• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Maddi imkanım var canım çok şükür orda sorun yok ama ilk özel hastanede tedavi oldum bana normal olur tupe gerek yok rezer o kadar kötü değil dedi işte histeroskopi yaptı rahim dar dedi 7 ay böyle geçti gittik geldik ilaç verdi en son eşim dediki dr bey biz tüp istiyoruz ilaç verip gonderiosunuz dediki esinizin çocuğu olmaz donor alın dedi eşim çıldırdı benn perişan oldum sonra özel tüp bebek merkezi ne gittik bana gnc arginmax women B12 folic asit verdi 3 ay kullandim he bu arada dhea biestron 4 ay kullandim fsh düşünce başladık ama yumurta olmadı onada ve bu dr da donor tavsiye etti eşimde yine kızdı onada hak veriyorum bu resmen zina diyor ben başka kadının yumurtasını nasıl taşır im kabus çocuk esimle başka kadına benzicek bana göre asla asla asla olamaz işte canım kısaca olaylarım bu

Canim kolay degil yasadiklarimiz. Ben de histereskopi oldum. Ardindan rahim filmi cekildim. Bana da rahmin dar ve kucuk dendi. Baska bir doktor rahminin yarisi yok dedi. Baska biri hamile kalsan da tasiman cok zor,3.ayda rahme dikis atmak gerekli dedi. Sonra bir kez daha rahim filmi cektirdim ve rahimde hicbirsey olmadigi goruldu.

Duyduklariniz kolay seyler degil. Donör kolay bir karar degil. Ben de dusunmem bu secenegi,esim de dusunmez,hic konusu bilr acilmadi. Sadece 1 2 defa evlat edinmeyi sordum esime,o da bizim kendi cocugumuz olacagina inaniyorum,suan bunlari dusunme dedi ve konu kapandi.
Istanbulda yasiyorsan cok iyi merkezler var. Bir kac yerle daha ongorusme yap. Fikir al. Yeni bir merkez,yeni bir doktor,yeni bir sayfa olabilir.

Hayit tohumu ve diger saracoglunun kurlerini duzenli bir sekilde uyguladin mi canimm?
Hayitla hic yumurtasi olmadigi halde hamile kalanlari okuyorum ben.

Canim kolay degil yasadiklarimiz. Ben de histereskopi oldum. Ardindan rahim filmi cekildim. Bana da rahmin dar ve kucuk dendi. Baska bir doktor rahminin yarisi yok dedi. Baska biri hamile kalsan da tasiman cok zor,3.ayda rahme dikis atmak gerekli dedi. Sonra bir kez daha rahim filmi cektirdim ve rahimde hicbirsey olmadigi goruldu.

Duyduklariniz kolay seyler degil. Donör kolay bir karar degil. Ben de dusunmem bu secenegi,esim de dusunmez,hic konusu bilr acilmadi. Sadece 1 2 defa evlat edinmeyi sordum esime,o da bizim kendi cocugumuz olacagina inaniyorum,suan bunlari dusunme dedi ve konu kapandi.
Istanbulda yasiyorsan cok iyi merkezler var. Bir kac yerle daha ongorusme yap. Fikir al. Yeni bir merkez,yeni bir doktor,yeni bir sayfa olabilir.

Hayit tohumu ve diger saracoglunun kurlerini duzenli bir sekilde uyguladin mi canimm?
Hayitla hic yumurtasi olmadigi halde hamile kalanlari okuyorum ben.
Canim Hayır aslanpencesi kullandim ama fsh dahada çıktı bıraktım bilemedim hangi merkeze gitsem napsam benim Kuzenim de ayni durumda o da tüp bebek denicem olmazsa onun olumlu olursa o dr düşünüyorum ama emin değilim yinede ne zor şeyler yaşıyoruz degilmu

Canim Hayır aslanpencesi kullandim ama fsh dahada çıktı bıraktım bilemedim hangi merkeze gitsem napsam benim Kuzenim de ayni durumda o da tüp bebek denicem olmazsa onun olumlu olursa o dr düşünüyorum ama emin değilim yinede ne zor şeyler yaşıyoruz degilmu

Cok zor zamanlar gecirdik,hala geciriyoruz ama allah beterinden saklasin,evlat acisiyla sinamasin bizi.
Ben de 4.olumsuz olunca cok kotu oldum. 1 tane de olsa transfer ediliyordu. Bu defa 2si de bos cikinca napacagimi bilemedim. Hemen merkez arastirmaya basladim. Oraya mi gitsem buraya mi gitsem diye panikledim. Bu nerde yaptiracagim dusuncesi tedaviden daha zor zaten. Igneler,anestezi,acisi sizisi hicbir sey degil. En zoru karar vermek.
Ama suanda daha rahatim. Oncr kurleri bitirip 2 ay sonra da arastirmaya baslayacagim.
Kuzenin nerede yaptiriyor?

