Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

test sonuçlarım çıkmadı daha. Çıkınca sonucu değerlendiririz. Son yumurtam mış, bi doktor bana da tüp bebek denemelerinden sonra durum kalırsa kıbrıstan yumurta alabileceğimi söyledi. Tıp açısından Umursuz vakayım ama kendi açımdan küçük bir umut taşıyorum .

Canim aynilarini duyan bircok kisi birak tedaviyi olmayi dogal yoldan bile kaldi. Biz de baslarda senin gibi umutsuz,mutsuzduk ama arastirip okudukca umudun artacak. Rabbim ol dedikten sonra onund kimse duramaz. Senin yapacagin sey seninle mucadele edecek bir doktor bulmak. Herkes kendince bir seyler yapiyor burda. Kimi bitkilerle cozum ariyor,kimi hemen tedaviye basliyor. Ama en once yapman gereken inanmak,cabalamak ve allahtan istemek

Canim umudunu kesme ve dr değiştir kesinlikle tüp bebek merkezine git bazı dr lar malesef ugrasmak istemiyor ben kıbrıs tavsiye eden dr çok kızıyorum ve eşimde eşim dr ben resmen zina ya girmiş olurum dedi oldu ben yumurta alim çıkan çocuk esimle başkasına benzesin benim piskolojim ne olacak gidip evlatlık alırım daha iyi hemen donor alın kolay geliyor kızıyorum biride mücadele edelim her şeyi degerlendirelim demiyor çünki başarı oranini düşürüp ugrasmak istemiyor oyüzden allah bizlere güç versin pes etme başka Dr a hatta doktorlara görün verecek olan rabbim ama drlar vesile

Umudunu kaybetme derim. Hepimizin yumurtaları az ama hala bi şekilde devam ediyoruz mücadeleye. Çok yerde okudum asla çocuğun olmaz dediklerinin hamile kaldığını. Önce güvenebileceğin bir doktor bul bence. Ve umarım karşına vicdanlı bir doktor çıkar. Kıbrıs olayı bana ters geliyor nedense :/

Canim napiyosun?
Ameliyata karar verdin mi?

Ne mucadeleci kadinlariz be
Bu mucadele sonunda da basaracagiz kizlaaaaar

Canim napiyosun?
Ameliyata karar verdin mi?

Ne mucadeleci kadinlariz be
Bu mucadele sonunda da basaracagiz kizlaaaaar

Hiç sorma nelerle uğraşıyorum kafam karma karşık Benim hsg yi Trabzona göndermiştim ya oradaki tanıdık dr.tüpte şişlik yok dedi.laparoskopi yaparsan tamamen tıkalı olanı aldır. Sonra bana tüp bebek yapan dr. beni çağırmıştı oraya gittim hsg ile bana dediği evet tıkalı olan tamamen tıkalı sızıntı söz konusu değil ama açık olanda şişlik var laparoskopi yaptır bence. İyi de dedim belki bu şişlik tedavi sırasında da vardı o yüzden tutmadı,yok canım sonradan olmuştuır dedi gırtlaklayacaktım kadını nasıl buna karar verdiniz dedim ben size 2015 hsg sini getirdim bana tedaviden önce deseydiniz yeni çektir tüplerin son haline bakalım bende çektirirdim dedim. Gerek duymadım diyor. Sinirlendim çıktım. Sonra bir kadınla tanıştım memorial da Semra Karaman'a tedavi olmuş üçüzleri var şimdi :) bana dedi kafanı hiç bulandırma önce kafanı bir boşalt kendini hazır hissedince ön görüşmeye git.Yani oraya gitcem bakalım oda laparoskopi dieyecek mi ve durumumu nasıl yorumlayacak. İnşallah hepimiz mücadelesinin sonu güzel olur :)

Zaten yumurtamiz az,bir de baska seyler cikinca kafamiz iyice karisiyor. Semra kahramanin da iyi bir doktor oldugunu duyuyorum,bir de onun fikrini al bakalim canim.
Masallah 3uzlere:) ben basarili olanlara hemen tup yaptirma nedenini soruyorum,bizim gibi az yumurtayla basardiysa daha cok ilgileniyorum. Rezerv azligi oldugu halde mi basarmis?

Semra kahramanin iyi oldugunu ama fsh 15üstü ise tedaviye baslamadigini soylemisti onda tedavi olan bir arkadas.aklinda bulunsun canim ama fikir alabilirsin tabiki.

Aynen bizim gibi rezerv azlığı ve yaşıda 40 falan. Benim fsh ilk 11,89 du tedavi sırasında değişti sürekli en son Ağustos ayında öylesine bilgi amaçlı yaptırdım 13,35-E2 39 çıktı. Semra hanımla ilgili yorumları okudum % 90 iyi. Bakalım artık ne yaparım nasıl bir yol izlerim. Durumları paylaşırım :)

Evet ben de iyi bir doktor oldugunu okudum hep.
Fsh aydan aya belkki de gunden gune degisen bir deger. Stresli oldugun zaman sonuclar yuksek cikabiliyor.
Yaz gelismeleri mutlaka,takipteyim

kkzlar merhaba, forumda araştırıyorum ama benim gibi sonucu olana denk gelemedim. yaşım 31 fsh 6 lardan 11,33 e kadar yükseldi. amh testimde 3- 4 ay arayla ilki 3,89 ikincisi 4,409 çıktı. eşimden kaynaklı problemlerden dolayı tüp bebeğe başladık. dünkü kontorolumde dr fsh ına göre iyi ama normal tüp bebek tedavisine göre düşük sayın dedi max 8 yumurta toplayabiliriz, bizim beklentimiz genelde 10-15 arasında dedi. kafam karıştı rezervim iyi ama fsh ımda 11,33 dr da ılk once bı sasırdı ama benım ıcın onemlı olan fsh dedı.

Masallllllah
Keseyi gordunuz mu?

Bir daha okuyacagim gecmis sayfada hikayeni. Ne yeyip ictin bi bakayim:)

Aminnnnnn
Sağolasın canım. Keseyi henüz görmedim. Haftaya inşallah. İki embriyom transfer oldu, üçüncüsü çözüldükten sonra üçüncü güne gidemedi. Bol vitamin kullandım opuya kadar. Sonrasında hiçbirşey kullanmadım.

Ay hadi ikiz olsun insalllah,en istedigim sey ikizlerimin olmasi:)
Saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun insallah.
Q10 ve omega 3 kullandim demistin diye hatirliyorum.

Ay hadi ikiz olsun insalllah,en istedigim sey ikizlerimin olmasi:)
Saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsun insallah.
Q10 ve omega 3 kullandim demistin diye hatirliyorum.
Amin inşallah canım. Ben de ikiz isterim elbet ama daha önemlisi sağlıkla kucağıma almak. Evet o vitaminler çok önemli bence. Bir de sağlıklı beslenmek. İnşallah ikizlerin olur senin :)

Amin inşallah canım. Ben de ikiz isterim elbet ama daha önemlisi sağlıkla kucağıma almak. Evet o vitaminler çok önemli bence. Bir de sağlıklı beslenmek. İnşallah ikizlerin olur senin :)

Ben de suanda biosteron ve icinde omega3,balik yagi ve q10 olan bir vitamin iciyorum 2 aydir. Bir de dogum kontrol hapina baslatti doktor. Beslenmeme de cok dikkat ediyorum.Haftaya kontrolum var. umarim kaliteli olmustur yumislerim.
Coooook istiyoruz esim de ben de ikizi ama tabiki hayirli saglikli olsun ve rabbim nasip etsin. Bize de dua edersen cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…