Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Yaş, 28
Doktorun adı ve hastane, / MEDİCALPARK- Ali İhsan Gönenç
Eşinin semen analizde sorun varsa, belirtın, sayı, morfoloji hız hepsi sıkıntılı
AMH, FSH değerleri, amh : 0,65 / fsh : 9 - 12 arasında
Tüp tedaviden önce kullanılan vitaminler veya ilaçlar, Dhea ,
Tedavide uygulanan ilaçlar ve dozlar, Gonal f 375 ile başlandı + menagon kalçadan , orgalutran
Tedavinin süresi, 11 gün
Toplanan yumurta sayısı ve kalitesi, 2 adet toplndı 1 döllendi
Kalan embriyo sayısı ve kalitesi, 1 adet donduruldu
Kaç günlük embriyo transfer edildi, -
Transferden sonra uygulanan tedavi, -
Sonuç. toplama tedavisi

Dhea yi ne kadar sure kullandiniz ve sizce yumurta sayisini etkiledi mi?
Havuz islemi mi yapiyor doktorunuz?

Dhea yi ne kadar sure kullandiniz ve sizce yumurta sayisini etkiledi mi?
Havuz islemi mi yapiyor doktorunuz?

aslında bana kalırsa evet faydası oldu.. yani tüp bebek öncesi dönemde gördük ...
ama tedaviden yaklaşık 2 ay önce bırakmıştım deha yı ..
şimdi 10 gündür tekrar başladım..
inşallah faydası olur..
deha ile birlikte günlük 1200 mg omega 3 + 200mg coQ10 + inofolic kombi de kullanıyorum.
evet havuz sistemi yapıyor .. inşallah 2. ilaç kulanmamda daha güzel yumurtalarım çıkar

inşallah hep güzel sonuclar alırsın 4 ay dhea kullandim bu ay bitti devam etmem gerekti bıraktım sıkıldım bununla birlikte gnc arginmax women ve B12 ve folic asit şimdi sadece QENZİM. Alıyorum geçen ay gonal f 375 ve menagon kalcadan sadece 4 gun kullandim amh 1 ay 0.44 diğer ay 0.3 çıktı fsh Geçen ay 11 di kafama takılan 4 gun az degilmi sizce

evet ilginç olmuş neden 4 gün sadece ...
ben ilk 4 gün 375 gonal f
sonrakı 3 gün 300 gonal f + 75 menegon kalçadan
sonra azalarak 150 ml me kadar düştü ama nenegon kalçadan hep devam etti ..
en son çatlatma iğnesinden önce e2 ve pregesteron bakıldı ve çatlatma iğnesi yapıldı

amin inşallah sonu güzel olsun tedavilerimizin hepimizin inşallah

Banada az geldi çünki rezervi az olan kişilere hep bakıyorum 1 hafta yada en fazla 10 gün tedavi yapılıyor rabbim inşallah isteyen herkese evlat nasip etsin

Merak ettim dhea nin faydasi oldu mu.Ben de 15 agustostan beri biosteron aliyorum. Senin de biosteron mu?
Basladigimdan beribirakmadim. Doktor 3 aya tamamlayalim diyor. Ayrica ben de icinde omega 3,q10 ve balik yagi olan bir vitamin iciyorum. Yeni tedaviyebasladim ben de. Farkli bir tedavi olacak bu defa. Dogumkontrol hapiyla basladik tedaviye.

Dhea oncesi ve sonrasinda yumurta sayinda farklilik oldu mu canim? Artis oldu mu haplardan sonra?

Bu 4 gunun sonunda kac yumis olustu ve doktor ne dedi 4 gun kullandirmasiyla ilgili?