Senin fsh ta yüksekmi çünki fsh yuksekligi boş olmasına etken kuzenim erdem hastanesi anadolu yakasında sanırım canım önünde rezerv az erken menapoz teşhisi konuştu bi dahaki aya baslicak bakalım bende bu ay ole Yapicam incir kürü havuz falan

Senin fsh ta yüksekmi çünki fsh yuksekligi boş olmasına etken kuzenim erdem hastanesi anadolu yakasında sanırım canım önünde rezerv az erken menapoz teşhisi konuştu bi dahaki aya baslicak bakalım bende bu ay ole Yapicam incir kürü havuz falan

Ben fsh la gecen sene mayista tanistim. 10 ay olmayinca cocuk,doktora gittik,tahlil yapti,fsh 14.73 cikti ve direk tup bebek dedi ve macera basladi. Ondan sonra 11e dustu.
Ilk tedavimde 7 cikti. 2.tedavide 6 cikti.
En son gecen ay yaptirdim,5 cikti ama ben dusmesi icin hicbir ilac ve kur kullanmadim,kendisi dustu.
Amh im da gecen sene haziran 0.18,temmuzda 0.71, gecen ay da 0.28 cikti.

Ben fsh la gecen sene mayista tanistim. 10 ay olmayinca cocuk,doktora gittik,tahlil yapti,fsh 14.73 cikti ve direk tup bebek dedi ve macera basladi. Ondan sonra 11e dustu.
Ilk tedavimde 7 cikti. 2.tedavide 6 cikti.
En son gecen ay yaptirdim,5 cikti ama ben dusmesi icin hicbir ilac ve kur kullanmadim,kendisi dustu.
Amh im da gecen sene haziran 0.18,temmuzda 0.71, gecen ay da 0.28 cikti.
Hepsi her ay farklılık gösteriyor işte Benimde öyle iniyor çıkıyor ama ben kuru yaş inciri çok yedim geçen ay bu ay yaş inciri zaten çok seviyorum aslında tek çözüm stres yapmamak ama o da elde değil

Hepsi her ay farklılık gösteriyor işte Benimde öyle iniyor çıkıyor ama ben kuru yaş inciri çok yedim geçen ay bu ay yaş inciri zaten çok seviyorum aslında tek çözüm stres yapmamak ama o da elde değil

Oluruna biraktigim ay hamile kaldim diyenler var ama oluruna da biraktik ilk 10 ay,her seyden habersizdik ama yine de olmadi.
Ben de seviyorim yas inciri.

Oluruna biraktigim ay hamile kaldim diyenler var ama oluruna da biraktik ilk 10 ay,her seyden habersizdik ama yine de olmadi.
Ben de seviyorim yas inciri.
Hayirli günler kızlar konuştuklarımızı okudum.derdimiz aynı Allahu Teala yardımcımız olsun. Benim fsh 11 amh 0.69 çıktı haziranda. Ilk denemem de 3 yumurtam oluştu 1 tanesi transfer edildi ve kimyasal gebelik yaşadım.suanda 2. Tedaviyi yaptırdım 5 yumurtadan 2 si ise yarar çıktı 1 tanesi konuldu beklemedeyim.buna çok garanti vermediler. Ben de sizin gibi saracoglunun kurunu denicem eğer tutmazsa:(

Hayirli günler kızlar konuştuklarımızı okudum.derdimiz aynı Allahu Teala yardımcımız olsun. Benim fsh 11 amh 0.69 çıktı haziranda. Ilk denemem de 3 yumurtam oluştu 1 tanesi transfer edildi ve kimyasal gebelik yaşadım.suanda 2. Tedaviyi yaptırdım 5 yumurtadan 2 si ise yarar çıktı 1 tanesi konuldu beklemedeyim.buna çok garanti vermediler. Ben de sizin gibi saracoglunun kurunu denicem eğer tutmazsa:KK43:

Canim malesef garanti veren yok bu iste,verseler de inanmam zaten.
Insallah kurlere gerek kalmaz canim,sonucun pozitif olur umarim.
Ne zaman test gunun?

