-
- Konu Sahibi Ask ve isyan
Çatlamasına razıyım yeterki patlamasınVitrin patladı konusu yok muydu geçen ay?
Dolap mıydı?
Sıcak havadan genleşiyor, soğuk su oluverince aniden büzüşüp
Çatlama oluyor işte
Ee maliyet işte :)Çatlamasına razıyım yeterki patlamasın
İnsanın gözüne falan gelir ya
Neden sıcağa duyarlı camdan yapılmıyor bunlar acaba biberonlar gibi
Ay kalkıp sökesim geldi şimdi
Yerim öyle maliyetiEe maliyet işte :)
Kabin fiyatına biberon var
2ye2 dayanıklı camlı kabin bayağı pahalı olur
Piyasada var, ama tercih eden müteahhit :)
2metre x 2 metre demek istedimYerim öyle maliyeti
Gözümüzden önemli mi
Ben yarın sorayım şunun camını
2ye2 ne
Niye ki? Ev sahibi ile konuşup kiradan dusersiniz.Ben kirada oturuyorum ev bize ait değil o yüzden yaptıramam.
yapmaz canım bir senedir evin zili ve otomatiği çalışmıyor biz yaptıralim kiradan düşelim dedik erteledi hepNiye ki? Ev sahibi ile konuşup kiradan dusersiniz.
Son zamanlarda duşa kabin patlamaları çok oluyor. Haberlerde vs. Rastlıyoruz. Gerçekten de tehlikeli. Haksız yere beddua edilirse gerçekleşmez zaten. Kafayı ne kadar takarsanız o kadar olumsuzlukları kendinize çekersiniz. Geçmiş olsunmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Ev sahibi sıkıntılı desene. Üzüldüm senin adına.yapmaz canım bir senedir evin zili ve otomatiği çalışmıyor biz yaptıralim kiradan düşelim dedik erteledi hep
Ciddi olamazsıntşk ederim önemsiz bir konu yüzünden tartıştığım üye beddua etti.
tşk ederim❤Son zamanlarda duşa kabin patlamaları çok oluyor. Haberlerde vs. Rastlıyoruz. Gerçekten de tehlikeli. Haksız yere beddua edilirse gerçekleşmez zaten. Kafayı ne kadar takarsanız o kadar olumsuzlukları kendinize çekersiniz. Geçmiş olsun
size de çok geçmiş olsun bizimki de sürgülü takmaya çalışırsam kırılır en iyisi kenara koyarım sabah eşim düzeltir diye düşündüm ama kafamda parçalandı. olacağı varmış yine de çok şükürler olsun ki çocuğum yanımda değildiBenimde başıma gelmişti duştayken komple bi cam paramparça oldu her yerime gelmişti. Bir süre kullanılınca oluyormuş sürgülü olanlarda filan. Geçmiş olsun.