selam ezgi geçmiş olsun, konuşmuşuzdur belki bu gruptan daha önce ben de sayısız opu oldum sayısız tedavi uğraştım prp exozom neler neler embriyologladan danışmanlık alıp çılgınca beslenmekten tut her şeyi denedim. hala sonuca varmış değilim. üstelik bende eş faktörü var eşim trafik kazası geçirdiği için engelli spermleri ameliyat ile alındı vs vs bir sürü olumsuzluk.
Ama en son ben ki 3. doktorum olur kendisi. Cem Çelik'e geçtim burdan bir arkadaşta tavsiye etmişti onunla 2 tane kaliteli embriyom oldu pazartesi günü transfer olacağım. Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Umarım tutarlar. Ama demem o ki anne olmak istiyorsak devam edeceğiz arkadaşım yapacak bir şey yok başımıza geldi maalesef. en son tedavimide sinirimden evde ağlamıştım yine iğneler oramı buramı kanatmıştı, sonra dedimki hem de sesli içimden de değil olacak dedim pes etmedim diye olacak inat ediyorum bırakmıyorum diye olacak.
bir muayene olmanı çok isterim zaten bana da eşime de uzun süre vitamin kullandırdı ultrason kontrolü yaptı begenmezse başlamayacaktı tedaviye. bir araştır arkadaşım aklına yatarsa.