Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

inşallah cnm rabbim tamamına erdirsin..umut oluyorsunuz bize böyle msjlarla

benimde aynı sizin gibi öyle uzun hikayem varki
Umarim pes etmemissindir.. corekotu bal tarcin bence dogal haliyle daha etkili. Cunku corekotunu çiğniyordum ben iyice özü cikiyodu yerken.. fakat ari sutu bal polen i kapsul olarak kullandim.

Umarim pes etmemissindir.. corekotu bal tarcin bence dogal haliyle daha etkili. Cunku corekotunu çiğniyordum ben iyice özü cikiyodu yerken.. fakat ari sutu bal polen i kapsul olarak kullandim.
Etmedim. .düşe kalka devam ediyorum. .hep hayal ediyorum bizimde bebegimiz olsa diye. .hangi marka kullandiniz kapsulu

Arkadaşlar günaydın iyi hafta diliyorum herkese. Ben yine bişey soracağım benim şuan gittiğim dr.bana daha önce verilen dozların benim kiloma oranla çok fazla olduğunu söyledi. Bana az dozda ilaç verilse de aynı sayıda yumurta toplanırmış. Fazla doz verilince hem kalitede düşüyormuş.Sizlerin dr.ları kilo ile verilen dozun bağlantılı olduğunu söyledi mi ?

Sana da gunaydin canim.
Fazla doz verilince kalitenin bozuldugu bana da soylenmisti ve 3.ve4. tedavim hapla yapilmisti ama bende degisen bir sey olmadi,yine 1 yumurta toplandi.
Kiloyla ilgili bir sey duymadim ben ama doktorun da diyorsa vardir bir bildigi.

Teşekkür ederim cevabın için. :) Şuan yine bir araştırma içersindeyim.3.tedaviye başlayacam.

Rica ederim:)
Laparoskopi ameliyati yapalim demisti doktorun degil mi?
Karar verdin mi hemen baslamaya?

Şimdi hsg filmini tanıdık bir kadın doğum uzmanı var Tarbazon da ona gönderdim eğerki oda gerçekten laparoskopi yapılması şart derse onu yaptırcam. Genetik tarama testi için özelden fiyat aldım 380 TL sadece benim için istediler birde eşime istedi dr.Yani baya pahalıya geliyor genetik test içinde devlet hastanesinden gün aldım onu orada yaptıracam.
Şuan altyapı çalışmasındayız 3.tedavide önümüz de hiç engel kalmadan devam edelim dedik. Bana kalsa hemen başarım ama maddi olarakta biraz toparlanmamız gerekecek.

Ozelde baya pahali canim. Devlette gec cikiyor biraz ama ucretsiz. Hemen baslamayacaksan tedaviye bu arada teat sonucun cikmis olur.
Farkli bir doktordan fikir alman iyi canim. Tek bir doktorun demesiyle hemen karar vermemen iyi olmus.
Bu arada hem para biriktirirsin hem testler cikar hem kafa olarak da yeni tedaviye hazirlanmis olursun. Beslenmene agirlik verirsin,yumurtalarin kalitelenir.

