• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

@mavilimli cnm geçmiş olsun kaybettiğin bebeklerin için. ALlah sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.güvenç beye bende gitmeyi düşünüyordum fakat başka şehirdeyim uzaktan vede bendeki sorundan dolayı şimdilik vazgeçtim.bakalım hayrlısı..orada olsam giderdim..

Ayni ilaclari iciyoruz:)))
Ben de 1.5 aydir biosteron,cyclo progynova ve icinde omega3 ve koenzim olan bir vitamin iciyorum. 3 ay kullan dedi doktor.Cyclo yu aksatmamamiz lazimmis canim.

Ilk 15 gun sogan kuru yaptim. Ara vermeden hayit ve aslan pencesine basladim ayni anda. Hala devam ediyorum ikisine de bitmedi. Aslan pencesini 1 ay tuketmis olacagim,hayiti da 1.5 ay kullanmis olacagim. Bunlar bitince 10 gun daha sogan kuru,sogan bitince 15 gun de civan percemi yapmam gerekiyor ama ben sogan kismini atlayacagim cunku benim sogan kuru yapinca kanamam durmuyor gunlerce. Yani ikinci 10 gunluk sogan kurunu yapmadan civana gececegim. Ekimin sonu gibi bitecek bu kurler. Insallah faydasi olur.
Canim cylo ilk ay aksatmadan içtim ama bu ay bayram girince araya gelen giden den aksattim ben soğan kurunu 10 gün yapabildim hep ateşleme yaptı bende

Kimisinde hicbir sey yapmiyor ama iste bizde de etkisi olmus.
Kac kutu icmen gerekiyor cyclo yu?
Bi geçen ay ictim birde bu ay hayatım ama aylar öncede 1 kutu falan içmiş tim yani sürekli içtiği bişi değil işte düzenli adet olum hormonlar normal olsun tedavi başlasın diye geçen ay gerçi başladı ama cvp vermedi iğneleri hormonlar bazende korkuyorum iyice hormonlar bozulacak diye

Bi geçen ay ictim birde bu ay hayatım ama aylar öncede 1 kutu falan içmiş tim yani sürekli içtiği bişi değil işte düzenli adet olum hormonlar normal olsun tedavi başlasın diye geçen ay gerçi başladı ama cvp vermedi iğneleri hormonlar bazende korkuyorum iyice hormonlar bozulacak diye

Benim adetlerim duzenli ama hormonlar icin verdi sanirim.
Ayni korku bende de var. Hormon ilaclari,hormon igneleri yukluyoruz surekli vücuda. Bir zarari olur mu ilerde diye korkuyorum acikcasi.
Yeni tedavini ne zaman dusunuyorsun?

Benim adetlerim duzenli ama hormonlar icin verdi sanirim.
Ayni korku bende de var. Hormon ilaclari,hormon igneleri yukluyoruz surekli vücuda. Bir zarari olur mu ilerde diye korkuyorum acikcasi.
Yeni tedavini ne zaman dusunuyorsun?
Bu ay adet olunca tekrar dr gidicem canım bakalım hormonlar normal olursa yine baslicaz dr her gsidimde 1 tane olsa yeter bana dio ama işte kısmet diyoruz

@mavilimli cnm geçmiş olsun kaybettiğin bebeklerin için. ALlah sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.güvenç beye bende gitmeyi düşünüyordum fakat başka şehirdeyim uzaktan vede bendeki sorundan dolayı şimdilik vazgeçtim.bakalım hayrlısı..orada olsam giderdim..
Amin canım inşallah. yarın transfer günüm, Güvenç Bey çok iyi bir doktor tavsiye ederim gerçekten.

GÜNAYDIN,HAYIRLI SABAHLAR..hayırlı cumalar..
ben dün dr gittim rezervi az olduğu için her ay az ilaçla yumurta toplayıp donrurulcak..klomen ve folbiol verdi..bide sadece iki kere yapılcak iğne menopur..sonra kontrol iyiyse devam olur ..sadece 1 folikül görülüyor..

GÜNAYDIN,HAYIRLI SABAHLAR..hayırlı cumalar..
ben dün dr gittim rezervi az olduğu için her ay az ilaçla yumurta toplayıp donrurulcak..klomen ve folbiol verdi..bide sadece iki kere yapılcak iğne menopur..sonra kontrol iyiyse devam olur ..sadece 1 folikül görülüyor..
Naptin arkadaşım gelismelerden haberdar edermisin

Back