Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 53 17,7%
  • 2

OY: 74 24,7%
  • 3

OY: 35 11,7%
  • 4

OY: 41 13,7%
  • 5

OY: 27 9,0%
  • 6

OY: 21 7,0%
  • 7

OY: 14 4,7%
  • 8

OY: 10 3,3%
  • 9

OY: 7 2,3%
  • 10 ve daha çok

OY: 18 6,0%

• Ankete Katılan
    300
1 ay içinde işler düzeldi. Daha öncesinde 1 tane orta kalite embriyoyu zor bulmuştuk, bu vitaminden sonra peşpeşe 3 iyi kalite embriyo oldu
Bugün adetimin ikinci günüydü. Kontrol amaçlı gidecektim olmadı gidemedim. Sınav haftasına girmişim moralim bozulur. Diye gitmedim. Bir sürü takviye alıyorum.faydası olup olmadığını da bilmiyorum. Keşke gitseydim en azından öğrenirdim

Merhaba arkadaşlar, daha önce benim gibi durumu olan var mı bilmiyorum ama kendi hikayemi yazacağım umarım yardımcı olabilecek birileri olur. 2022de evlendim ilk ay hamile kaldım fakat 9. Haftada düşük oldu. 1 sene sonra tesadüfen hpv olduğumu öğrendim ve cin 2den leep olmam gerekti. Eşimle cinsel perhiz uyguladık, leepten 6 ay sonra hpv yi yendiğimi öğrendim fakat doktorum çocuk için altı ay daha beklememizi söyledi, daha fazla beklemek istemediğim için aşılamayla çocuk denemek istedik ve testleri olduktan sonra amh seviyemin 0.6 olduğunu ve tüplerimden birininde bir enfeksiyon sonucu şiştiğini söyledi doktor (bu arada 2021de kemoterapi tedavisi gördüğüm için yumurtalık rezervimin düştüğünü tahmin ediyordum) hemen tüp bebek tedavisine başlamamız gerektiğini hiç vakit kaybetmememiz gerektiğini söyledi. Tabi bu süreçte hiçbir şekilde çocuk denemesi yapamadık, yani normal yolla çocuğumuz olup olamayacağını bilmiyoruz denemediniz için. Benim sormak istediğim;
-Bir doktorun bu Amh değeri için çocuk denemesi yapmadığım halde hemen tüp bebeğe geçmelisin demesi normal mi?
-Laparoskopi işlemi yapıldıktan sonra normal şekilde çocuk denemeye başlasak çok vakit kaybetmiş olur muyuz?
Tecrübelerinize dayanarak siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, daha önce benim gibi durumu olan var mı bilmiyorum ama kendi hikayemi yazacağım umarım yardımcı olabilecek birileri olur. 2022de evlendim ilk ay hamile kaldım fakat 9. Haftada düşük oldu. 1 sene sonra tesadüfen hpv olduğumu öğrendim ve cin 2den leep olmam gerekti. Eşimle cinsel perhiz uyguladık, leepten 6 ay sonra hpv yi yendiğimi öğrendim fakat doktorum çocuk için altı ay daha beklememizi söyledi, daha fazla beklemek istemediğim için aşılamayla çocuk denemek istedik ve testleri olduktan sonra amh seviyemin 0.6 olduğunu ve tüplerimden birininde bir enfeksiyon sonucu şiştiğini söyledi doktor (bu arada 2021de kemoterapi tedavisi gördüğüm için yumurtalık rezervimin düştüğünü tahmin ediyordum) hemen tüp bebek tedavisine başlamamız gerektiğini hiç vakit kaybetmememiz gerektiğini söyledi. Tabi bu süreçte hiçbir şekilde çocuk denemesi yapamadık, yani normal yolla çocuğumuz olup olamayacağını bilmiyoruz denemediniz için. Benim sormak istediğim;
-Bir doktorun bu Amh değeri için çocuk denemesi yapmadığım halde hemen tüp bebeğe geçmelisin demesi normal mi?
-Laparoskopi işlemi yapıldıktan sonra normal şekilde çocuk denemeye başlasak çok vakit kaybetmiş olur muyuz?
Tecrübelerinize dayanarak siz ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Önce normal siz deneyin olmazsa tüp bebeğe geçersin bir bayanın 4. Hamileliğinde rahim kanseri olduğunu öğrenmiş yaşıda gençti şimdi ne durumda bilmiyorum rabbim kolaylaştırsın inşallah

