duşakabin patladı çok korktum

Duşakabininizin temperli cam özelliğinden kaynaklanmış bir durum. Muhtemelen ucunu yere dokundurdunuz.

Kurulum yaparken başımıza gelmişti ondan biliyorum.

Temperli cam kırıldığı an zar büyüklüğünde parçalara ayrılır.
Bir anda milyon tane parça yayılır etrafa.Camın özelliği yani. Beddua ile ilgisi yok. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, ben de ilk defa duydum ama çok sık yaşanan bir olaymış. Nete baktım; Enis Arıkan(evde değilmiş, gelince görmüş), Ece Erken(anladığım kadarıyla çocuğunu yıkarken), Yeliz Yeşilmen de dahil onlarca kişinin haberi var.

amacım yere koymaktı bu sebepten kırilacağıni bilmiyordum.çok saçma gerçekten hiçbir şekilde güvenlik yok sanırım ucuz olduğundan böyle? evet bildiğiniz tuzla buz oldu. çok tşk ederim size de çok geçmiş olsun❤

çok tşk ederim evet bayağı haber var bu konuda

2 sene önce tatilde başıma geldi yakın bi kız arkadaşımla tatile çıktık 3 .cü gündü öğlen odaya döndük arkadaşım öğle namazını kılacaktı ben de bi duş alayım diye girdim kapısı zaten açıktı dokunmadım bile hemen çıkacağım için kapısını da kapatmadım birden pat diye ses geldi sanki bomba patladı aynen başımdan aşağı cam parçaları döküldü o korkuyla fırladım camlara basmışım heryer kan sanki cinayet işlenmiş odada arkadaşım namazı bozdu korkudan otel sahibi şok oldu ilk defa oldu böyle bişey dedi odamızı değiştirdi sağolsun hastaneye gittik ben en çok gözüme girdi sandım ondan korktum gerçi benim uğursuzluğum meşhurdur nazar olduğunu sanmıyorum yane ama siz bi okunun bence

çok geçmiş olsun sizinki çok daha kötüymuş okuyacağım ayrıca sadaka dağıtacagim çocuğum için. nazardan değil ama kalitesiz ürün kullanıldığı için oluyormuş sanırım. yani her yerde önce can güvenliği diyorlar ama nedense böyle tehlikeli şeyleri önemsemiyor üretime izin veriyorlar

valla otel yeni değildi ve sahibinin söylediğine göre otel tarihinde kafasına duşa kabin patlayan ilk müşteri benim arkadaşımla ilk belalı maceram olmadığı için sonradan çok gülmüştük tabi bu olay sıkça oluyormuş biz yine ucuz atlattık

gerçekten unutulmayacak bir ani olmuş

Çok geçmiş olsun. Ya bir şey soracam niye o zaman cam yapıyorlar bu duşakabinleri. Ben şimdi her banyoya girdiğimde korkarım.

yapmaz canım bir senedir evin zili ve otomatiği çalışmıyor biz yaptıralim kiradan düşelim dedik erteledi hep
Bence cocugunuzu dusunun. Maliyeti falan bosverin. Ev sahibine oturdugumuz sure boyunca plastik kullanacagiz tasininca cam taktirir cikariz deyin.
Benim de ablamin basina geldi Allahtan banyodan cikmisti. Ben o olaydan beri ev sahiplerimle konusup camliysa plastik taktiriyorum tasininca yine cam taktiriyoruz. Allah muhafaza ufak bir bebegim var. Kendimden once onun can sagligi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…