- 17 Ağustos 2023
- 414
- 495
- 35
Evet canım ben de seni biliyorum konuşuyordukCanim benim cok sevindimisimlerimizden birbirimize asinayiz birbirimizin duasindayiz hep biliyorum ve rabbim guzellikle saglikla kucagina almayi da nasip edecektir insallah bu grubun ikinci Anne adayi da oldu dilerim artar sayimiz amh dusuklugune inat gelsin bebisler
Maaşallal Canım Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim senin adınaCanım benim çok teşekkür ederim inan çok uzun , yorucuydu Allahım tamamına erdirsin..
Şöyle ben şuan 35 yaşındayım 29 yaşındayken şuanki eşim o zamanki sevgilim trafik kazası geçirdi, ölümden döndü, tam 1 ay komada toplam 6 ay hastanede yattı bunun çok uzun süresi yoğun bakımdı.. bütün omurga ve bacaklarında pilatin var kafatası kırığı, konuşma bozukluğu tuvalet problemleri gibi hasarlı bir iyileşme ile aramıza döndü şükürler olsun 1 sene volkır ile yürüdü toplam iyileşme süresi 4 seneyi geçti. Engelli kaldı kendi kendine sperm veremiyor.. ben de eşimin bu kaza döneminde tamamen tesadüfi olarak amh düşüklüğümü öğrendim. Yaşadığım kötü günleri geçiyorum :) araştırdım ettim yumurta dondurmam gerektiğini öğrendim o zaman 2 denemede 12 yumurta dondurdum. Eşim nispeten iyileştikten sonra evlendik hemen tüp bebeğe geçtik, yeniden opu yapalım hala yumurta varken dediler dondurduklarımı kalsın diye eşim ameliyat oldu sperm alındı ben opu oldum. 2 yumurta cıktı dondurdugum yumurtalardan da 6 sını çözüp dölleyelim fazla embriyo olsun dedik. 6 yumurtadan 3 ü çözülürken bozuldu diğer 3 ü döllendi ilerlemedi yani elde var 0. Sonra yeni alınan 2 yumurtanın biri 3. Gün transfer oldu ama tutmadı diğeri orta kalite dediler dondurdular. Tekrar opu dediler oldum. 3 yumurtadan 1 i döllendi ertesi gün sonlandı.
Sonra başka merkeze gectim prp+exozom dediler yaptırdım opu dediler havuz dediler yaptırdım 2 opudan 2 tane 3. Gün düşük hücreli embriyo elde ettiler transfer oldum tutmadı.ki ordaki süreç olarak beni çok yıprattı baştan aşağı hem maddi hem manevi olarak bittik.
Sonra şuanki hocaya geçtim, ondan sonra her şey su gibi aktı işte kalan 6 yumurtamı taşımamı istedi ama diğer merkezde 6 da 0 olduğu için muhtemelen teknik hata var dondururken veya çözerken dedi. O yüzden bunlar da elimizde kalabilir dedi. Sonra burda da opu oldum. 2 yumurta elde edildi eşim tekrar ameliyat oldu diğer merkezdeki 6 yumurtayı da taşıdım ve şükürler olsun bozulmadan döllendiler burda laboratuvara çok şey borçlu olduğumu düşünüyorum.. sonra yeni toplananlar ile beraber ilk kez 2 tane 5. Gün embriyom oldu transfer edildi ve tuttu. İnşallah Allahıım nasip etsin de devamı da gelsin. Dile kolay 7 opu 1 pro exozom ben, 2 ameliyat eşim.. evliliğimizin tadını çıkaramadık evlendiğimizden beri tüp bebek için borç ödüyoruz:) olsun feda olsun sonu güzel olsun.. dediğin çok doğru doktorlar hep kötü senaryolar çizdiler inan beni almak istemiyorlardı artık hem kadın hem erkek faktörü var diye. Umutsuz şekilde konuşuyorlardı. Ama oldu.
Kafanı şişirdiğim için özür dilerim uzun yazdım. Ama başka türlü nasıl anlatabilirdim yaşadıklarımı bilmiyorum. Bu arada son doktor bana 3 ay vitamin kullandırdı bana da eşime de. Ben onların da etkili olduğunu düşünüyorum. He bir de Yumurtalara döllerken de piazzo elektrik uyguladılar. Kaliteli embriyoda etkili bence. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın inşallah sen de burdaki herkes dışarda bekleyen herkes.. Hep duacınız olacağım..
Çok teşekkür ederimMaaşallal Canım Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim senin adına
İki embriyo mu transfer edildi Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bana daTekrar teşekkür ederim hala şokundayım çıkamıyorum inşallah devamı gelir sağlıkla kucağımıza alalım
Evet 2 embriyoİki embriyo mu transfer edildi Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bana da
Tebrik ederim, gözünüz aydın. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet 2 embriyo
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimTebrik ederim, gözünüz aydın. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Melotonin faydası nedir bu süreçte arkadaşlarMelatonin hangisini almıştın kuzum. Bir arkadaş daha önermişonu da alabilirim. Suyu çok içiyorum ama kahve ve çay vazgeçilmezim. Geçen gün hemşireye sordum. Yumurta gelişirken kısıtlama yapmıyoruz gıdada dedi ama bu topiklerde çoğu arkadaşım dikkat etmiş yediğine içtiğine. Sanırım benim de kısıtlamam lazım. En azından bir bardak kahve bir bardak çay şeklinde kısıtlamaya gideyim. Çok sağol kuzum kıymetli bilgilerin için
Derin uykunun yumurta kalitesine etki edebileceği görüşü var. Bazı doktorlar veriyor.Melotonin faydası nedir bu süreçte arkadaşlar
İlk sayfada ilk yorumun sonunda alabileceğin takviyeler yazıyor canım. Kendine uygun olanı doktoruna danışarak kullanabilirsin. Tavsiye vermek çok doğru olmayabilir. Hepimizin bünyesi farklı.Yaa bunu bilmiyordum bana argifigertil verdi sadece. 2 gündür kullanmaya başladım. Başka ne kullanabilirim sizce. Bu arada uyku sorunum var gece derin uykuya dalamoypruö ve geç uyuyorum
Merhaba, aslan pençesini düzenli kullandınız mı ? Düştü mi FSH değeriniz?Merhaba benimde fsh 34 tü hayıt macunu kullandım şimdi 50 ye cıktı 1 ay önceki sonuç. Toplam 44 gün oldu adet olamadim bi çok şey deniyorum ama herkes nasıl düşürüyorsa ben de düşmemekte inat ediyor sanki düşüremiyorum. Amh ölçülmedi henüz yumurta da bakılmadı ama 3 ay ovulasyon yaptı hep yumurtlama vardı testte. En son da çatlayamayan yumurta kıstı olmuş. Ne yapicam bilemiyorum kullandığınız bişey var mı fsh düşürmek için. Şu an 4 gündür aslan pençesi çayı içiyorum. Bu akşam papatya içtim adet sokulsun diye ama sokulacak gibi de görünmüyor pek. Bal propolis arı sütü perga polen karışım kullanıyorum.
Ne kadar süre kullanıp fayda gördünüz acabaKızlar ben çok faydasını gördüm. Amh 1 sene önce 0,12 di. Femin Alfa kullanmaya başladıktan sonra her ay düzenli yumurta oluştu ve embriyo kalitesi arttı.
1 ay içinde işler düzeldi. Daha öncesinde 1 tane orta kalite embriyoyu zor bulmuştuk, bu vitaminden sonra peşpeşe 3 iyi kalite embriyo olduNe kadar süre kullanıp fayda gördünüz acaba