Düşük kalite embriyo ile hamile kalanlar

Şimdi 2. Tedaviye başladım bugün 3. Günüm Gonal f vuruluyorum inşallah en kısa zamanda birbirimize hayırlı güzel haberler veririz

Merhaba bu a b olayları ne zaman belli oluyor benimki a b birşey demediler kaliteleri iyi dediler
Merhaba benımkılerı dondurdukları gün söylediler fakat iyi kalitede dedilerse hiç sormayın derim gereksiz yere stres. Ben sorduğuma pismanım

Merhaba benımkılerı dondurdukları gün söylediler fakat iyi kalitede dedilerse hiç sormayın derim gereksiz yere stres. Ben sorduğuma pismanım
Doğru diyorsunuz fazla kurcalamamak lazım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi
Bir de benim devlet hastanesi fazla birşey sorulmuyor zaten

Doğru diyorsunuz fazla kurcalamamak lazım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi
Bir de benim devlet hastanesi fazla birşey sorulmuyor zaten
Bosverin hiç düşünmeyin ben ısrarla sordum orta kalite dendiğinden tadım kaçtı. fazla merak iyi değilmiş gerçekten ama çok araştırdım tamamen nasip yani o yüzden inşallah en kısa zamanda mutluluğumuzun haberini alırız. Transferiniz ne zaman olucak ?

Valla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyor
Ya bilmiyorum ki estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var duruma göre karar verilecek nasipse

Valla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyor
Ya bilmiyorum ki estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var duruma göre karar verilecek nasipse
Ayy sizin az kalmış benim daha reglime 15 gün falan var sonra estrofeme baslıcam. İnşallah hayır haberler verirsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…