- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
Ben olsam o doktoru değiştirirdim. Ortada net bir şey yokken böyle moral bozukluğu yaşatması çok mantıksız.Perşembeyi bekliyorum suanlik tam tersi oda artışı beğenmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam o doktoru değiştirirdim. Ortada net bir şey yokken böyle moral bozukluğu yaşatması çok mantıksız.Perşembeyi bekliyorum suanlik tam tersi oda artışı beğenmedi
Şu an hamileyim canımPeki noldu son durumunuz
Rabbim kucağınıza sizede banada nasip etsin inşallahŞu an hamileyim canım
Degistircem zaten bı doktor önerdiler oraya gidicem, hiç umut vermedi doktor dış gebelik dedi kimyasal dedi betan düşük dedi çocuk düşer dediBen olsam o doktoru değiştirirdim. Ortada net bir şey yokken böyle moral bozukluğu yaşatması çok mantıksız.
Amin inşallah canım benimRabbim kucağınıza sizede banada nasip etsin inşallah
Peki neler yaptınız neler yediniz içtiniz onerebilicegin bişey var mıAmin inşallah canım benim
Hic tekrar bhcg baktırdın mi canim son durumun nePeki neler yaptınız neler yediniz içtiniz onerebilicegin bişey var mı
Perşembeyi bekliyorum bugün aile hekiminin yanına gittim tiroidim yüksek çıkmış ilaca başladımHic tekrar bhcg baktırdın mi canim son durumun ne
İyi canım ben bir ay kullandım hemen hamile kaldım sonra. Dere otu iyi geliyor sabah kahvaltıda tüket mutlakaPerşembeyi bekliyorum bugün aile hekiminin yanına gittim tiroidim yüksek çıkmış ilaca başladım
Neden perşembeyi bekliyorsunuz ki? Hazır aile hekimine gitmişken kan da verseydiniz. Son sonucunuzun üzerinden hayli zaman geçmiş. Şimdiye kadar 2-3 kez daha test vermiş olmanız lazımdı.Perşembeyi bekliyorum bugün aile hekiminin yanına gittim tiroidim yüksek çıkmış ilaca başladım
Hayır daha vermedim yarın vercem aile hekimine Perşembe de doktorumaTekrar kan verdiniz mi sonrasında?
Evet takip altında olması lazım di daha önceki hamileliklerimde de sürekli hastanelerdeyim artık ne morelimi bozmak istiyorum nede yorulmak acil bı durum yok o yüzden bekliyorumNeden perşembeyi bekliyorsunuz ki? Hazır aile hekimine gitmişken kan da verseydiniz. Son sonucunuzun üzerinden hayli zaman geçmiş. Şimdiye kadar 2-3 kez daha test vermiş olmanız lazımdı.
Dis gebelik veya kimyasal olabilir Dedi demişsiniz o ihtimale karşı tekrar kan verip baktirmaniz daha mantikliydiEvet takip altında olması lazım di daha önceki hamileliklerimde de sürekli hastanelerdeyim artık ne morelimi bozmak istiyorum nede yorulmak acil bı durum yok o yüzden bekliyorum
Kimyasal olsa kendiliğinden atar rahime zarar vermez ama dış gebelik için haklısınız vermem lazımdı benim gibi olupta doğuran anneler varmı acaba içim rahatlar en azındanDis gebelik veya kimyasal olabilir Dedi demişsiniz o ihtimale karşı tekrar kan verip baktirmaniz daha mantikliydi
Doktor söylediği için dış gebelik veya kimyasal anlamına gelmez tabi ki ama sizin kan vermeniz daha iyi olur bence yarın sağlık ocağında kan verinKimyasal olsa kendiliğinden atar rahime zarar vermez ama dış gebelik için haklısınız vermem lazımdı benim gibi olupta doğuran anneler varmı acaba içim rahatlar en azından
Bunları duyunca umutlaniyorummmArtışın bence iyi olmuş. Ben 73 ile öğrendim gebeliğimi 2. Kanı 1 hafta sonra verdim 1764 çıkmıştı şuan hamileyim. Moralini bozma sakın
Vericem tabiki yarınDoktor söylediği için dış gebelik veya kimyasal anlamına gelmez tabi ki ama sizin kan vermeniz daha iyi olur bence yarın sağlık ocağında kan verin