• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Oluruna biraktigim ay hamile kaldim diyenler var ama oluruna da biraktik ilk 10 ay,her seyden habersizdik ama yine de olmadi.
Ben de seviyorim yas inciri.
Canim ya ben cepten giriyorum mailde gelmemiş yeni gordum yazdığını bende 5 6 ay olurum bıraktım olmayınca gittim dr yaşım 38 olduğu için acele edim dedim ama olacağı varsa oluyor salı dr gittim yumurta var gibi dedi e2 için kan alındı oda düşük çıktı malesef Meğerse yumurta olursa yüksek cikuyormus

Mrb yas 30
4bucuk yillik evliyim
2kez basarisiz asilama
Fsh 6.04
Amh 0.54
Esimde cok sukurki bi sorun yok
Klinik fulya bahceci
Dr. Müstecep kavrut
Ilk tup bebek denemem
Elevit gunde 1
Gonalf 225 merional 75
7ci gun gonalf 150 merional 75
8gun gonalf 75 merional 75
Opu 3yumurta toplandi 1 dollendi iyi kalite donduruldu
Doktorum havuz yontemine karar verdiğini söyledi
Omepa Q10 gunde 2
1 ay doktorum dinlenmemi soyledi
Dinlendim yedigime ictigime dikkat ettim kuru incir yedim ari sutu bal polen karisimi yedim cay, kahve , nescafe , asitli icecekler tuketmedim tuketmiyorum artik
1ay bitti ve bugun tekrar basladik
Gonalf 225
Merional 150
Pazartesi kontrolum var tekrar insallah hayirli haberler aliriz allah isteyen herkeze hayirli evlatlar versin amin

Mrb yas 30
4bucuk yillik evliyim
2kez basarisiz asilama
Fsh 6.04
Amh 0.54
Esimde cok sukurki bi sorun yok
Klinik fulya bahceci
Dr. Müstecep kavrut
Ilk tup bebek denemem
Elevit gunde 1
Gonalf 225 merional 75
7ci gun gonalf 150 merional 75
8gun gonalf 75 merional 75
Opu 3yumurta toplandi 1 dollendi iyi kalite donduruldu
Doktorum havuz yontemine karar verdiğini söyledi
Omepa Q10 gunde 2
1 ay doktorum dinlenmemi soyledi
Dinlendim yedigime ictigime dikkat ettim kuru incir yedim ari sutu bal polen karisimi yedim cay, kahve , nescafe , asitli icecekler tuketmedim tuketmiyorum artik
1ay bitti ve bugun tekrar basladik
Gonalf 225
Merional 150
Pazartesi kontrolum var tekrar insallah hayirli haberler aliriz allah isteyen herkeze hayirli evlatlar versin amin
Bahocan, sana bol şans! Bizlerle sonuç paylaşirsan çok sevinirim.

4 gun ilaç tedavisi uygulandı fakat yumurta olmadı malesef ne kadar sevinmistim bu ay sadece biestriol ve Qenzim B12 ve folbiol kullaniyorum pda unutmazsam tabi bazen vazgeciyorum bir dahaki ay adet imde tekrar gidicem bakalım ne olacak geçen sene baktirdim amh 0.44 2. Ay 0.3 çıktı anlayamadım aslında hikaye uzun sonra madipol de rahim dar dedi dr ve histeroskopi oldum sponten gebelik olur dedi ısrarla tüp begege yaklaşması dr git gel 5 ay sonunda her şeye normal diyen dr gidin donor alın dedi şimdi başka bir tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ama bilemiyorum hala kafam karışık neden niyelerle aslında şunu anladım bizim gibi şansı düşük olanlarla ugrasmak istemiyorlar çünki hiç bir hastane klinik adını olumsuzluklara duyurmak istemiyor allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin insallah

arkadaşlar bende sizler gibiyim.. amh düşük,fsh yüksek..defalarca olumsuz deneyim..

rabbim inşallah bizlerede nasip eder,sağlıklı,hayırlı evlat..

önce başlamak gerekmiş tedaviye,ben boşu boşuna yıllarımı geçirdim..o güzel yumurtalar heba oldu..

arkadaşlar bende sizler gibiyim.. amh düşük,fsh yüksek..defalarca olumsuz deneyim..

rabbim inşallah bizlerede nasip eder,sağlıklı,hayırlı evlat..