Canim malesef garanti veren yok bu iste,verseler de inanmam zaten.
Insallah kurlere gerek kalmaz canim,sonucun pozitif olur umarim.
Ne zaman test gunun?
Amin canim Allahu Teala razi olsun. 6 eylül önümüzdeki salı. Öyle dedikleri için strese girdim biraz Ama Allahu Teala dan ümit kesilmez. Canım sen bursada hangi merkezlere gittin.?

Amin canim Allahu Teala razi olsun. 6 eylül önümüzdeki salı. Öyle dedikleri için strese girdim biraz Ama Allahu Teala dan ümit kesilmez. Canım sen bursada hangi merkezlere gittin.?

Sen icini ferah tut ki,bebisin de sana tutunsun.
Eurofertilde yaptirdim 3unu.
Simdi yenisi icin pembe maviyle gorustum.
2 ay sonra kararimi verecegim.

Iyi düşünüyorum ama zaman zaman da ya tutunmadıysa diyorum ama hep Allahu tealadan hayirlisini istiyorum olursa da olmazsa da. Canım ben de bursadayim. O yüzden sordum bende 2. Eurofertil de yaptırdım. Sen hepsini mi orda yaptırdın niye değiştirdin . Bir de doktorun kimdi canim çok sordum ama kusura bakma

Iyi düşünüyorum ama zaman zaman da ya tutunmadıysa diyorum ama hep Allahu tealadan hayirlisini istiyorum olursa da olmazsa da. Canım ben de bursadayim. O yüzden sordum bende 2. Eurofertil de yaptırdım. Sen hepsini mi orda yaptırdın niye değiştirdin . Bir de doktorun kimdi canim çok sordum ama kusura bakma

Aaa,topragim:)
Yok canim sor,ne kusuru:)
Ben ilk 2 sini orda yaptirdim. Raporlu yapan yer yok baska bursada bildigim kadariyla. O yuzde orda yaptirdim.Ilki kimyasal oldu.

Sonra 3.yu de istanbul tup bebek merkezi aret kamar'da yaptirdim ama o da olmadi.
4.icin yeniden esim eurofertilde yaptiralim dedi. 2 yumurta olustu ama opuda bos cikti.
Doktorum ozer beydi. Ben vitamin kullananlari,akupunktura gidenleri cok duyuyorum,okuyorum. Ozer bey bunlarin gereksiz ve para tuzagi oldugunu dusunuyor. Kurleri sormadim,buyuk ihtimalle onlara da karsi cikacak. Ben de yeni bir yer arayisina girdim. Simdi akupunktura da gidiyorum,vitamin de kullaniyorum:KK48:

3 defa negatif aldigim icin artik gitmek istemedim canim. Simdi yeni tedavi icin yeni merkez istiyorum.
Iste pembe maviyle gorustum.nevin hanim var orda,onunla gorustum.

Bir de istanbulda bahceci var aklimda.
Kesin karar vermedim ama havuz da yaptirabiliriz.

Senin doktorun kim ve 2sini de mi orda yaptirdin?

Aaa,topragim:)
Yok canim sor,ne kusuru:)
Ben ilk 2 sini orda yaptirdim. Raporlu yapan yer yok baska bursada bildigim kadariyla. O yuzde orda yaptirdim.Ilki kimyasal oldu.

Sonra 3.yu de istanbul tup bebek merkezi aret kamar'da yaptirdim ama o da olmadi.
4.icin yeniden esim eurofertilde yaptiralim dedi. 2 yumurta olustu ama opuda bos cikti.
Doktorum ozer beydi. Ben vitamin kullananlari,akupunktura gidenleri cok duyuyorum,okuyorum. Ozer bey bunlarin gereksiz ve para tuzagi oldugunu dusunuyor. Kurleri sormadim,buyuk ihtimalle onlara da karsi cikacak. Ben de yeni bir yer arayisina girdim. Simdi akupunktura da gidiyorum,vitamin de kullaniyorum:KK48:

3 defa negatif aldigim icin artik gitmek istemedim canim. Simdi yeni tedavi icin yeni merkez istiyorum.
Iste pembe maviyle gorustum.nevin hanim var orda,onunla gorustum.

