Düştüğüm durum

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
252
61
48
33
Merhabalar

3 gün önce doğum günümdü.ev kalabalıktı 12 yi geçince herkes geldi sarıldı kutladı o sadece sırtımı sıvasladı.Neyse insanlar gitti dedim bari sarılsaydın. Geldi zorla sarıldı.göstermelik mi yapayım dedi. Ben senin için ev işi yapıyorum gibi şeyler söyledi.doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre.eşimin maaşı gerçekten iyi.daha iyi yerlere gücü yetiyor.Neyse zaten yüzyüze kutlamadı o gün full uzak durdu benden hatta kardeşi bişey istemişti onu halletmeye gitti.(evden bişey almaya gitmesini istemişti) neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim. Kızıma diyor ki annen öyle yerlerde büyüdü mü o tarz bişey dedi. Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim. Neyse zorla çıktık ettik yolda dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim. Herşeyin var sana ne alıcam diyor.benim çıldırttı çıldırttı. Yemek yiyeceğimiz yere gittik. Ay lanet yer dedi. Sonra ben çıldırdım tabi. İnmicem dedim . Kızımla ikisi indi sonra tekrar geldiler. Kimsenin oyuncağı olamam dedi. Bende dedim sen eski s. Unutmadın . Evet senin yüzünden dedi bana. Ben arabadan indim ağladım baya. Sonrada şaka yaptım diyor..Asla gönlümü almaya çalışmadı . Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor. Neyse en son bir yere gittik yemek yedik kalktık. Doğum günümü mahvetti

Şimdi de tüm suç benimmişmgibi kızıma lamse ediyor

Son düzenleme:
Böyle aşağılayarak konuşan adamların ağzına bir tane böyle terlikle vurmak istiyorum
Hele doğum gününde birinin size nasıl davrandığı sizinle ilgili gerçek hislerini ortaya çıkarır bence
Belki sizi tebrik etmelerini bile kıskanmış olabilir sevmiyor istemiyor layık görmüyor

Suç kimin bilmem de günü mahf etmek ve çocuğunuzu dert küpü yapmak için insan üstü çaba harcamış siniz. Ne bu saçma sapan tripler ağlamalar kavgalar küsmeler

Eski sevgilisini mi unutamamış? Bence sorun doğum gününün mahvolması falan değil. Sorun eşinin seni sevmemesi.
Bunu söyleyen kadın. Sen eskisini unutamadın derse biri bana kavga anında ben de canını acıtacak cevap veririm. kötüyü Duymak istemeyen kötü konusmayacak.

Doğum günlerine önem vermiyor. Yapacağı masraf gözüne batıyor. Bir yemeğe çıkaracak onu da gözüne sokuyor abartıyor. Ayrıca sen eski sevgilini unutmadın dediğin anda evet senin yüzünden demiş ve sonra şaka yaptığını söylemiş. Sizi üzmek için demiyorum ama genelde sinir anında söylenen şeyler gerçektir. Ne yazıkki eşin seni sevmiyor. Sevse düşüncelerini , duygularını önemser, doğum gününü güzelce isteyerek kutlardı.

Madem öküzle evlisiniz beklentilerinizi de ona göre tutacaksiniz. Güzel yere gitmek icin niye onu bekliyorsunuz ki? Al kizini git kendine hediye al, sonra git en güzel yerde onunla yemek ye. Gez keyifine bak gel. Böyle öküze ittire ittire kavga ederek birsey yapmak daha mi iyi sanki? O cocugun da psikolojisinin icine etmezsiniz bari. Böyle adamlar yapmiyor, cünkü iclerinden gelmiyor. Ya sevmiyorlar, ya saymiyorlar yada ikisi. Eski sevgilisini unutamadigini düsündügünüz adama neden cocuk yada evlilik orasi ayri muamma

Yanlış hatırlamıyorsam evlilik yıl dönümünüzde de buna benzer şeyler yaşanmıştı. Size değer vermediğini her seferinde gösteriyor eşiniz.

İçim şişti ya sizi sevmeyen öküzün biriyle evlenmişsiniz yok onu yapmadı yok bunu yapmadı yapmıyor yapmayacak çünkü öyle biri, değiştiremezsiniz, siz çözüm bulmak zorundasınız yani ya o deveyi güdeceksiniz ya o diyardan gideceksiniz bu kadar basit dır dır dır dır dır benim bile burdan içim şişti. Kusura bakmayın ama hemcinslerimin bu kadar aciz gibi davranmasından hiç hoşlanmıyorum, kendinize gelin ya.

Aslında mesele Doğum günü meselesi değil. Siz birbirinize dargınsınız ama neden?

Galiba başbaşa kaliteli vakit geçirmiyorsunuz. Bebekten sonra Seks hayatınız mı sekteye uğradı. Eşinizi mı 2. Plana ittiniz bir sebep var.

Bir de ikiniz de çalışıyorsunuz ve maddi durumunuz iyi mutlaka tüm ev işleri için bir yardımcı tutun hafta da 2 gelsin.

Belli ki ikinizde ev işi ile ilgili yorgunluğa gelemiyorsunuz.

Çok yeni evlisiniz birbirinize değer verin. Biraz da memnun olun her şeyi eleştirmeyin.

Bütün konularınız böyle. Herkesten her şeyden şikayetçisiniz. Haklı olduğunuz yerler de vardır mutlaka ama sıkılmıyor musunuz arık bunları yaşamaktan? O çocuğa da dövmüş kadar zarar vermişsiniz. Tam evden çıkacakken yok gelmiyorum, tam restorana gelmişken yok ben inmiyorum arabadan. Adama triplenmekten çocuğu nasıl korkuttuğunuz farketmiyor musunuz?

Peki sence sorun gerçekten doğum gününün mahvolması mı?
Bana daha derin ve büyük sorunlarınız varmış gibi geldi.

Bu nedir ya, her konumuz birbirinden saçma. Yazık o çocuğa, gözünün önünde ergenler gibi kavga ediyorsunuz. Eskisini unutamadın mı ne demek? Sizin sorunlarız çok başka, doğum günü falan bahane.

Bunu söyleyen kadın. Sen eskisini unutamadın derse biri bana kavga anında ben de canını acıtacak cevap veririm. kötüyü Duymak istemeyen kötü konusmayacak.
Tam anlayamadım. Kadın adama eski sevgilini unutamadın demiş, adam da eski sevgilimi senin yüzünden unutamadım demiş. Yani adam eski sevgilisini unutamamış sonuç olarak. Değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…