Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamda yeni yaptırdı onada dr aynısını solemis çünki rahim inde belli bir sıvısı varmış herhangi bir sorun cikmadi ya smer da 2 3 senede yapmak yeterliymisBen de 4 senedir evliyim. Her sene yaptiririm smear. 2-3 senede mi yaptirmak gerekliymis smeari?
Her doktor farkli soyluyor. Benimki de her sene dedi:)
Bence sayısına takılma canım kaliteli olsun önemli olan o sanslisin benim bunlarla bile 1 tane bile olmadiKizlar.... 4 ay DHEA, Omega-3, Q10, arisutu, folik asit kullaniyorum, bugun muaynede sadece 3 yumurta gozuktu daha 6 ay once hic birsey kullanmadan 5 yumos vardi... okadar umudum vardi, ama bende yaramadi bunlar...
Kizlar.... 4 ay DHEA, Omega-3, Q10, arisutu, folik asit kullaniyorum, bugun muaynede sadece 3 yumurta gozuktu daha 6 ay once hic birsey kullanmadan 5 yumos vardi... okadar umudum vardi, ama bende yaramadi bunlar...
Ister kullan, ister kullanma dedi. Doktorum folikin disinda birsey yazmadi zaten.Ben de 1.5 aydir iciyorum ve baslamadan once de hep 3tü.
Kaliteleri artmistir canim insallah. Her ay farkli olabiliyor yumurta sayisi. Kullanmaya devam et dedi mi doktorun?
Bende bu ay basladim hepsine ...ilk toplamada sadece 1 tane dollendi..kalite önemli bence icleri dolu olsun saglikli olsun yeterKizlar.... 4 ay DHEA, Omega-3, Q10, arisutu, folik asit kullaniyorum, bugun muaynede sadece 3 yumurta gozuktu daha 6 ay once hic birsey kullanmadan 5 yumos vardi... okadar umudum vardi, ama bende yaramadi bunlar...
Kizlar ben ilk transferimi yaptirmadan genetik testler yaptirmak istiyorum ne dersiniz ?
Yani kayip yasadiktan sonra bircok doktor yaptiriyor sanirim ama ben oncesinde kan pihtilasmasi falan yaptirmak istiyorum
Kizlar ben ilk transferimi yaptirmadan genetik testler yaptirmak istiyorum ne dersiniz ?
Yani kayip yasadiktan sonra bircok doktor yaptiriyor sanirim ama ben oncesinde kan pihtilasmasi falan yaptirmak istiyorum
Bende bu ay basladim hepsine ...ilk toplamada sadece 1 tane dollendi..kalite önemli bence icleri dolu olsun saglikli olsun yeter
Ister kullan, ister kullanma dedi. Doktorum folikin disinda birsey yazmadi zaten.
Arkadaşlar merhaba, bişey soracağım genetik tarama testini Devlet Hastaneleri yapıyor mu ? Bilginiz var mı ?
Bugün yine kontrolum vardı. Yarin yine var kontrol..şimdilik Allaha şükür iyiymis .orgalutran verdi.menegonada devam..inş. kaliteli olur yumurta..Naptin arkadaşım gelismelerden haberdar edermisin
Bugün yine kontrolum vardı. Yarin yine var kontrol..şimdilik Allaha şükür iyiymis .orgalutran verdi.menegonada devam..inş. kaliteli olur yumurta..
Bir ......Kac yumis var?
Bir ......
Amin cnm..link atarmisinTek yumurtayla hamile kalanlar sayfasi var canim,orda cok var tek embriyoyla hamile kalan. Insallah cokkaliteli olur.