Teşekkür ederim cnm.
Bizde nerde o şansRica ederim. Umutsuz olma. 1 embriyoyla tek yumurta ikizleri olanlar var.
Bizde nerde o şans
Bu sayfa aktif değil ama
Uzun protokol o zaman. .hayırlı olsun cnm..
Hangi kürleri yaptın. ?
Oo maşallah baya uygulamissin kürleri. Ben yapamıyorum icemiyorum ya.bi aralar içiyordum zorla şimdi icmiyorum..senin gibi düzenli icmedim..Ben de uzun saniyordum ama doktor uzun degil,farkli bir protokol dedi.
Ben once 15 gun sogan kuru yaptim. Ara vermeden hayit ve aslan pencesine basladim. Aslan bitti ama hayit devam ediyor. Aslan bitince 10 gun daha sogan yapmaliydim ama sogan bende hemen kanama baslatiyor,yapmadim,sogani atladim,suan civanpercemi ve hayit devam ediyor. Hayit sali,civan da cumartesi bitecek.
Oo maşallah baya uygulamissin kürleri. Ben yapamıyorum icemiyorum ya.bi aralar içiyordum zorla şimdi icmiyorum..senin gibi düzenli icmedim..
Inşallah faydasini gorursun cnm..
Bir arkadaşımın anlattiklarini sizlere aktarıyorum . Uzun deneme sonucu hamile kalamiyor sonra doktora gidiyor buyuk kist var deniyor . Baska bir uzman doktor senin sorunun kist degil yumurta rezervinin yok denecek kadar az ve Tüp bebek dahi yapilamaz deniyor . Gerçekten de durum öyle . Hatta benden imkansizi bekleme olan yum da çatlamiyor deniyor .. arkadaşım ender saracoglunu arıyor ondan bilgi alıyor . Soğan Kuru uyguluyor ve onun gonderdigi birkaç şeyi daha kullanıyor. Doktorun imkansız dediği bebege hamile kalıyor hatta umidini kesmisken artı çok dua ettim çok da dua aldım dedi . Belki sizlere bir çare umut diye yazmak istedim . Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Enderdi sanırım . Aslan pencesi ve başka şeyler daha vardı demistiTesekkurler,boyle hikayeler umut oluyor gercekten.
Ender sarac mi ibrahim saracoglu mu?
Enderin soyadi sarac.
Ne gonderdi acaba sogan kuru disinda?
Saracoglunun subesi derken numarasimi var banada verirmisin? Hoş ben şu an bisey yapamam ama bi yinede danisabilirim..evet tadlari cok igrenc..calismiyirum bu arada..seninkiler kapsulmu yoksa bitkiyi kaynatilandanmiBen saracoglunun subesinden erken menopoz kürü aldim,onlari iciyorum canim. Herkes kullaniyordu bunlari. Ben diger tedaviler oncesi hicbir bitki icmemistim. Son tedavide opuda 2 yumurtam bos cikinca cok kotu oldum. Napsam diyedusunmeye basladim. Sonra bir de bu kurleri uygula dedi annem. Ben de basladim,2 ay olacak haftaya baslayali. Insallahbir faydasi olur.
Tatlarini mi sevmedin,yoksa calisiyorsun da duzenli mi yapamadin canim?
Yeniden baslarsin belki:)
çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin, bebişini sağlıkla kucağına al inşallah. darısını bizim başımızaAsla pes etmeyin.. bi yerde okumustum kadinin birisi defalarca tup bebek deniyor sonunda tutuyor. Diyodu ki; Cehennemdem geçtiğinizi düşünüyorsaniz,durmayın devam edin.
34 yasindayim. Amh 0.43 fsh 12 ydi bundan 1 yil once.. hemen tedavilere basladik 2 asilama falan derken tup bebek unitesinde bulduk kendimizi.. ilk denemede 4 yumurta gelisti,3 tane toplandi dollenen olmadi malesef.
hemen kendimizi toparlamamiz gerektiginin farkindaydik esimle. 1 ay ara verip 2. Tup bebek denemesi icin düştük yollara.. bu sefer 1 tanecik yumurtam gelisti sadece ve doktoruma dedim ki iptal edelim bu tedaviyi. Etmedi o kadar umutsuzdu ki bidahaki ay yumurtan bile olmayabilir dedi.yumurta toplama günü geldi.. işleme aldilar ciktim odada dinleniyorum hemsire geldi yanima ve malesef yumurtaniz erken catlamis toplanamadi dedi. 2 tedavi iptal.cehennemden geciyodum ve devam etmeliydim.takilip kalirsam bi daha kalkamazdim ayaga..
