Ama benim daha önceki düştüklerimde de hep böyle düşük gidiyordu betamVericem tabiki yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim daha önceki düştüklerimde de hep böyle düşük gidiyordu betamVericem tabiki yarın
Öncede kaldı o iyi düşün iyi olsun bütün gebelikler aynı olacak diye birşey yokAma benim daha önceki düştüklerimde de hep böyle düşük gidiyordu betam
Sabırsızlıkla bekliyorum kan vermeyi umarım bu sefer hüzünlü bitmezÖncede kaldı o iyi düşün iyi olsun bütün gebelikler aynı olacak diye birşey yok
Rabb'im gönlüne göre versin inşallahSabırsızlıkla bekliyorum kan vermeyi umarım bu sefer hüzünlü bitmez
Aminnnn cümlemizin Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasınRabb'im gönlüne göre versin inşallah
Hayırlısı olsun ama bence yolunuza farklı bir doktor ile devam edin bebek varken tüp bebek öneren biri ne kadar mantıklı olabilir bilemedim insanlar sırf ticarete dökmüş artık bu işiKizlar betam bugün 747 çıktı keseyi de gördü doktorum
Zaten aynı doktora gitmedim özel klinikteki bı doktoru çok önerdiler oraya gittim çok iyiydi ama bu değerle keseyi gördüğüne şaşırdıHayırlısı olsun ama bence yolunuza farklı bir doktor ile devam edin bebek varken tüp bebek öneren biri ne kadar mantıklı olabilir bilemedim insanlar sırf ticarete dökmüş artık bu işi
Ben de şaşırdım belki ultrason cihazı çok gelişmiştir ama sizin adınıza sevindim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğinizin.Zaten aynı doktora gitmedim özel klinikteki bı doktoru çok önerdiler oraya gittim çok iyiydi ama bu değerle keseyi gördüğüne şaşırdı
Doktorda şaşırdı inşallah hepimiz sağlıkta kucağımıza alırızBen de şaşırdım belki ultrason cihazı çok gelişmiştir ama sizin adınıza sevindim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğinizin.
Kizlar dünkü betam 8939 çıktı benim gibi olupta yükselir mi diye içi içini yiyenler için yazıyorum her zaman umut varBen de şaşırdım belki ultrason cihazı çok gelişmiştir ama sizin adınıza sevindim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğinizin.
Çok sevindim sizin için sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziKizlar dünkü betam 8939 çıktı benim gibi olupta yükselir mi diye içi içini yiyenler için yazıyorum her zaman umut var
Bence iyi yükselmiş.döllenme ne zaman oldu bilinmediği için belki geç döllenme olmuştur o yüzden 45 çıkmıştır ama sonuçta gayet güzel artmış.Kızlar slm ben bişey sormak istiyorum 5 gün önce bhcg değerim 45 miş sün ölçüldü 585 e tükselmiş sizce iyi mi?
45 çıktığında regli olmam gereken tarihti. Kafam çok karşıtı sizce bu değer iyi mi?
İnş İçim rahatladı. Yarın gel bir takım kan tahlilleri yapıcaz dediler. Offf nefret ediyorum buradaki sağlık sisteminden. Türkiye bu konuda çok daha iyi. En azından açıklama vs yapıyorlar burda daha dr la muattap bile olamadım ki. Sekreterle anca konuşuyoruz.Bence iyi yükselmiş.döllenme ne zaman oldu bilinmediği için belki geç döllenme olmuştur o yüzden 45 çıkmıştır ama sonuçta gayet güzel artmış.
Aminnnn çok teşekkür ederim hiç beklemiyordum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim sizin için sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Hiç endiselenme ben 8 kasımda 28 ile öğrendim şuan 9 bin civarlarında betam değerin gayet iyi ama yine de 1 hafta kadar bekle doktoruna gitKızlar slm ben bişey sormak istiyorum 5 gün önce bhcg değerim 45 miş sün ölçüldü 585 e tükselmiş sizce iyi mi?
45 çıktığında regli olmam gereken tarihti. Kafam çok karşıtı sizce bu değer iyi mi?
Bakalım bugün bir sürü kan aldılar idrar aldılar. Açıklamıyorlar da şundan dolayı alıyoruz kanları vs diye. Ayın 6 sına randevu verdiler dr için . İnş güzel gidicekHiç endiselenme ben 8 kasımda 28 ile öğrendim şuan 9 bin civarlarında betam değerin gayet iyi ama yine de 1 hafta kadar bekle doktoruna git
O kanlar her hamileden alınan kanlar kafanıza takmayın Allah'a bırakın gerisi çok kolay folik asite başlayın ama günde 2 bardak süt için meyve yiyin yumurta haşlayın ve çok hareket etmemeye dikkat edin İnşallah kucağınıza da almak nasip olurBakalım bugün bir sürü kan aldılar idrar aldılar. Açıklamıyorlar da şundan dolayı alıyoruz kanları vs diye. Ayın 6 sına randevu verdiler dr için . İnş güzel gidicek
Allah her isteyene nasip etsin inşO kanlar her hamileden alınan kanlar kafanıza takmayın Allah'a bırakın gerisi çok kolay folik asite başlayın ama günde 2 bardak süt için meyve yiyin yumurta haşlayın ve çok hareket etmemeye dikkat edin İnşallah kucağınıza da almak nasip olur