Bir de istanbulda bahceci var aklimda.
Kesin karar vermedim ama havuz da yaptirabiliriz.

Senin doktorun kim ve 2sini de mi orda yaptirdin?
Yok canim ilkini bursa art de yaptırdım. Kimyasal oldu benimde. Ama doktorum biraz sinirli olduğu için 2. Yi ayse gülten hanim diye gittim izindeymiş gizem hanım yaptı opuyu transferi
Kontrolleri özer bey yaptı benim tedavi çok karışıktı böyle

Yok canim ilkini bursa art de yaptırdım. Kimyasal oldu benimde. Ama doktorum biraz sinirli olduğu için 2. Yi ayse gülten hanim diye gittim izindeymiş gizem hanım yaptı opuyu transferi
Kontrolleri özer bey yaptı benim tedavi çok karışıktı böyle

Osman develioglu muydu doktorun?
Her iste bir hayir vardir canim. Belki farkli doktor sana sana getirmistir,yani gizem hanim.
Gizem hanima gitmistim muayene icin,doruga. Cok asiri yogun bir doktor. Hastasi cok masallah.

Osman develioglu muydu doktorun?
Her iste bir hayir vardir canim. Belki farkli doktor sana sana getirmistir,yani gizem hanim.
Gizem hanima gitmistim muayene icin,doruga. Cok asiri yogun bir doktor. Hastasi cok masallah.
Art deki osman develiogluydu canim.gizem hanim güler yüzlü beni çok rahatlattı.transferi bile konuşarak bitirdim çok rahattım. Inşallah hayırlısı olur canim. Akapuntura nereye gidiyorsun faydası oldu mu

Art deki osman develiogluydu canim.gizem hanim güler yüzlü beni çok rahatlattı.transferi bile konuşarak bitirdim çok rahattım. Inşallah hayırlısı olur canim. Akapuntura nereye gidiyorsun faydası oldu mu

Fsm bulvarinda bahar kahraman var,ona gidiyorum.
Fayda saglamasi icin en az 15 seans gitmek gerekiyor canim.benim 7 8 seans oldu. Haftada 1 gidiyorum. Insallah faydasi olur.

Fsm bulvarinda bahar kahraman var,ona gidiyorum.
Fayda saglamasi icin en az 15 seans gitmek gerekiyor canim.benim 7 8 seans oldu. Haftada 1 gidiyorum. Insallah faydasi olur.
Amin canim inşallah olur artık her yolu denicez rabbim şifayı nerden verecek bakalım. Ben geçen gun netten saracoglunun sitesine girdim ve canli sohbet vardı orda .bana erken menapoz kurunu önerdi fsh ve e2 değerimi sordu önce. 3 ay lik bir kurmüs. Olmazsa bende ona baslicam. Ama öncesinde 15 gün soğan kürü uygulamak gerekiyormuş

Amin canim inşallah olur artık her yolu denicez rabbim şifayı nerden verecek bakalım. Ben geçen gun netten saracoglunun sitesine girdim ve canli sohbet vardı orda .bana erken menapoz kurunu önerdi fsh ve e2 değerimi sordu önce. 3 ay lik bir kurmüs. Olmazsa bende ona baslicam. Ama öncesinde 15 gün soğan kürü uygulamak gerekiyormuş

Benim yaptigim kur canim iste. Ben de merkezi arayip tahlil soniclarimi soyledim,ona gore verdiler. evet once sogan kurunu tamamlamak lazim.Sogan kuru kismini tamamladim ben. Hic ara vermeden dun de hayit ve aslan pencesine basladim.
Insalllllah gerek kalmayacak senin kullanmana.

Aynen oyle canim. Biz her seyi deneyelim de takdiri rabbimden.

Benim yaptigim kur canim iste. Ben de merkezi arayip tahlil soniclarimi soyledim,ona gore verdiler. evet once sogan kurunu tamamlamak lazim.Sogan kuru kismini tamamladim ben. Hic ara vermeden dun de hayit ve aslan pencesine basladim.
Insalllllah gerek kalmayacak senin kullanmana.

Aynen oyle canim. Biz her seyi deneyelim de takdiri rabbimden.
Amin canim inşallah gerek kalmaz. Allahu Teala bi daha bizi sıkıntıya düşürmeden bebislerimize kavuşturur inşallah

Back