gebelik düşünüp duruyorum 😂😂

Haftada 3 gün leslie 3 mile walk :)
Bi gaza gelince devam ediyo insan.
Zaten gün içinde hangimiz oturuyoruz ki işler bitmiyo :)
Ben yapiyodum hamileligimden once zaten leslie cok severim kilo da verdim ama spor yapmadığım ay hamile kalinca eşim de suan acaip karsi spora😑hatta Eliptik bisikletim de var harika bişey feci terletiyor cok sikilastiriyo bekarken giydiğim kıyafetlerime girdim sayesinde daha fazla kiloda olmama ragmen☺️ yumurtlamaya kadar onu yapardım sonra leslie.. Şimdilik evde yürüyorum 15 20 dkyla basladim

Benimde +5 kilo fazlam var. Kendime hedef koydum bugunden itibaren dikkat edicem ve yuruyus lesli gibi günlük aktivite yapicam.. en azından kafamı buna takarım 7 24 gebelik düşünüp duruyorum 😂😂
Ah kuzum ah sorma gün hatta saat sayıyor insan biseylerle ugrasmayinca demi☺️ ne güzel hepimiz kilo verip spor yapiyoruz😍

Yok cmm 10 aralıkta kanama geçirdim kimyasal gebelikmiş 8 gün pıhtılı kanama oldu dr kamana durdurucu progestan ve ağrı kesici vermişti 2 ay dinlenme verdi 10 gün içtim ilaçları progestan düşük önleyiciymiş adet düzenleyiciymiş ve gebeliği kolaylaytırıyormuş ocak adetimden sonra denemelere başlıycaz yumurtlama günümden adet gününe kadar progestan kullanmak istiyorum ilacım bitmedi tutunması kolaylaşsın diye şimdilik adet tarihim belli değil bide böyle deneyim olmazsa aşılamaya geçicez
Canım bende de bayağı kaldi progestan eğer kolaylastiriyorsa doktoruma sorup bende kullanayim .

Benım ınsulın direnci var kuzum, gebe kalınca 2 kılo gerı aldım gerı de veremedim, doktor onu sordu dun, 2 3 kılo versem hızlı verebilirim, toplamda hedefim 5 kılo 🙏🏻bıraz gayret edıcem bakalım, hergun yuruyus yapmaya calısıyorum
Canım ben aralıklı oruç diyetiyle 15 kilo vermiştim. 3 ayda. Artı günlük 10 000 adim.

Canım bende insülin direnci var şuan diyet yapıyorum 1.5 kg verdim hatta bende yeniden hamilelik olana kadar vereyeim istiyorum bi 5kg bile bana da çok iyi gelecek inşallah 🥰 o programı kullanmıştım bende ama ben şimdi leslie falan yapıyorum 30-45 dakika arası o da iyi oluyor
Yaaa hergun yapalım leslie de yapsam fena olmaz aslında, dumduz yuruyorum bu aralar, bi ara hergun yapiyodum leslıeyı

Ben yapiyodum hamileligimden once zaten leslie cok severim kilo da verdim ama spor yapmadığım ay hamile kalinca eşim de suan acaip karsi spora😑hatta Eliptik bisikletim de var harika bişey feci terletiyor cok sikilastiriyo bekarken giydiğim kıyafetlerime girdim sayesinde daha fazla kiloda olmama ragmen☺️ yumurtlamaya kadar onu yapardım sonra leslie.. Şimdilik evde yürüyorum 15 20 dkyla basladim
Benim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahi 🤷🏽‍♀️🤭 çok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.

Benim eşim de ovulasyon testi yapma bu ay diyo. Sanirim biraz gerildi takiple gittiğimiz için. Pcos var diye denemek istedim bu ay ilkti. Boşver yapma kafan rahat olsun diyo. Napsam bilmiyorum vallahi 🤷🏽‍♀️🤭 çok garanticiyim ama olacağı varsa öyle de olacak böyle de.
2 günde 1 ilişki olunca ovulasyona gerek yok bence cnm. Ben hic yapmıyorum akıntım dan karnimdaki huzursuzluktan anlıyorum

Robota bağlıyor insan ovulastmyon testiyle canım. Zaten iki gunde bir ilişki oluyorsa yakalıyor yumurtlama gününü.

2 günde 1 ilişki olunca ovulasyona gerek yok bence cnm. Ben hic yapmıyorum akıntım dan karnimdaki huzursuzluktan anlıyorum
Eşim hiç test yaptırmadı onun durumunu bilmiyoruz açıkçası o yüzden galiba en sağlıklısı gün aşırı dediginiz gibi 🙏 belki üst üste pek iyi olmuyodur bizim için.

Eşim hiç test yaptırmadı onun durumunu bilmiyoruz açıkçası o yüzden galiba en sağlıklısı gün aşırı dediginiz gibi 🙏 belki üst üste pek iyi olmuyodur bizim için.
Bence sperm testi vermelisiniz cnm bi sıkıntı varsa onlem olur en azindan.

X