Fsh için aslanpencesi bire bir . Ben 1 ay çok duzenlı kullandım her akşam demleyıp nerdeyse 1 sene olacak hep 3-4 arası çıkıyor.
Aşılama yapacağım bende adenomiyozisim var benim. Eşimde de ileri hız problemı vardı. Bugün ilk gonal f iğnemi oldum. İnşalalh tutar .. önümüzdeki pazartesiye kadar kullanacağım . Pazartesi kontrol olacak

Arkdaslar merhaba, yardiminiza ihtiyacim var. Ben almanyada yasiyorum. Turkiyede 3 olumsuz tup bebek gecmisim var. Bu ay malesef turkiyeye gelemeyecegimiz icin burada tedavi olmak istiyorum ancak burasi cok kotu, laboratuvarlari felaket ve herkes ilgisiz. Amh 0.02 ve genelde bir belki iki tane yumurtam cikiyor. Reglimin ikinci gunu ve kontrol icin haftaya ptesi randevu verdi. Asilama yapilacak bu ay. Telefonda klomen kullanabilirsin dedi ancak ptesiye kadar kontrol olmayacak. Hic klomen kullanmadigim icin pek bilemiyorum nasil etki ediyor yumurtalara. Mesela bugun baslarsam bir sonraki randevuya kadar iki gun boyunca hic ilac icmiyor olucam cunku klomen 5 gunluk. Kesin buradaki arkdaslarimin tecrubesi bizim buradaki doktorlardan daha iyidir. Bana biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba öncelikle hayallerinize kavuşmanızı dilerim. Söyle ki benim kendi yorumum bu bir tüpte sorun varsa ve amh 0.6 ise tüp bebek yaklaşımı bana mantıklı geliyor. Eğer içinize sinmiyorsa birkaç ay deneyebilirsiniz normal yolla gebe kalmayı fakat bu süreyi çok uzatmanizi önermem. Neden diyorum dış gebelik sonucu sol tupum alındı ve sağ tupumde de hasar bıraktı 2020 yılıydı bu yaşadığım sonrasında ben tek tupum var nasıl olsa diye zaman kaybettim giden yaştan gitti yumurta kalitem azaldı. Tavsiyelerimi bu sebeple soyledim. Laparoskopik işlem sonrası da deneyebilirsiniz nasıl içinize siniyorsa size tek tavsiyem eğer maddi durumunuz varsa çok vakit kaybetmemeniz 3-4 ay dan daha fazla.beklemezdim sizin yerinizde olsam ben şu an tüp bebek surecindeyim

Kızlar ben çok faydasını gördüm. Amh 1 sene önce 0,12 di. Femin Alfa kullanmaya başladıktan sonra her ay düzenli yumurta oluştu ve embriyo kalitesi arttı.
Femin alfayı topiğimizin başındaki listeye ekledim canım. İlk defa bu kadar net embriyo sayısı ve kalitesinin artığını duydum. Arkadaşlar faydalanır umarım 🩷🩵
Arkdaslar merhaba, yardiminiza ihtiyacim var. Ben almanyada yasiyorum. Turkiyede 3 olumsuz tup bebek gecmisim var. Bu ay malesef turkiyeye gelemeyecegimiz icin burada tedavi olmak istiyorum ancak burasi cok kotu, laboratuvarlari felaket ve herkes ilgisiz. Amh 0.02 ve genelde bir belki iki tane yumurtam cikiyor. Reglimin ikinci gunu ve kontrol icin haftaya ptesi randevu verdi. Asilama yapilacak bu ay. Telefonda klomen kullanabilirsin dedi ancak ptesiye kadar kontrol olmayacak. Hic klomen kullanmadigim icin pek bilemiyorum nasil etki ediyor yumurtalara. Mesela bugun baslarsam bir sonraki randevuya kadar iki gun boyunca hic ilac icmiyor olucam cunku klomen 5 gunluk. Kesin buradaki arkdaslarimin tecrubesi bizim buradaki doktorlardan daha iyidir. Bana biraz bilgi verebilirseniz cok sevinirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım klomen sabah akşam 5 kullanılıyor. Doktor ona göre randevu verip çağırıyor. 5 günden fazla kullanılmıyor (özel durumlar hariç). Yumurtan biraz büyümüş olacak onu ölçecek, sonra iki üç günde bir çağıracak merak etme. Umarım bebeğine kavuşursun

Amh cok cabuk düsebiliyor o yüzden risk almak istememistir doktorunuz, toparlanabilecek durumdayken yumurta toplayip embriyo dondurup uygun olan vakitte transfer edilmesi sizin icin mantikli gozukuyor, benim simdiki aklim olsa ben de bunu amh min 0.43 oldugu 34 yasimda degil 30umda halleder kenara koyardım.