1 ay sonra..
3. Tedavi icin gittim.artik eşimi bile suruklemiyordum yanimda.basladik tekrar.. her baslangic yeni bir umuttu çünkü..yine tek yumurta gelisti.. devam dedim vardir Rabbimin bir bildigi.. yumurta toplama gunu geldiginde bu sefer drum geldi yanima islemden sonra.. malesef bos çıktı dedi.. yine husran yine iptal. 3 denemeye ragmen transfere gecememistik. Bu sefer cok agirdi hersey. Cok yorgundum umidim kalmamisti artik.. biraz ara verdim dinlendim. (Sadece 2.5 ay kadar ama) bu arada bitkisel urunler kullanmaya karar verdim. Hayit suyu ,arisutu bal polen.. cok arastirdim deli gibi internette geziyodum..
Vee 4. Tedavi ye basladim.. o kadar umitsiz gittim ki hastaneye heyecan falan yok bende.. ilaclarini kullan 4 gun sonra konrtole gel dedi doktorum. Artik tarif bile etmiyolardi bana ilaclari.. dozunj soyluyodu hemsireler ben zaten biliyodum nasil yapacagimi artik. 4 gun sonra gittim yine heyecan sifir bende.. ultrasonda dr saymaya basladi folikulleri 1 2 3 4 ne? ne? ne? dedim.. 1 tane bekliyorum ben cunku.. o an inancim umidim heyecanim hepsi geri geldii.. doktorum bile cok heyecanlandi. Bu arada adetimin 2. Gunu corek otu bal tarcin kullanmaya da baslamistim. Hersey guzel gitti ta ki yumurta toplamaya kadar o gun tekrar yikildim. Pazartesi sabah hastaneye gittigimde hemsireye soyledim once benim yumurtalarım catladi ben hissettim once muayene edin dedim. Vee muayane sonucu 2 si erken catlamisti2 tane kalmis onlari da hemen topladilar. Ben yine bitik bi halde umitsiz yorgun ciktim hastaneden..
Toplanan 2 yumurtamin bi tanesi bos cikmisti obur gun aradigimda. 1 tane dollenen vardi ve 3.gun transfere cagiriyolardi beni. Ilk defa transfere gecmistik en cok yumurtanin oldugu deneme ama tek embriyo ilehep dedim ki icimden Allahim insallah kotu olanlaro elemistir ve asil tutunacak olani bırakmıştır.. 3.gun 1 kalite 1 tane embriyo transfer edildi. Cok basarili gecti transferim.. demem o ki asla pes etmeyin.. 9. Gun idrarda pozitifi gördüm ben ve kosa kosa kan vermeye gittim kanda da pozitif. Rabbim kucağıma almayi nasip eder insallah su an 8.haftaya yaklastik masallah.
ASLA PES ETMEYINN.. ve sayilara takilmayin.. olacagi varsa 1 taneden de oluyor..
RABBIM EMEKLERINIZI BOS CIKARMASIN..
Asla pes etmeyin.. bi yerde okumustum kadinin birisi defalarca tup bebek deniyor sonunda tutuyor. Diyodu ki; Cehennemdem geçtiğinizi düşünüyorsaniz,durmayın devam edin.
34 yasindayim. Amh 0.43 fsh 12 ydi bundan 1 yil once.. hemen tedavilere basladik 2 asilama falan derken tup bebek unitesinde bulduk kendimizi.. ilk denemede 4 yumurta gelisti,3 tane toplandi dollenen olmadi malesef.
hemen kendimizi toparlamamiz gerektiginin farkindaydik esimle. 1 ay ara verip 2. Tup bebek denemesi icin düştük yollara.. bu sefer 1 tanecik yumurtam gelisti sadece ve doktoruma dedim ki iptal edelim bu tedaviyi. Etmedi o kadar umutsuzdu ki bidahaki ay yumurtan bile olmayabilir dedi.yumurta toplama günü geldi.. işleme aldilar ciktim odada dinleniyorum hemsire geldi yanima ve malesef yumurtaniz erken catlamis toplanamadi dedi. 2 tedavi iptal.cehennemden geciyodum ve devam etmeliydim.takilip kalirsam bi daha kalkamazdim ayaga..