BENİM GENELDE SAĞ TARAFIMDA yumurta görünmezdi deha dan sonra sağda yumurta görünmeye başladı ..ben kasım 2015 den beri içiyordum 2 ay önce bıraktım

şimdi tekrar başladım

bende biosteron kullanıyordum ama maliyeti çok yüksek ti o nedenle internetten puritans pride adlı ilacı buldum 250 adet 150 tl ilacın maliyeti amerikadan getirip satıyorlar gittigidiyorda onu kullanmaya başladım uzun zamandır

Dhea oncesi ve sonrasinda yumurta sayinda farklilik oldu mu canim? Artis oldu mu haplardan sonra?

Bu 4 gunun sonunda kac yumis olustu ve doktor ne dedi 4 gun kullandirmasiyla ilgili?
Canim dhea biestron bende bişeye yaramadı dediğim gibi 4 ay kullandim vitaminler le beraber dr sadece 1 yumurta olsa belki altın yumurta olurda kullanırız diye teselli ediyor bu ay adet olunca tekrar gidicem ilk deneme olarak sanırım az kullandırdı çok vitamin kullanmaktan da korkuyorum. Bağışıklığım alisir diye o yüzden sadeve Qenzim kullaniyorum

Evet biosteron baya maliyetli oluyor. 20 gunde 1 140 tl doktorum bu hapi soyledigi icin de baska arastirmadim. Insallah faydasi olur. Benim hep 3 yumisim gozukuyor. Bakalim bir dahaki adette artmis olacak mi. Sayidan ziyade kalite onemli benim icin ama yine de merak ediyorum sayiyi.

Bu dhea yi cok da uzun kullanmamak gerekiyormus. Uzun kullanim sonrasi meme kontrolu yaptirmak gerekiyormus,prospektüste oyle yaziyor. Bu durum aklima takiliyor. Senede 1 defa meme muayenesi yaptiriyorum ben. Bu ay yine yaptiracagim bakalim.

Ilk tedavi oldugu icin az kullandirmis olabilir canim,mantikli. Altin yumurta pesindeyiz hepimiz. Ben de artik sayiya takilmiyorum. 1 yumurta olsun ama benim olsun diyorum artik. Gonul tabiki bir suru kaliteli yumis istiyor ama 1 tane de olsa sukredecegiz.

ben doktoruma sorarak değiştirdim ilacı
sende değiştirebilirsin ..
boşuna para ödeme

Evet fazla kullanma iyi degil bende goguslerde kist olduğu için almak istemedim bu sene muaynede olmadım aslında aldıklarımiz hep hormon ama bebek için değer gözüyle bakıyoruz

Evet fazla kullanma iyi degil bende goguslerde kist olduğu için almak istemedim bu sene muaynede olmadım aslında aldıklarımiz hep hormon ama bebek için değer gözüyle bakıyoruz

Evet bir sürü hormon aliyoruz,hepsi cocuk icin ama kontrol de ettirmeliyiz,Allah korusun bir zarari olmasin diye.
Aman canim kistde varsa aksatma. Once biz saglikli olalim ki,cocuk icin yola devam edebilelim.

bende meme muayenesi olucam düşünüyorum

Ben 3 senedir yilda 1 muayene oluyorum. Eylul ayinda olurdum hep ama gecen ay gidemedim. 1 senedir de yogun bir sekilde hormon igneleri ve haplar derken icime kurt düstú,yarin hemen universiteden bir randevu alacagim.
Bu ay meme kanseri bilinlendirme ayiymis. Mutlaka muayene olalim ve etrafimiza da yayalim bunu.

Bende Bi tek bu sene muayne olamadım geçen sene de smear yaptırdım geçen gün dr gittim 2 yada 3 senede bir yaptırmak gerekli şimdilik gerek yok dwdi

Bende Bi tek bu sene muayne olamadım geçen sene de smear yaptırdım geçen gün dr gittim 2 yada 3 senede bir yaptırmak gerekli şimdilik gerek yok dwdi

Ben de 4 senedir evliyim. Her sene yaptiririm smear. 2-3 senede mi yaptirmak gerekliymis smeari?
Her doktor farkli soyluyor. Benimki de her sene dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…