ikinci gün canım. inşallah tutarlar. senin de benim de isteyen herkesin de güzel haberlerini alalım biran evvel.
Aminnnn canim insallah. Allahherkesin gonlundekini versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci gün canım. inşallah tutarlar. senin de benim de isteyen herkesin de güzel haberlerini alalım biran evvel.
en fazla 2,3 oluyordu..Canim ben gecen sene ogrendim durumumu bilmiyordum,bilsemdaha erken baslardim ama gec olsun da guc olmasin.
Tedavi olmussun sanirim. Yumurta sayin kac oluyordu ignelerle?
aminn....Aminnnn canim insallah. Allahherkesin gonlundekini versin.
Canim cylo ilk ay aksatmadan içtim ama bu ay bayram girince araya gelen giden den aksattim ben soğan kurunu 10 gün yapabildim hep ateşleme yaptı bendeAyni ilaclari iciyoruz:)))
Ben de 1.5 aydir biosteron,cyclo progynova ve icinde omega3 ve koenzim olan bir vitamin iciyorum. 3 ay kullan dedi doktor.Cyclo yu aksatmamamiz lazimmis canim.
Ilk 15 gun sogan kuru yaptim. Ara vermeden hayit ve aslan pencesine basladim ayni anda. Hala devam ediyorum ikisine de bitmedi. Aslan pencesini 1 ay tuketmis olacagim,hayiti da 1.5 ay kullanmis olacagim. Bunlar bitince 10 gun daha sogan kuru,sogan bitince 15 gun de civan percemi yapmam gerekiyor ama ben sogan kismini atlayacagim cunku benim sogan kuru yapinca kanamam durmuyor gunlerce. Yani ikinci 10 gunluk sogan kurunu yapmadan civana gececegim. Ekimin sonu gibi bitecek bu kurler. Insallah faydasi olur.
Canim cylo ilk ay aksatmadan içtim ama bu ay bayram girince araya gelen giden den aksattim ben soğan kurunu 10 gün yapabildim hep ateşleme yaptı bende
Bi geçen ay ictim birde bu ay hayatım ama aylar öncede 1 kutu falan içmiş tim yani sürekli içtiği bişi değil işte düzenli adet olum hormonlar normal olsun tedavi başlasın diye geçen ay gerçi başladı ama cvp vermedi iğneleri hormonlar bazende korkuyorum iyice hormonlar bozulacak diyeKimisinde hicbir sey yapmiyor ama iste bizde de etkisi olmus.
Kac kutu icmen gerekiyor cyclo yu?
Bi geçen ay ictim birde bu ay hayatım ama aylar öncede 1 kutu falan içmiş tim yani sürekli içtiği bişi değil işte düzenli adet olum hormonlar normal olsun tedavi başlasın diye geçen ay gerçi başladı ama cvp vermedi iğneleri hormonlar bazende korkuyorum iyice hormonlar bozulacak diye
Bu ay adet olunca tekrar dr gidicem canım bakalım hormonlar normal olursa yine baslicaz dr her gsidimde 1 tane olsa yeter bana dio ama işte kısmet diyoruzBenim adetlerim duzenli ama hormonlar icin verdi sanirim.
Ayni korku bende de var. Hormon ilaclari,hormon igneleri yukluyoruz surekli vücuda. Bir zarari olur mu ilerde diye korkuyorum acikcasi.
Yeni tedavini ne zaman dusunuyorsun?
Bu ay adet olunca tekrar dr gidicem canım bakalım hormonlar normal olursa yine baslicaz dr her gsidimde 1 tane olsa yeter bana dio ama işte kısmet diyoruz
Ah canimm inşallah denk geliriz insallahDogru diyor doktor,ihtiyacimiz olan 1 yumurta 1 sperm ama iste o altin yumurtaya bir denk gelebilsek:)
Ah canimm inşallah denk geliriz insallah
Amin canım inşallah. yarın transfer günüm, Güvenç Bey çok iyi bir doktor tavsiye ederim gerçekten.@mavilimli cnm geçmiş olsun kaybettiğin bebeklerin için. ALlah sağlıklı,hayırlı evlat nasip eder inş.güvenç beye bende gitmeyi düşünüyordum fakat başka şehirdeyim uzaktan vede bendeki sorundan dolayı şimdilik vazgeçtim.bakalım hayrlısı..orada olsam giderdim..
oldumu transferin ?Amin canım inşallah. yarın transfer günüm, Güvenç Bey çok iyi bir doktor tavsiye ederim gerçekten.
nerde tedavi oluyordun ?Bu ay adet olunca tekrar dr gidicem canım bakalım hormonlar normal olursa yine baslicaz dr her gsidimde 1 tane olsa yeter bana dio ama işte kısmet diyoruz
Ben fertijin de tedavi okuyorum canım ama iğneyle de yumurta olmuyor ama dr um çok iyi ilgilinerde tedavi oluyordun ?
1 yumurta iğnesizdir demi ? ilaç olarak ne kullanıyorsun ?
amin canım dün oldum inşallah benimle kalacak bebişlerim.oldumu transferin ?
inşallah hayırlısıyla tutunur cnm..Allah yardımcın olsun..
İnşallah cnm.amin canım dün oldum inşallah benimle kalacak bebişlerim.
Naptin arkadaşım gelismelerden haberdar edermisinGÜNAYDIN,HAYIRLI SABAHLAR..hayırlı cumalar..
ben dün dr gittim rezervi az olduğu için her ay az ilaçla yumurta toplayıp donrurulcak..klomen ve folbiol verdi..bide sadece iki kere yapılcak iğne menopur..sonra kontrol iyiyse devam olur ..sadece 1 folikül görülüyor..