1 ay sonra..
3. Tedavi icin gittim.artik eşimi bile suruklemiyordum yanimda.basladik tekrar.. her baslangic yeni bir umuttu çünkü..yine tek yumurta gelisti.. devam dedim vardir Rabbimin bir bildigi.. yumurta toplama gunu geldiginde bu sefer drum geldi yanima islemden sonra.. malesef bos çıktı dedi.. yine husran yine iptal. 3 denemeye ragmen transfere gecememistik. Bu sefer cok agirdi hersey. Cok yorgundum umidim kalmamisti artik.. biraz ara verdim dinlendim. (Sadece 2.5 ay kadar ama) bu arada bitkisel urunler kullanmaya karar verdim. Hayit suyu ,arisutu bal polen.. cok arastirdim deli gibi internette geziyodum..
Vee 4. Tedavi ye basladim.. o kadar umitsiz gittim ki hastaneye heyecan falan yok bende.. ilaclarini kullan 4 gun sonra konrtole gel dedi doktorum. Artik tarif bile etmiyolardi bana ilaclari.. dozunj soyluyodu hemsireler ben zaten biliyodum nasil yapacagimi artik. 4 gun sonra gittim yine heyecan sifir bende.. ultrasonda dr saymaya basladi folikulleri 1 2 3 4 ne? ne? ne? dedim.. 1 tane bekliyorum ben cunku.. o an inancim umidim heyecanim hepsi geri geldii.. doktorum bile cok heyecanlandi. Bu arada adetimin 2. Gunu corek otu bal tarcin kullanmaya da baslamistim. Hersey guzel gitti ta ki yumurta toplamaya kadar o gun tekrar yikildim. Pazartesi sabah hastaneye gittigimde hemsireye soyledim once benim yumurtalarım catladi ben hissettim once muayene edin dedim. Vee muayane sonucu 2 si erken catlamisti2 tane kalmis onlari da hemen topladilar. Ben yine bitik bi halde umitsiz yorgun ciktim hastaneden..
Toplanan 2 yumurtamin bi tanesi bos cikmisti obur gun aradigimda. 1 tane dollenen vardi ve 3.gun transfere cagiriyolardi beni. Ilk defa transfere gecmistik en cok yumurtanin oldugu deneme ama tek embriyo ilehep dedim ki icimden Allahim insallah kotu olanlaro elemistir ve asil tutunacak olani bırakmıştır.. 3.gun 1 kalite 1 tane embriyo transfer edildi. Cok basarili gecti transferim.. demem o ki asla pes etmeyin.. 9. Gun idrarda pozitifi gördüm ben ve kosa kosa kan vermeye gittim kanda da pozitif. Rabbim kucağıma almayi nasip eder insallah su an 8.haftaya yaklastik masallah.
ASLA PES ETMEYINN.. ve sayilara takilmayin.. olacagi varsa 1 taneden de oluyor..
Asla pes etmeyin.. bi yerde okumustum kadinin birisi defalarca tup bebek deniyor sonunda tutuyor. Diyodu ki; Cehennemdem geçtiğinizi düşünüyorsaniz,durmayın devam edin.
1 ay sonra..
Aminnn insallahhhh... rabbim isteyen herkese cifter çifter versin.. :)Masallah masallah size
Cok guzel bir umut ve basari hikayesi. Allahim hayirlisiyla ve saglikli kucaginiza almayi nasip etsin.
Peki hayit ve ari sutu bal polenden baska bisey yeyip ictiniz mi?
Aminnn insallahhhh... rabbim isteyen herkese cifter çifter versin.. :)
Adetin 2. Gunu corek otu bal tarcin karsimina basladim.yumurta toplamaya kadar kullandim..
Aktarlarda dövülmüş corekotu satiliyor.yalniz taze olmasina dikkat edin.bu yuzden guvendiginiz bi yerden alin.Aminnnn
Corekotu aldim ben de. Minik minik ya,onu ezip mi koyuyorsun yoksa direk oyle mi koyuyorsun?
Eki Görüntüle 1895070
Aktarlarda dövülmüş corekotu satiliyor.yalniz taze olmasina dikkat edin.bu yuzden guvendiginiz bi yerden alin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?