Yani inanın ne diceğimi bilemedim, normalde duygusal bir yapıda olmama rağmen mesajınız resmen beni ağlattı. O kadar güzel anlatmışsınız ki , çok teşekkür ederim kıymetli hikayenizi benimle paylaştığınız için. Bende sizin gibi inanıyorum rabbim ol derse olucak. Elimizden geleni yaptık, teslimiyet zamanı :) inşallah 1-2 aya hayır haberlerle geleceğim. Sevgiler
Bosverin hiç düşünmeyin ben ısrarla sordum orta kalite dendiğinden tadım kaçtı. fazla merak iyi değilmiş gerçekten ama çok araştırdım tamamen nasip yani o yüzden inşallah en kısa zamanda mutluluğumuzun haberini alırız. Transferiniz ne zaman olucak ?
Bosverin hiç düşünmeyin ben ısrarla sordum orta kalite dendiğinden tadım kaçtı. fazla merak iyi değilmiş gerçekten ama çok araştırdım tamamen nasip yani o yüzden inşallah en kısa zamanda mutluluğumuzun haberini alırız. Transferiniz ne zaman olucak ?
Valla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyor
Ya bilmiyorum ki estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var duruma göre karar verilecek nasipse
Valla öyle bazı şeylere Fransız olmak lazım üzüntü stres de çok etkiliyor
Ya bilmiyorum ki estrofem kullanıyorum pazartesi kontrol var duruma göre karar verilecek nasipse