Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Hepsini yaptim incir kuru gercekten yumurta olusturuyor birde mustafa eraslanin ilaclarini kullandim igneyle olusmadi onlarla olustu doktor bile sasirmisti ama iste onemli olan kaliteli olmasi ve tutmasi yoksa sekiz degil onsekiz olsa neye yarar

Hep duyuyoruz yillarca cocugu olmayip tup bebekle evlat sahibi oluyor insanlar ondan sonra normal yolla hamile kaliyolarlar. Kesinlikle psikolojiyle alakali bi durum bence.. ben transferden sonra yatmadim bile 2 gun dinlendim evde 3. Gun dışarı ciktim..hatta bayram ustuydu alisverise ciktim, bayramda gezdim.. sadece agir bisey kaldirmadim,yorulunca dinlendim,yuksege uzanmadim.. insallah saglikli bi sekilde kucağımıza aliriz daha da umut oluruz.. ne diyor Allah;kimi benden cok seversen onu senden alirim..! Hepimiz kendi kanimizdan bi evlat isteriz kendi evladimizin kaderini biz belirleriz bi yerde.. ama o kadar sahipsiz cocuklar varki onlarin kaderini degistirmek de cok guzel bi duygu olsa gerek.. Cemalnur sargut un evladini kaybettikten sonraki yasadiklarini okumani tavsiye ederim güçlenmen adina..

Esine keciboynuzu kürü yap.

Ugur kosar in kitaplarini tavsiye ederim.

Hepsini yaptim incir kuru gercekten yumurta olusturuyor birde mustafa eraslanin ilaclarini kullandim igneyle olusmadi onlarla olustu doktor bile sasirmisti ama iste onemli olan kaliteli olmasi ve tutmasi yoksa sekiz degil onsekiz olsa neye yarar

Dogru diyosun canim,en onemlisi kalite. Onun icin de beslenmeye agirlik verdim ben. Bir de doktorum vitamin ve biosteron verdi. Sen kullandin mi canim bunlari?

ççok emek vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. kaç yaşındasınız acaba?

Yine olmadi ...Yine boş çıktı yumurta..Yine bitti başlanan tedavi. ..hayaller. .kaçıncı tedavideyim artık onu bile karıştırıyorum..

Yine olmadi ...Yine boş çıktı yumurta..Yine bitti başlanan tedavi. ..hayaller. .kaçıncı tedavideyim artık onu bile karıştırıyorum..

Umutsuzluğa kapılma diyeceğim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Biraz mola ver bence kafanı dinle tedaviyi olumsuzlukları çıkar aklından.

Canim benim suan ne hissettigini cok iyi anliyorum. Ben de aynisini yasadim. Uzulme demek istemiyorum. Illaki uzuleceksin. Allahim icine ferahlik versin.

Canim hakkini vererek hic aksatmadan bu bitkisel kürleri yaptin mi?
Incir
Sogan
Hayit
Aslan pencesi
Civan percemi

Benim son tedavimde yumisler bos cikinca ilk birkac gun cok kotuydum. Sonra kendime bir plan hazirladim beslenme uzerine ve bunu uygulamayabaslayinca kendimi daha iyi hissettim. Belki yine basarili olamayacagim ama en azindan bir seyleri uygulamak kendimi iyi hissettiriyor.

yok yapmadım...sırayla her ay birimi yapmayı düşünüyorsun ?

kendinmi böyle sıraya koydun yoksa saraçoğlundan falanmı arayıp öğrendin ?

yok yapmadım...sırayla her ay birimi yapmayı düşünüyorsun ?

Inciri prolaktinim yuksek oldugu icin yapmadim kür olarak. Gunde 1 2 incir yiyorum.
Digerlerinin hepsini yaptim sirayla. Cumartesi bitiyor insallah.

Bir de bunlari dene. Belki faydasi olur. Hemen yeni tedaviye baslanmaz. Yine birkac ay gecer. O sirada da hem bunlari yaparsin hem kafani dinlersin.

kendinmi böyle sıraya koydun yoksa saraçoğlundan falanmı arayıp öğrendin ?

Saracoglu merkezi aradim. Sirayla yazmadim oraya. Gelisiguzel yazdim isimleri.
Sen de sorabilirsin.

Ben simdiye kadar 4 tedavimin hicbirinde yapmadim. Son tedavi bos cikinca zaten bikac ay yeni tedavi icin bekleuecektim. O arada da bunlari yapiyorum agustostan beri. Ayrica doktorum vitamin ve biosteron verdi.

ççok emek vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. kaç yaşındasınız acaba?
32 yasindayim evet 6 yil oldu daha neler neler yazip sıkmak istemedim kimseyi hepimiz hakkinda hayirlisi tesekkur ederim

Tmm okucam cnm sagol.cok emek verdim denemedigim yapmadigim hicbisey kalmadi burda yazilan herseyi yaptim isede yaradi aylarca olusmayan yumurta olustu.biliyorum rabbim vericek bizede bir evlat bukadar emek bosa gitmicek elbet zamani var.sende stresten uzak dur keyfini cikart cnm saglikla hayirlisiyla kucagina al

Canim sıkılmayiz. Detayli anlattiginda bize daha cok umut olursun.
Benim en buyuk hatam hic bir saglk problemim yokken kendime hormon yuklemek oldu.normalde zaten duzenli yumurtlayan biriydim kocakari ilaclari yaptigim zamanlarda ayda iki defa adet oluyodum.yuklenen hormonlar sonucu kist olustu ve aldilar.o ameliyattan sonra olan oldu.meger benim zaten erken menepoz riskim varmis bide ustune sag yumurtaliktan olunca iice azalmis.olmasaydim seyrinde gidiyordu hersey o kistlede hamile kalabilirmisim.hep doktorlarin ihmali.tup bebek yaptirdigim doktorum senin sanssizligin ameliyat olmaman gerekiyordu dedi eger ameliyattan once amh bakilsaydi bana direkt tup bebek tedavisi uygulanacakti.zincirleme kaza gibi bi kotuluk digerini getirdi.ameliyati yapan doktor yumurtaligima hicbizarar gelmeyecegini soyledi ameliyat sonrasi aileme iki tupumunde kapali oldugunu hemen tup bebek yapilmasi gerektigini soylemis.ameliyattan sonra hsg cektirdim iki tupumde acikti.doktor olabilir yanilabiliriz dedi saka gibi ameliyatta ne gorduyse yalan soyledi.iste ondan sonra zaten benim menepoz surecim basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…