Merhaba arkadaşlar bende AMH 0.06 değerindeyim
İki buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim ve.onun sonucunda sağ tüpümde sıvı birikintisi var
Tüp bebek tedavisine başladım ve tarsferin 4gunundeyim dualariniza ihtiyacım var bu kadar düşük amh ile umutlaniyorum biliyorum ki sizin güzel dualarınız ve Rabbimin o demesi ile olucak hayırlısı ile sagikla nasip eder ins
Bu yolculukta olan bütün anne adaylaarin rabbbim sagikla nasip et🤲🤲🤲

Hepinize merhaba, ben 5 yıllık evliyim. İlk gebeliğimde 9.hafta da kalbi durduğu için kaybettim. Kürtaj oldum. İkinci gebeliğim de ise kimyasal oldu kaybettim. İki ay önce tüp bebek sürecine başladım. Amh 0.08 sağ tarafta hiç yumurta yok. İlk ay prp ve eksozom aldım amh 0.25 oldu. İkinci ayda rahim filmi çektirdim. İki tupumde açık hiçbir sorun yokmuş. Şu an reglim ya yarın ya da Çarşamba ultrason kontrolüm var. Allah'ım hepimize yardım etsin 🙏🏻 dualarınız arasına beni de koyarsaniz benden mutlusu olamaz🙏🏻

Hepinize merhaba, ben 5 yıllık evliyim. İlk gebeliğimde 9.hafta da kalbi durduğu için kaybettim. Kürtaj oldum. İkinci gebeliğim de ise kimyasal oldu kaybettim. İki ay önce tüp bebek sürecine başladım. Amh 0.08 sağ tarafta hiç yumurta yok. İlk ay prp ve eksozom aldım amh 0.25 oldu. İkinci ayda rahim filmi çektirdim. İki tupumde açık hiçbir sorun yokmuş. Şu an reglim ya yarın ya da Çarşamba ultrason kontrolüm var. Allah'ım hepimize yardım etsin 🙏🏻 dualarınız arasına beni de koyarsaniz benden mutlusu olamaz🙏🏻
Hayırlısı olsun cnm ins güzel haberlerini alırız

Merhaba arkadaşlar bende AMH 0.06 değerindeyim
İki buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim ve.onun sonucunda sağ tüpümde sıvı birikintisi var
Tüp bebek tedavisine başladım ve tarsferin 4gunundeyim dualariniza ihtiyacım var bu kadar düşük amh ile umutlaniyorum biliyorum ki sizin güzel dualarınız ve Rabbimin o demesi ile olucak hayırlısı ile sagikla nasip eder ins
Bu yolculukta olan bütün anne adaylaarin rabbbim sagikla nasip et🤲🤲🤲

Dualarım sizinle kızlar ❤

Merhaba, aslan pençesini düzenli kullandınız mı ? Düştü mi FSH değeriniz?
Merhaba kullandım fakat düşmesi benim hormonlar iyice bozuldu bende bıraktım 34 ten 50 ye sonra 74 e cıktı feneriyim şeyler yüzünden. Sonra 147 yi gördüm geçen ay artık imkansız dedim düşmez çok şükür bu ay kendi kendime doğal adet oldum 53 e düşmüş ama yine de çok çok yüksek. Bu ay kafaya takmadım bebek olayı kafamda yoktu hiç bana iyi geldi

Kızlar amh düşük diye adet gecikmesi yaşıyor muydunuz? Biliyorum birçoğunuz tüp bebek tedavisi oluyor bazı doktorlar tüp bebek bile olmaz diyor çok üzülüyorum
Evet ben ciddi adet düzensizliği yaşadım hala da yaşıyorum sadece bu ay doğal adet olabildim ama diğer ay olamayabilirim. Çünkü iyice 1 senedir düzenim çok bozuldu özellikle aralıktan beri iyice bozuldu. Ama fsh yüksek olduğu için eğer sizinde fsh yüksek ise bundan kaynaklıdır

Arkadaşlar selam, 19 ağustosta Prp oldum ve regl olmak için cyclo ilacına başladım. Zaten ilaçsız olmuyorum uzun zamandır sürekli kullanıyorum. İlacım bitmeden regl oldum. Bu durumda bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum. Acaba Prp fayda mı sağladı diyorum. Durumu yaşayan var mı

Merhaba kizlar..ikinci kez tüp bebek tedavisine başladım. İlk kontrolde 5 folikül gözüktü.
Pazartesi: gonalf 300 - d vitamini
Salı: gonalf 300 - d vitamini
Çarşamba: gonalf 300 - sabah akşam tarlusal ve klomen d vitamini kullanıyorum. Cuma kontrolüm var dualarınızı beklerim
Merhaba Cuma kontrol var demiştiniz 😊 inşallah güzel haber vardır

X