İnşallah canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Merhaba arkadaslar.Benim amh degerim 0.09 aranizda en dusuk olan sanirimbenim.fsh 50 lerde zaman zaman degisiyo oda.esimde morfoloji sorunu ve sperm hareketliligi problemi var.kisaca hikayemi anlatayim bes yil olce bebek sahibi olamayinca doktora gittim hicbir problem olmadigini soyledi klomen faln verip tedavi etti olmadi.esimden test istediler problem cikti ve varikosel ameliyati oldu.tabi ben bu sonuclari ogreninceye kadar denemedigim sey kalmadi kocakari ilaclari fln.sebepsiz yere alinan hormonlardan dolayi cikolata kisti olustu.ameliyat dediler esimden sonrada ben ameliyat oldum.ameliyat oncesi amh bakilmadi fsh lh bakildi normal cikti.ameliyattan sonra sag yumurtaligim islevsiz hale geldi.tek yumurtalikla HAMiLE kaldim.hemde tek yumurta ikiziydi.ama yasamadi aldilar.tmm artik bikere kaldim bidaha kalirm derken adet olamamaya basladim doktora gittim bisey demedi asilama yapalim dedi.tmm dedim ignelere cvp vermeyince yani yumurta olusmayinca fsh lh bakildi 25 cikti.amh istedi ve tokat gibi geldi 0.09 erken menepoz dedi soke oldum.hemen tup bebek tedavisine basladik.sekiz ay surdu tedavim cunku yumurta elde edemiyorduk.igneyle iki yumurtam olustu ikiside dollenmedi igneden sonra bitkisel kur yaptm doktor kontrolunde uc ayda uc yumurta elde edildi biri dollendi transfer edildi ve malesef sonuc negatif yani 8 ayda 5 yumurta.en son gittigimde doktorumbu sonuc cok kotu para ve zaman kaydi deyip yumurta donasyonuna yonlendirdi.elde edilen yumurtalar kalitesizdi tabi bilemiyorum belkide onlarin sucu hormon dengesixligimden dolayi adetliyken yumurta olusuyodu ve adetliykn aliyolardi.ozetliyim dedim ama uxun oldu.simdi maddi olanaksizliklardan dolayi beklemedeyim gerci doktor vaktimin olmafigini soyledi.ama yapick bisey yok.Allahimin tutup dipten cikarmasini bekliyorum.suan cyclo progniovayla adet goruyorum.kendiligimden olamiyorum.benim hikayemde boyle mucizemi bekliyorum

Benimde oyle yasadiklarinizin aynisini yasadim uc toplama ucude bos dorduncu tek embriyo dollendi transfer be negatif tekrar tedavi olacak durumum yok.adet bile olamiyorum.bal polen yapicm bildiginiz yontenleri bizede anlatirsaniz isik olur.

Benimde oyle yasadiklarinizin aynisini yasadim uc toplama ucude bos dorduncu tek embriyo dollendi transfer be negatif tekrar tedavi olacak durumum yok.adet bile olamiyorum.bal polen yapicm bildiginiz yontenleri bizede anlatirsaniz isik olur.

Canim.bir cok kisi hayit;aslan pencesi,civanpercemi,ari sutu bal polen karisimi kullaniyor.

Canim hepimiz mucizemizi ve o "altin yumurta"yı bekliyoruz.
Hic olmamasidansa 8 ayda 5 yumurta iyi bence ama iste sonuc negatif olunca 5 degil 15 yumurta da olsa anlami kalmiyor.

Adet olamayip da hayit,aslan pencesi,civanpercemi kullanip adet olan cok insan var. Prolaktinin yuksek degilse incir kürü yapabilirsin. Ibrahim saracoglunun videolarini izleyebilirsin. Neler yapilmasi gerektigini anlatiyor orda.

Rabbim insallah hepimize verecek o tatli melekleri.

Hormon duzenleyici olarak hayit suyu. Hazir halde satiliyor aktarlarda.ari sutu bal polen kapsulunu kullandim. Bi de adetim baslayinca corek otu bal tarcin karisimi yedim sabah aksam.. bunlarin mi etkisi oldu yoksa vakti saati mi geldi bilmiyorum ama sin tedavimde hic stresli degildim. Artik takmiyordum ilk zamanlardaki gibi. Hatta diyodum ki herkesin cocugu olmak zorunda degil.. Rabbim vermiyorsa vardir bir bildigi..ben boyle düşündüm su an 8. Haftalik olduk kalbini falan duyduk ama hala olmus gözüyle bakamiyorum. Bu da bi sinav bence. Bu yuzden inancinizi yitirmeyin sadece Allah a birakin bol dua edin. Olumsuzluklardan bile pozitif seyler cikarmayi deneyin. Biliyorum cok zor ama baska secenegimiz yok. Isyan ederek aglarak hicbisey sahibi olunmuyor. Inanc ve caba.. Cehennemden geciyorsaniz durmayin devam edin yani.. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz hicbir zaman. Mucizeler en beklemedigimiz anlarda olur.. sabir ve tevekkül..

Dogru soyluyosun cnm kafamdaki olumsuzluklari atmak icin kisisel gelisim kitaplari okuyorum surekli cok zor Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.sanki dunya basima yikildi ogrendigimde ogreneli iki yil oldu bekliyorum umudum bitmedi.vardir Allahin bir bildigi.sende insallah bebegini saglikla kucagina alirsin benim birde dezavantajim esimdeki problem.ikimizde de sorun var cok zor ama iste umut bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…