duşakabin patladı çok korktum

Vitrin patladı konusu yok muydu geçen ay?
Dolap mıydı?
Sıcak havadan genleşiyor, soğuk su oluverince aniden büzüşüp
Çatlama oluyor işte
Çatlamasına razıyım yeterki patlamasın
İnsanın gözüne falan gelir ya
Neden sıcağa duyarlı camdan yapılmıyor bunlar acaba biberonlar gibi
Ay kalkıp sökesim geldi şimdi

evet cok kotu patlıyorlar fırın camları da cok fena patlayabılıyor fırında yemek varken bakmak ıcın cok yaklasmayın dıkkat etmek lazım
olacagı varmıs olmus gecmıs olsun

Çatlamasına razıyım yeterki patlamasın
İnsanın gözüne falan gelir ya
Neden sıcağa duyarlı camdan yapılmıyor bunlar acaba biberonlar gibi
Ay kalkıp sökesim geldi şimdi
Ee maliyet işte :)
Kabin fiyatına biberon var
2ye2 dayanıklı camlı kabin bayağı pahalı olur
Piyasada var, ama tercih eden müteahhit :)

Yerim öyle maliyeti
Gözümüzden önemli mi
Ben yarın sorayım şunun camını
2ye2 ne
2metre x 2 metre demek istedim
Ya yatak ölçüsü gibi standart değil ki.
Mefruşat ağzıyla yazıverdim :)

Sor bakalım, bana yaz özelden merak ettim
Cam balkon gibi camı diyecekler herhalde
En çok ısı değişimine onlar maruz kalıyor

Nazar çıktı diye lakayiz bir yorum yapmak istemiyorum.

Geçmişler olsun. Bende kizimi yikarken bu olaydan tirsiyorum. Rabbim korusun.

Cam duşakabin patlamasını çok duydum bu ara. Bence üretiminde bir hata var onların. Firmaya bildirin mutlaka..

Bedduadan niye patlasın? Direk bir sebebe dayandırmak saçma..

Beddua nazar vs gibi bir durum değil bu korkmayın :) pek çok insanın başına geliyor maalesef. Camın yapısıyla ilgili bir durum diye biliyorum . Bir ara haberlere konu olmuştu . Geçmiş olsun bu arada

aslında benim korkum ya çocuğu yıkarken olsaydı? ya başıma büyük parça düşüp bayılsaydim o zaman bebeğim ne yapardı yarın sabaha kadar? sabahı zor edeceğim derken bu düşüncelerden dolayı söyledim.

Son zamanlarda duşa kabin patlamaları çok oluyor. Haberlerde vs. Rastlıyoruz. Gerçekten de tehlikeli. Haksız yere beddua edilirse gerçekleşmez zaten. Kafayı ne kadar takarsanız o kadar olumsuzlukları kendinize çekersiniz. Geçmiş olsun

Benimde başıma gelmişti duştayken komple bi cam paramparça oldu her yerime gelmişti. Bir süre kullanılınca oluyormuş sürgülü olanlarda filan. Geçmiş olsun.
size de çok geçmiş olsun bizimki de sürgülü takmaya çalışırsam kırılır en iyisi kenara koyarım sabah eşim düzeltir diye düşündüm ama kafamda parçalandı. olacağı varmış yine de çok şükürler olsun ki çocuğum yanımda değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…