• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Faylinn Faylinn merhaba 🌼 sizinde troit probleminiz varmış sanırım bende de haşimato var anti tpolar tavan yaptığı için levotirion ilaç kullanıyorum 2 yıldır acaba bu yuzden mi boş gebelik diye düşünüyorum sizin konuyla ilgili bilginiz varmı?🥹
Benim sadece tsh değerim yüksekti diğerleri normaldi. Haşimato değil benimki sanırım. Ama ilaç kullandığınızda değerleriniz normale dönmedi mi? Şuan nasıl mesela ? Benim düşük yaptığımda da 2.00 lerde falandı o yüzden ona bağlamadık biz. Değerler normalse ilaca devam ediliyorsa sorun yok diyor doktorlar ☹️ ama ben de bi düşünmedim değil. Zaten ben tsh düşünce hamile kalmıştım öncesinde değerim sürekli dalgalanıyordu kalamıyordum o ara.

Benim sadece tsh değerim yüksekti diğerleri normaldi. Haşimato değil benimki sanırım. Ama ilaç kullandığınızda değerleriniz normale dönmedi mi? Şuan nasıl mesela ? Benim düşük yaptığımda da 2.00 lerde falandı o yüzden ona bağlamadık biz. Değerler normalse ilaca devam ediliyorsa sorun yok diyor doktorlar ☹️ ama ben de bi düşünmedim değil. Zaten ben tsh düşünce hamile kalmıştım öncesinde değerim sürekli dalgalanıyordu kalamıyordum o ara.
Benim hamilelikte tsh 3,5 olmştu ilaç kullanmama rağmen haftasonları iki doz almamı söylemişti doktorum ben ihtimal veriyorum doktor ne kadar ilgisi yok desede gelişimi engelliyor sanırım

Benim hamilelikte tsh 3,5 olmştu ilaç kullanmama rağmen haftasonları iki doz almamı söylemişti doktorum ben ihtimal veriyorum doktor ne kadar ilgisi yok desede gelişimi engelliyor
3,5 bence çok yüksek değil çünkü gebelikte tiroid sorunu olmayanların dahi yükselebiliyormuş ki gebelikte yüksek çıktığı için ilaç başlayanlar da var. Ama neticede kronik bi rahatsızlık olduğu için ben de ihtimal veriyorum. :( benim ailemde de yok genetik denmesine rağmen. Neden oldu bilmiyorm 26 yaşlarındaydım ilaca başladığımızda.

Benim 3. Dusugum. Cok uzuldum… simdi tekrarlayan gebeliklikke ilgili testlerden gecip nisan gibi tekrar denemek istiyorum 🙏🏻
Geçmiş olsun canım. Daha önce trombofili( pıhtılaşma) yaptırdın mı ve kromozom analizi? Öncelikle bunları yapıyorlar bi de bağışıklık sistemiyle ilgili birkaç değere bakıyorlar. Hepsine baktır inşallah çözümü bulunur 🙏🏻
Evet hepsini simdi yapacagiz. Kanada’da yasiyorum biraz farkli bir sistem var. Umarim bir care bulunur

Bende varım 21 Kasım'da boş gebelik yaşadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım 9 haftalık olmasına rağmen 6+5 günlükken alındı ve düzenli bir adet döngüm vardı sonrası adet olmam gereken tarihte lekelenmem oldu 6 gün ve daha sonrasında 15. Günde adet oldum ve çok yoğundu bu normal mii ve şuanda ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama olup olmadigini anlamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi
17402049675418095964205408290736.jpg
17402049948097931015380297699877.jpg

Back