Canim ben sadece ilaç tedavisine başladım yumurtam olmadı dr bugün son kez bakacak 15. Gun malum olumlu da bakmıyor zaten en iyi dr gittim diğerlerinde aynı tecrübe vardır diye düşünüyorum eşim çok ilgili ama dediki artık dr falan gitmek istemiyorum ben ne yapayım bilemedim sen tedavi görüyormusun canin
Benim 1 ay once 4.tedavim oldu ama yumurtalar bos cikinca transfer olamadi.
Hemen 5e baslayalim diye dusunduk esimle. Sonra annemle konustuk. Annem bastan itibaren saraoglunun tum videolarini izledi ve cok guveniyor hocaya. 5e baslamadan evvel illaki bikac ay kurleri kullan,vücudunu hazirla oyle basla dedi.
Biz de dusunduk esimle. Diger tedaviler oncesi duzenli bir kur programi uygulamadim ve hep 1 yumurta oldu. Denemekten bir zarar cikmaz dedik ve 15 gun once saracoglunun kurlerine basladim. 2.5ay surecek ilk kur. Daha sonra test sonuclarima gore yeniden ayni kur veya baska kur verecekler.
Kurlere basladigim gun ayni zamanda yeni bir merkezde bir doktorla gorustum. O da biosteron diye bir ilac verdi yumurta sayisini arttirmak icin. Bir kisim doktor bu ilaca inaniyor,bir kismi inanmiyor.
Ayrica icinde omega3 ve koenzim q10 olan bir vitamon verdi. Onlara da basladim 15 gun once.
2.5-3 ay bunlarin hepsini kullanip oyle baslayacagiz 5e. Insalllllllh gerek kalmaz tabi tedaviye,belki dogal yoldan olur. Ama olmazsa devam.
Benim de esim cok ilgili ve anlayislidir. Maddi manevi olarak sonuna kadar elimden geleni yapacagim diyor. 3.tedavimi istanbulda olmustum. Gittik geldik,sagolsun ses cikarmaz.
Bir de biz havuz yontemi yaptirmayi dusunuyoruz. Bakalim.
Cok istiyosan bu bebegi esin de sana yardimci olmali. Erkeklerin doktorlar bir isi yok ki zaten. Sadece ornek zamani gelse yeter. Diger zamanlarda tamam gelme,sadece ornek zamani gel,ben bu cocugu istiyorum diye konus canim.
Kendin dene ama maddi imkanin da varsa birakma bence.