- 6 Mart 2024
- 3.686
- 4.003
- 48
- Konu Sahibi berlingoes
-
Şaka yaptım demiş kadın diyince oda canını yakmak ıcın söylemiş güya ama sinir anında söylenen gerçeklik payı olandırTam anlayamadım. Kadın adama eski sevgilini unutamadın demiş, adam da eski sevgilimi senin yüzünden unutamadım demiş. Yani adam eski sevgilisini unutamamış sonuç olarak. Değil mi?
Okuduklarındam anladığım kadarıyla birbirinizi sevmiyorsunuz üstelik saygı da duymuyorsunuz neden eski sevgilini unutamadın diyorsun ki ne gerek var yani bilerek can acıtmak için söylüyorsun eşin de altta kalmayıp senin yüzünden diyor eşini aklamıyorum ama siz çok konuşan her şeye karışan memnuniyetsiz bir tipe benziyorsunuz okuduğum kadarıylaMerhabalar
3 gün önce doğum günümdü.ev kalabalıktı 12 yi geçince herkes geldi sarıldı kutladı o sadece sırtımı sıvasladı.Neyse insanlar gitti dedim bari sarılsaydın. Geldi zorla sarıldı.göstermelik mi yapayım dedi. Ben senin için ev işi yapıyorum gibi şeyler söyledi.doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre.eşimin maaşı gerçekten iyi.daha iyi yerlere gücü yetiyor.Neyse zaten yüzyüze kutlamadı o gün full uzak durdu benden hatta kardeşi bişey istemişti onu halletmeye gitti.(evden bişey almaya gitmesini istemişti) neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim. Kızıma diyor ki annen öyle yerlerde büyüdü mü o tarz bişey dedi. Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim. Neyse zorla çıktık ettik yolda dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim. Herşeyin var sana ne alıcam diyor.benim çıldırttı çıldırttı. Yemek yiyeceğimiz yere gittik. Ay lanet yer dedi. Sonra ben çıldırdım tabi. İnmicem dedim . Kızımla ikisi indi sonra tekrar geldiler. Kimsenin oyuncağı olamam dedi. Bende dedim sen eski s. Unutmadın . Evet senin yüzünden dedi bana. Ben arabadan indim ağladım baya. Sonrada şaka yaptım diyor..Asla gönlümü almaya çalışmadı . Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor. Neyse en son bir yere gittik yemek yedik kalktık. Doğum günümü mahvetti
Şimdi de tüm suç benimmişmgibi kızıma lamse ediyor
Böyle evlilik mi olur ikisinin de birbirinden aşağı kalır yanı yok.Şaka yaptım demiş kadın diyince oda canını yakmak ıcın söylemiş güya ama sinir anında söylenen gerçeklik payı olandır
Çocuk için üzüldüm kadında bu çene adamda bu umursamazlık olduktan sonra hey babam heyBöyle evlilik mi olur ikisinin de birbirinden aşağı kalır yanı yok.
Öyle tabi ya. Olan hep çocuklara oluyor yazık.Çocuk için üzüldüm kadında bu çene adamda bu umursamazlık olduktan sonra hey babam hey
Öyle olmuş muhabbet. Ama ben sinir anında başka şey duymak için böyle cümle kurulmasından hoslanmiyorum nedense. Zaten kavga ediyoruz birbirimize de tahammülümüz yok belli ki çocuğun yanında ne bu konusmalar , udelik cocugu hakem gibi bak annen böyle böyle diye doldurmalar..Tam anlayamadım. Kadın adama eski sevgilini unutamadın demiş, adam da eski sevgilimi senin yüzünden unutamadım demiş. Yani adam eski sevgilisini unutamamış sonuç olarak. Değil mi?
Doğru da değil zaten. Arada saygı yok belli ki. Bunu söyleyen kişi ne kendine saygı duyuyor ne de karşısındakine.Öyle olmuş muhabbet. Ama ben sinir anında başka şey duymak için böyle cümle kurulmasından hoslanmiyorum nedense. Zaten kavga ediyoruz birbirimize de tahammülümüz yok belli ki çocuğun yanında ne bu konusmalar , udelik cocugu hakem gibi bak annen böyle böyle diye doldurmalar..
doğum günümün olduğu gün yemeğe gidecektik bana söylediği yer insanların günlük yemeğe gittiği yer bana göre
neyse yemeğe gideceğiz.ben beğenmedim seçtiği yeri. Sonra bana dedi ki tamam sen de bir yer. Bende söyledim.
Sonra hazırlanıyoruz falan dedim ben bir yere gitmiyorum bu kadar laf yaptın gitmem dedim.
dedim ki hediye aldın mı tabiki almadın dedim.
İnmicem dedim .
Bende dedim sen eski sevgilini Unutmadın
arabadan indim ağladım baya.
şu hareketleriniz normal mi? beraber bir gun gecirmeye tahammülünüz yoksa bosanin, maasi iyiymis guzel bir nafaka öder, sen de calisirisin gecinirsiniz. deger mi su sacma sapan seyleri yasamaya?Geri bindim arabaya saçma sapan şeyler söylüyor.
kesinlikle aynisini düşünüyorum. bizimkilerin arasi iyiydi ama kirk yilda bir piknige falan gideceksek annem yolda mutlaka çıkaracak bir kavga bulurdu. bir degil iki degil. yilda bir piknige gittiysek hepsinde yapardi. hic unutamiyorum guzel aktivitelerimizi p.ç ettigi günleri. o yüzden kendi başıma plan yapma cagimdan beri onunla ve onun gibi gergin insanlarla pazara bile gitmemSeneler önce annem böyleydi.
Yemeğe gidilecek tantana çıkartır, tatile gidilecek illa her seferinde bavul toplayıp dönmeye çalışır, her pazar evde hır gür çıkartır.
Evet babamla evliydi, babam da saçma adamın tekiydi ama bu annemin huzursuz bir manyak olduğu gerçeğini hiç değiştirmedi.
Bugün birini ölse günler sonra fark ederim, annemle zaten 10 seneden uzundur görüşmüyorum. İkisi de saçma, aptal, şımarık, anne baba olmanın sorumluluğunu alamayan yarım akıllı tiplerdi.
Öyle yani yeri gelmişken paylaşayım istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?