- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
-
- Konu Sahibi Ask ve isyan
haklısınız ama ev sahibi yapabilecek biri değil bizim zaten 2 banyo olduğu için durumu anlattığımda diğer banyoyu kullanın diyecek. bende sadece cocugumu düşünüyorum allah yardım etti ki yanımda değildiBence cocugunuzu dusunun. Maliyeti falan bosverin. Ev sahibine oturdugumuz sure boyunca plastik kullanacagiz tasininca cam taktirir cikariz deyin.
Benim de ablamin basina geldi Allahtan banyodan cikmisti. Ben o olaydan beri ev sahiplerimle konusup camliysa plastik taktiriyorum tasininca yine cam taktiriyoruz. Allah muhafaza ufak bir bebegim var. Kendimden once onun can sagligi yani.
Beddua eğer haksizsaniz tutar ama haksız yere edilen beddua da sahibini bulur dinen böyle. Inançlı.birisiniz bol bol sadaka verin sadaka ömrü uzatır kazadan beladan korur geçmiş olsunmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Geçmiş olsun....bilirim o duşakabin patlama olayını Allah korumuşmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
Geçmiş olsun ocak sıcak mıydı?Geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben de fırın camına yağ çöz sıktım ve sıkmamla patlaması bir oldu. Mutfak dolabının üstü bile cam olmuştu. Neden oluyor bilmiyorum da çok tehlikeli Allah beterinden korusun
Beddua eğer haksizsaniz tutar ama haksız yere edilen beddua da sahibini bulur dinen böyle. Inançlı.birisiniz bol bol sadaka verin sadaka ömrü uzatır kazadan beladan korur geçmiş olsun
ne bedduası kız
Ben en son abime beddua ettim
Yakın akrabalardan tanımadıklarıma sıra gelmiyor ki
Çok çok geçmiş olsun..
Cam kırılmış .Korkacak birşey yok
Geçmiş olsun....bilirim o duşakabin patlama olayını Allah korumuş
bizim ev sahibi hangisi ucuzsa onu alırCam duşakabin hiç iyi değil ya evet çok şık çok güzel görünüyor ama tehlikeli böyle patlayabiliyor en iyisi o sert plastik gibi eski tip olanlar sanırım. Camlar tercih etmemek gerek
Kirada oturduğunuz evin kabinini kırmaya gelince kırıyorsunuz yaptırmaya gelince yaptıramam neden ? Kabin olmasaydı evi kiralamazdın eminim.ev sahibiniz pintiyse siz de zarar verdiğiniz şeyi yaptırmamakla daha da pintisinizBen kirada oturuyorum ev bize ait değil o yüzden yaptıramam.
hanım efendi öncelikle terbiyeli konuşun. birincisi ben pinti falan değilim bunu söylemek sizin haddiniz değil. ikincisi de kabini kırdım aman bana ne yaptırmam demedim mesajları zahmet edip okursanız bir üyenin önerisine cevaben plastik yaptıramam anlamında yazdım.Kirada oturduğunuz evin kabinini kırmaya gelince kırıyorsunuz yaptırmaya gelince yaptıramam neden ? Kabin olmasaydı evi kiralamazdın eminim.ev sahibiniz pintiyse siz de zarar verdiğiniz şeyi yaptırmamakla daha da pintisiniz
Daha once darbe almış sert bir seyle vurulmus birkac kez o yuzden..Bedduayla ilgisi yokmerhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
aslinda hiç bir yere çarpmadm kırılır diye korktuğum için yerine yerleştirmek istemedim.kenara koyup eşim gelince düzeltir diye düşündüm ama olacağı varmış demek kiDaha once darbe almış sert bir seyle vurulmus birkac kez o yuzden..Bedduayla ilgisi yok
Sebebi onceden bir iki darbe almasiymis camcı oyle aciklamisti..Evdr cocuk varsa ozellikle vuruyor bi seyle pat küt..Geçmiş olsun nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum. Ben de fırın camına yağ çöz sıktım ve sıkmamla patlaması bir oldu. Mutfak dolabının üstü bile cam olmuştu. Neden oluyor bilmiyorum da çok tehlikeli Allah beterinden korusun
Yok siz degil oncesinde birkac ay once bile olabilirmis sert bi cisimle vuruldu diyelim kirilmadi aylar sonra patlarmışaslinda hiç bir yere çarpmadm kırılır diye korktuğum için yerine yerleştirmek istemedim. olacağı varmış demek ki
ben bir yıldır bu evde oturuyorum eşimde bende çok dikkatli kullanırız herşeyi. bebeğim de çok küçük emeklemiyor bile.nasıl oldu anlamadımSebebi onceden bir iki darbe almasiymis camcı oyle aciklamisti..Evdr cocuk varsa ozellikle vuruyor bi seyle pat küt..
ay bilemedim ki şimdiYok siz degil oncesinde birkac ay once bile olabilirmis sert bi cisimle vuruldu diyelim kirilmadi aylar sonra patlarmış