Maddi imkanım var canım çok şükür orda sorun yok ama ilk özel hastanede tedavi oldum bana normal olur tupe gerek yok rezer o kadar kötü değil dedi işte histeroskopi yaptı rahim dar dedi 7 ay böyle geçti gittik geldik ilaç verdi en son eşim dediki dr bey biz tüp istiyoruz ilaç verip gonderiosunuz dediki esinizin çocuğu olmaz donor alın dedi eşim çıldırdı benn perişan oldum sonra özel tüp bebek merkezi ne gittik bana gnc arginmax women B12 folic asit verdi 3 ay kullandim he bu arada dhea biestron 4 ay kullandim fsh düşünce başladık ama yumurta olmadı onada ve bu dr da donor tavsiye etti eşimde yine kızdı onada hak veriyorum bu resmen zina diyor ben başka kadının yumurtasını nasıl taşır im kabus çocuk esimle başka kadına benzicek bana göre asla asla asla olamaz işte canım kısaca olaylarım bu
Canim kolay degil yasadiklarimiz. Ben de histereskopi oldum. Ardindan rahim filmi cekildim. Bana da rahmin dar ve kucuk dendi. Baska bir doktor rahminin yarisi yok dedi. Baska biri hamile kalsan da tasiman cok zor,3.ayda rahme dikis atmak gerekli dedi. Sonra bir kez daha rahim filmi cektirdim ve rahimde hicbirsey olmadigi goruldu.
Duyduklariniz kolay seyler degil. Donör kolay bir karar degil. Ben de dusunmem bu secenegi,esim de dusunmez,hic konusu bilr acilmadi. Sadece 1 2 defa evlat edinmeyi sordum esime,o da bizim kendi cocugumuz olacagina inaniyorum,suan bunlari dusunme dedi ve konu kapandi.
Istanbulda yasiyorsan cok iyi merkezler var. Bir kac yerle daha ongorusme yap. Fikir al. Yeni bir merkez,yeni bir doktor,yeni bir sayfa olabilir.
Hayit tohumu ve diger saracoglunun kurlerini duzenli bir sekilde uyguladin mi canimm?
Hayitla hic yumurtasi olmadigi halde hamile kalanlari okuyorum ben.