- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
-
- Konu Sahibi Ask ve isyan
biraz gıcık kapmıştık birbirimizden sonu beddua oldu.profil sayfam da okuyabilirsinizCiddi olamazsınBuradan bir insan tanımadığı birine ne akla hizmet beddua eder , tövbeler olsun daha neler.
evet para içinde yüzden ama parasızlıktan dert yanan birisi. tşk ederim Canim.Bİ süre bu olayı unutana kadar ebeveyn banyosu kullanacağım sanırım.Ev sahibi sıkıntılı desene. Üzüldüm senin adına.
çok tşk ederim asıl tuhaf olan benim başıma gelene kadar hiç böyle birşey olacağı aklıma gelmezdi daha önce de konular açılmış ben hiç görmedim taa ki bugüne kadarBurada bile " benimde başıma geldi " diyen kaç kişi olmuş, korktum.
Geçmiş olsun.
Duşakabininizin temperli cam özelliğinden kaynaklanmış bir durum. Muhtemelen ucunu yere dokundurdunuz.
Kurulum yaparken başımıza gelmişti ondan biliyorum.
Temperli cam kırıldığı an zar büyüklüğünde parçalara ayrılır.
Bir anda milyon tane parça yayılır etrafa.Camın özelliği yani. Beddua ile ilgisi yok. Geçmiş olsun.
çok tşk ederim evet bayağı haber var bu konudaGeçmiş olsun, ben de ilk defa duydum ama çok sık yaşanan bir olaymış. Nete baktım; Enis Arıkan(evde değilmiş, gelince görmüş), Ece Erken(anladığım kadarıyla çocuğunu yıkarken), Yeliz Yeşilmen de dahil onlarca kişinin haberi var.
haha ben nazara yoramadım kafamda parçalandığı içinBu havalar da çok duyuyoruz... yeliz yeşilmen de diyor du bomba gibi patladı gözü olanın gözü çıksın diye o geldi aklıma
merhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
çok geçmiş olsun sizinki çok daha kötüymuş okuyacağım ayrıca sadaka dağıtacagim çocuğum için. nazardan değil ama kalitesiz ürün kullanıldığı için oluyormuş sanırım. yani her yerde önce can güvenliği diyorlar ama nedense böyle tehlikeli şeyleri önemsemiyor üretime izin veriyorlar2 sene önce tatilde başıma geldi yakın bi kız arkadaşımla tatile çıktık 3 .cü gündü öğlen odaya döndük arkadaşım öğle namazını kılacaktı ben de bi duş alayım diye girdim kapısı zaten açıktı dokunmadım bile hemen çıkacağım için kapısını da kapatmadım birden pat diye ses geldi sanki bomba patladı aynen başımdan aşağı cam parçaları döküldü o korkuyla fırladım camlara basmışım heryer kan sanki cinayet işlenmiş odada arkadaşım namazı bozdu korkudan otel sahibi şok oldu ilk defa oldu böyle bişey dedi odamızı değiştirdi sağolsun hastaneye gittik ben en çok gözüme girdi sandım ondan korktum gerçi benim uğursuzluğum meşhurdur nazar olduğunu sanmıyorum yane ama siz bi okunun bence
çok geçmiş olsun sizinki çok daha kötüymuş okuyacağım ayrıca sadaka dağıtacagim çocuğum için. nazardan değil ama kalitesiz ürün kullanıldığı için oluyormuş sanırım. yani her yerde önce can güvenliği diyorlar ama nedense böyle tehlikeli şeyleri önemsemiyor üretime izin veriyorlar
gerçekten unutulmayacak bir ani olmuşvalla otel yeni değildi ve sahibinin söylediğine göre otel tarihinde kafasına duşa kabin patlayan ilk müşteri benimarkadaşımla ilk belalı maceram olmadığı için sonradan çok gülmüştük tabi bu olay sıkça oluyormuş biz yine ucuz atlattık
gerçekten unutulmayacak bir ani olmuş
ahahaha sizinki de tam sakarlık olmuş. bütün tuhaflıklar sizi bulmuşVan'a arkadaşımı zİyarete gitiğim ilk gün van gölüne düşmüştüm ben kıyafetlerimle öle elimi sokayım derken benim başıma gelenler şaşırtmıyor artık kimseyi :)
Bence cocugunuzu dusunun. Maliyeti falan bosverin. Ev sahibine oturdugumuz sure boyunca plastik kullanacagiz tasininca cam taktirir cikariz deyin.yapmaz canım bir senedir evin zili ve otomatiği çalışmıyor biz yaptıralim kiradan düşelim dedik erteledi hep
tşk ederim bilmiyorum ki neden cam. korkmayın ben bugün bile yaptımÇok geçmiş olsun. Ya bir şey soracam niye o zaman cam yapıyorlar bu duşakabinleri. Ben şimdi her banyoya girdiğimde korkarım.