Düşük kalite embriyo ile hamile kalanlar

ceriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
21
5
27
Kızlar merhaba, ocak ayında 2 tane embriyo transfer edilecek. 5.gün 3cc ve 5.gün 2cc olarak. Kaliteleri kötü farkındayım fakat embriyolog sonucta 5.güne geldiler gebelik vaadediyorlar diyor. Benzer yollardan geçenler bana biraz umut olsa çok sevinirim.

Bence kaliteyi çok düşünme bazen en iyi kaliteler tutmuyor düşük yada orta kaliteler tutuyor benimde 5bc embriyom tuttu kalbi durdu orasi ayri ama şu an embriyolarım 5.güne gelmesi icin dua ediyorum

Bozma canım moralini benim 2ab tuttu

Bence kaliteyi çok düşünme bazen en iyi kaliteler tutmuyor düşük yada orta kaliteler tutuyor benimde 5bc embriyom tuttu kalbi durdu orasi ayri ama şu an embriyolarım 5.güne gelmesi icin dua ediyorum
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim sizin içinde dua edeceğim inşallah güzel haberlerimizi yazalım buraya

Bende orta kalite embriyo transferi oldum 25 kasımda beklemedeyim hala test için. İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz

Ayy lütfen haberdar edin sizede çok dua edicem. Kalitesi neydi acaba tam olarak
Bana sadece orta kalite dediler acikcasi bende çok detayını öğrenip kafaya takmak istemedim . Öğrenmeden kafayı yiyorum inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim bizede tüm isteyenlerede

Bana sadece orta kalite dediler acikcasi bende çok detayını öğrenip kafaya takmak istemedim . Öğrenmeden kafayı yiyorum inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim bizede tüm isteyenlerede
Banada söylememislerdi diretip öğrendim öğrendiğim günden beride buradan çıkmıyorum o sebeple cok bilmekte iyi bir şey değil gerçekten. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız okuduğuma göre kalitenin bi önemi yok gerçekten nasip işi. İnşallah hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur

Aminnn. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…