Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Kizlar.... 4 ay DHEA, Omega-3, Q10, arisutu, folik asit kullaniyorum, bugun muaynede sadece 3 yumurta gozuktu daha 6 ay once hic birsey kullanmadan 5 yumos vardi... okadar umudum vardi, ama bende yaramadi bunlar...

Ben de 4 senedir evliyim. Her sene yaptiririm smear. 2-3 senede mi yaptirmak gerekliymis smeari?
Her doktor farkli soyluyor. Benimki de her sene dedi:)
Anlamda yeni yaptırdı onada dr aynısını solemis çünki rahim inde belli bir sıvısı varmış herhangi bir sorun cikmadi ya smer da 2 3 senede yapmak yeterliymis

Kizlar.... 4 ay DHEA, Omega-3, Q10, arisutu, folik asit kullaniyorum, bugun muaynede sadece 3 yumurta gozuktu daha 6 ay once hic birsey kullanmadan 5 yumos vardi... okadar umudum vardi, ama bende yaramadi bunlar...
Bence sayısına takılma canım kaliteli olsun önemli olan o sanslisin benim bunlarla bile 1 tane bile olmadi

Ben de 1.5 aydir iciyorum ve baslamadan once de hep 3tü.
Kaliteleri artmistir canim insallah. Her ay farkli olabiliyor yumurta sayisi. Kullanmaya devam et dedi mi doktorun?

Bende bu ay basladim hepsine ...ilk toplamada sadece 1 tane dollendi..kalite önemli bence icleri dolu olsun saglikli olsun yeter

Kizlar ben ilk transferimi yaptirmadan genetik testler yaptirmak istiyorum ne dersiniz ?
Yani kayip yasadiktan sonra bircok doktor yaptiriyor sanirim ama ben oncesinde kan pihtilasmasi falan yaptirmak istiyorum

Kizlar ben ilk transferimi yaptirmadan genetik testler yaptirmak istiyorum ne dersiniz ?
Yani kayip yasadiktan sonra bircok doktor yaptiriyor sanirim ama ben oncesinde kan pihtilasmasi falan yaptirmak istiyorum

Genelde doktorlar 2.negatften sonra yaptiriyorlar. Icin rahat etsin diye yaptirabilirsin canim genetik test.
Doktorlar pihtilasma testi yapilmasa da onlem olarak kan sulandirici igne veriyorlar.

Ister kullan, ister kullanma dedi. Doktorum folikin disinda birsey yazmadi zaten.

Bana da diger tedavilerimi yapan 2 doktorum vitamin falan vermemisti. Vitaminin ise yaramayacagini dusunuyorlardi. He doktorun tarzi farkli iste. ben hicbir tedavimde kullanmadim,hep 1 yumurtam kalmisti 3 yumurtadan. Bu yeni tedavide kullanip denemek istedim. Insallah faydasi olur. Sayi artmasa da kalite artmis olur umarim.

Arkadaşlar merhaba, bişey soracağım genetik tarama testini Devlet Hastaneleri yapıyor mu ? Bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…