Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal 5 le öğrenen bile var önemli olan duzenli artis olması kese 2 bin civari görülüyor şu durumda düzenli kan vermeniz ve ağır kaldırma asılma hareketleri ve ilişki yasak hareketlerinizi dikkat edin tam tutunma aşaması kanama lekelenme vs olursa direk acile gidin . Folik asit başlayın. Düşük öykünüz filan yoksa da hemen kadın doğuma gitmenize gerek yok çünkü aynı tahlileri aile hekimi de yapiyo zaten kan değerlerinize de bakmıştırKizlar ben Ekimin 14 ünde adet olmuştum geçen ay bu ay kahverengi lekeler gördüm 8 kasımda kanda beta baktırdım 28 çıktı 11 Kasım'da tekrar baktım 98 di dış gebelikte olabilir kimyasal da ama kimyasal olsaydı adetimle atmam gerekmiyo muydu lütfen yardımcı olun
4 düşüğüm var kan sulandırıcı ve progesteron kullanıyorumGayet normal 5 le öğrenen bile var önemli olan duzenli artis olması kese 2 bin civari görülüyor şu durumda düzenli kan vermeniz ve ağır kaldırma asılma hareketleri ve ilişki yasak hareketlerinizi dikkat edin tam tutunma aşaması kanama lekelenme vs olursa direk acile gidin . Folik asit başlayın. Düşük öykünüz filan yoksa da hemen kadın doğuma gitmenize gerek yok çünkü aynı tahlileri aile hekimi de yapiyo zaten kan değerlerinize de bakmıştır
Doktorum sonuç düşük dedi banaDeğerleriniz normal. 2 günde 2 kat artması gerekir.
8 Kasım 28
10 Kasım 56 olmalıydı. Sizin 11 Kasımda 98 olmuş gayet normal.
Bana da sonuçlarınız iyi gibi geldi beta zaten sonradan atağa geçiyor hızlı artmaya başlıyor. Siz gene de takip edin.Doktorum sonuç düşük dedi bana
Bana da sonuçlarınız iyi gibi geldi beta zaten sonradan atağa geçiyor hızlı artmaya başlıyor. Siz gene de takip edin.
Değeriniz gayet iyi. 13 kasımda tekrar kan vermeniz gerekiyordu. Bence tekrar kan vermelisiniz. İnşallah sağlıkla artar değerinizKizlar ben Ekimin 14 ünde adet olmuştum geçen ay bu ay kahverengi lekeler gördüm 8 kasımda kanda beta baktırdım 28 çıktı 11 Kasım'da tekrar baktım 98 di dış gebelikte olabilir kimyasal da ama kimyasal olsaydı adetimle atmam gerekmiyo muydu lütfen yardımcı olun
Amin çok teşekkür ederim Kimyasal olabilir dedi olsa atardı şimdiye kadar dimiDeğeriniz gayet iyi. 13 kasımda tekrar kan vermeniz gerekiyordu. Bence tekrar kan vermelisiniz. İnşallah sağlıkla artar değeriniz
Ama siz 11 kasımdan sonra test yapmamışsınız sanırım. İlk iki değeriniz zaten güzel artmış. Bu değer işe kimyasal demek çok saçma.Amin çok teşekkür ederim Kimyasal olabilir dedi olsa atardı şimdiye kadar dimi
Daha yeni gebelik olduğu için düşük. Artarak gidebilir de kimyasal da olabilir. O ihtimalden öyle demiştir.Doktorum sonuç düşük dedi bana
İğne şeklinde mi kullaniyosunuz kan sulandırıcı . Olabildiğince sol tarafa yatın4 düşüğüm var kan sulandırıcı ve progesteron kullanıyorum
Canım bnm ilk değerim 16 ydi iki gün sonra 33 çıkmıştı bende kimyasal dedim kesin ama sonra 171,677 diye gittiKizlar ben Ekimin 14 ünde adet olmuştum geçen ay bu ay kahverengi lekeler gördüm 8 kasımda kanda beta baktırdım 28 çıktı 11 Kasım'da tekrar baktım 98 di dış gebelikte olabilir kimyasal da ama kimyasal olsaydı adetimle atmam gerekmiyo muydu lütfen yardımcı olun
Evet iğne şeklinde kullanıyorumİğne şeklinde mi kullaniyosunuz kan sulandırıcı . Olabildiğince sol tarafa yatın
Peki noldu son durumunuzCanım bnm ilk değerim 16 ydi iki gün sonra 33 çıkmıştı bende kimyasal dedim kesin ama sonra 171,677 diye gitti
İnşallah tek umudum doktorum hiç iç açıcı konuşmadı tüp bebek önerdiDaha yeni gebelik olduğu için düşük. Artarak gidebilir de kimyasal da olabilir. O ihtimalden öyle demiştir.
Ama gayet iyi artış olmuş. İnşallah artarak sağlıkla devam eder
Çok ilginç. Sonuçta şu an pozitif ve düzenli artıp görülmüş. Adet tarihine de uyuyor. Bu aşamada neyin tüp bebeği.İnşallah tek umudum doktorum hiç iç açıcı konuşmadı tüp bebek önerdi
Perşembeyi bekliyorum suanlik tam tersi oda artışı beğenmediÇok ilginç. Sonuçta şu an pozitif ve düzenli artıp görülmüş. Adet tarihine de uyuyor. Bu aşamada neyin tüp bebeği.
Bugün tekrar kan verseniz aslında? Belirsizlikten kurtulursunuz.