Merhaba arkadaşlar ben yumurta toplama sürecindeyim. Önceki tüp bebek negatiflerimde Dr yumurta kalitesizliği var demişti. Bende çok üzüldüm ağladım günlerce ama üzülmek yada aglamak çözüm değil diye araştırmaya basladim. Hangi takviyeleri kullanabilirim diye işte tam bu sırada bu topikte gerçekten herşey gönlünce olsun
edahandro paylaşımı sayesinde maxijuno ya başladım eşime de maxigo. Ayrıca d vitamini + magnezyum + balık yağı. Sonra şubat ayında başka bir Dr ile görüştüm Mayıs ayında başlayalım o zamana kadar Akdeniz diyeti + yürüyüş önerdi. Fazla kilomu da vermemi söyledi. Ben kilo verdim ama yeterince istediği kiloya inemedim. Ben pcos hastasıyım. Bazı kronik hastalıklarım da var. Sosyal medyada tüp bebek diyetisyeni yani bu alanda uzmanlaşmış bir diyetisyenle 20 gün önce basladim ve keşke daha önce baslasaydim dedim. Mesela bu süreçte kırmızı et toksik yükü arttırdığı için önerilmiyor. Tavuk zaten tamamen yasak. Sadece balık var. Booool kırmızı meyve kırmızı pancar tüketimi ve dahası. Yani eğer çıkış noktası arıyorsanız belki size destek olacak bir diyetisyenle deneyebilirsiniz. Bende sonuç ne oldu derseniz daha bilmiyorum. Çarsamba günü yumurta toplama yapilacak. Allah'ım benimle beraber isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla nasip etsin
kader arkadaşlarim sizleri çok iyi anlıyorum. Biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkül gerisi nasip ....