önce başlamak gerekmiş tedaviye,ben boşu boşuna yıllarımı geçirdim..o güzel yumurtalar heba oldu..

Canim ben gecen sene ogrendim durumumu bilmiyordum,bilsemdaha erken baslardim ama gec olsun da guc olmasin.

Tedavi olmussun sanirim. Yumurta sayin kac oluyordu ignelerle?

Merhaba kizlar
Birkac sey okudum kafam karisti
Amh degeri kac olmali anlamadim dusuk olmasi mi iyi yuksek olmasi mi
Merak ediyorum bende kan tahlili yaptiracagim

Amin canim Allahu Teala razi olsun. 6 eylül önümüzdeki salı. Öyle dedikleri için strese girdim biraz Ama Allahu Teala dan ümit kesilmez. Canım sen bursada hangi merkezlere gittin.?

Canim merhaba. Nasilsin? Test sonucunu merak ettim. Umarim pozitiftir.

Canim merhaba. Nasilsin? Test sonucunu merak ettim. Umarim pozitiftir.

Canim yine kimyasal gebelik oldu. Hem sevindim hem üźüldum. Daha çarşamba günü düştü bebek. Kimyasal falan ama et parçalarını görmek çok üzdü beni.

Şimdi de ilaçlardan dolayı aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum ve tup bebek konusu benim için bitti. Bitkisel kürler denicem hayırlısı bakalım

Canim yine kimyasal gebelik oldu. Hem sevindim hem üźüldum. Daha çarşamba günü düştü bebek. Kimyasal falan ama et parçalarını görmek çok üzdü beni.

Şimdi de ilaçlardan dolayı aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum ve tup bebek konusu benim için bitti. Bitkisel kürler denicem hayırlısı bakalım
Canim üzülme benim ilaçlarla bile yumurta olmadı aslında ilaç bitkisel vs bahane allah verecek bende denedim btikisellerden ama değerleri yükseltti malesef bence değerlerin iyi ise tüp bebeğe devam et bide nerde tedavi gördün

Canim üzülme benim ilaçlarla bile yumurta olmadı aslında ilaç bitkisel vs bahane allah verecek bende denedim btikisellerden ama değerleri yükseltti malesef bence değerlerin iyi ise tüp bebeğe devam et bide nerde tedavi gördün
Sagolasin canim tabi dediğin gibi Allahu Teala verecek olduktan sonra veriyor canim. Ben bursadayim. Ilkini bursa art de 2. Bursa eurofertil de yaptırdım. Psikolojim bozuldu 6 ayin içinde 2 kere yaptırdım yoruldum aslında. Canim sanna da rabbim şifalar versin inşallah hakkında hayırlısı olur. Elimizden bişey gelmiyor Rabbim büyük

Uzuldum canim. Bu durumlarda ne diyecegimi bilemiyorum hic. Kimyasalda insan umutlaniyor deger yukselince. Deger dusunce de uzuluyor.

Biraz zaman gecince bir daha denemek istersin bence:)
Bitkileri de dene tabiki ama tedaviyi de birakma. Ben de kullaniyorum kurleri ama tedaviyi de birakmak istemiyorum.

Sagolasin canim tabi dediğin gibi Allahu Teala verecek olduktan sonra veriyor canim. Ben bursadayim. Ilkini bursa art de 2. Bursa eurofertil de yaptırdım. Psikolojim bozuldu 6 ayin içinde 2 kere yaptırdım yoruldum aslında. Canim sanna da rabbim şifalar versin inşallah hakkında hayırlısı olur. Elimizden bişey gelmiyor Rabbim büyük
Öyle canım ama bozma piskolijini bunlar bir sınav denemeye devam et bence yumurta rezervin olduğu sürece bırakma benim hiç yumurta kalmamis galiba ama denicem birakmicam umutlarimiz bitmedigi sürece hep şansımız var

Canim hangi bitkileri kullandin ve hangi degerlerini yukseltti?

Canim hangi bitkileri kullandin ve hangi degerlerini yukseltti?
Hayatım ben aslanpencesi ve hayit tohumu kullandim fsh yükseltti 1 ay almadım bunları düştü ama bol bol kuru incir yedim cevizle buda fayda etmiştir düşmesine bence mevsimi olduğu için yaş incirde yemistim birde ben B12 bide folik asit bide gnc arginmax women kullanmistim

Back