duşakabin patladı çok korktum

haklısınız ama ev sahibi yapabilecek biri değil bizim zaten 2 banyo olduğu için durumu anlattığımda diğer banyoyu kullanın diyecek. bende sadece cocugumu düşünüyorum allah yardım etti ki yanımda değildi

Beddua eğer haksizsaniz tutar ama haksız yere edilen beddua da sahibini bulur dinen böyle. Inançlı.birisiniz bol bol sadaka verin sadaka ömrü uzatır kazadan beladan korur geçmiş olsun

Geçmiş olsun....bilirim o duşakabin patlama olayını Allah korumuş

Cam duşakabin hiç iyi değil ya evet çok şık çok güzel görünüyor ama tehlikeli böyle patlayabiliyor en iyisi o sert plastik gibi eski tip olanlar sanırım. Camlar tercih etmemek gerek

Beddua eğer haksizsaniz tutar ama haksız yere edilen beddua da sahibini bulur dinen böyle. Inançlı.birisiniz bol bol sadaka verin sadaka ömrü uzatır kazadan beladan korur geçmiş olsun

çoktşk ederim Allah razı olsun. kurban keseceğim sadaka olarak dağıtacağım rabbim yavrumu korusun diye

Ben kirada oturuyorum ev bize ait değil o yüzden yaptıramam.
Kirada oturduğunuz evin kabinini kırmaya gelince kırıyorsunuz yaptırmaya gelince yaptıramam neden ? Kabin olmasaydı evi kiralamazdın eminim.ev sahibiniz pintiyse siz de zarar verdiğiniz şeyi yaptırmamakla daha da pintisiniz

hanım efendi öncelikle terbiyeli konuşun. birincisi ben pinti falan değilim bunu söylemek sizin haddiniz değil. ikincisi de kabini kırdım aman bana ne yaptırmam demedim mesajları zahmet edip okursanız bir üyenin önerisine cevaben plastik yaptıramam anlamında yazdım.

Daha once darbe almış sert bir seyle vurulmus birkac kez o yuzden..Bedduayla ilgisi yok

Daha once darbe almış sert bir seyle vurulmus birkac kez o yuzden..Bedduayla ilgisi yok
aslinda hiç bir yere çarpmadm kırılır diye korktuğum için yerine yerleştirmek istemedim.kenara koyup eşim gelince düzeltir diye düşündüm ama olacağı varmış demek ki

Sebebi onceden bir iki darbe almasiymis camcı oyle aciklamisti..Evdr cocuk varsa ozellikle vuruyor bi seyle pat küt..

Sebebi onceden bir iki darbe almasiymis camcı oyle aciklamisti..Evdr cocuk varsa ozellikle vuruyor bi seyle pat küt..
ben bir yıldır bu evde oturuyorum eşimde bende çok dikkatli kullanırız herşeyi. bebeğim de çok küçük emeklemiyor bile.nasıl oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…