- 14 Ağustos 2018
- 19.268
- 72.218
-
- Konu Sahibi Ask ve isyan
iyide böyle , ya şöyle olsaydı ya böyle olursa diye hayat geçmez ki.paranoyak olur çıkar insan.aslında benim korkum ya çocuğu yıkarken olsaydı? ya başıma büyük parça düşüp bayılsaydim o zaman bebeğim ne yapardı yarın sabaha kadar? sabahı zor edeceğim derken bu düşüncelerden dolayı söyledim.
Ya niye bir hayvanın kafasını kesiyorsun senin evinin cami patladı diye?çoktşk ederim Allah razı olsun. kurban keseceğim sadaka olarak dağıtacağım rabbim yavrumu korusun diye
Teşekkürler. Hayır soğuktu uzun süredir kullanılmamıştı. Kullanmadan önce temizleyim dedim ama patladıGeçmiş olsun ocak sıcak mıydı?
Çocuk yoktu o zamanlar ama bilemiyorum doğrudurSebebi onceden bir iki darbe almasiymis camcı oyle aciklamisti..Evdr cocuk varsa ozellikle vuruyor bi seyle pat küt..
Benim hayatım bu şekilde geçiyor vallahi alıştım artık :)ahahaha sizinki de tam sakarlık olmuş. bütün tuhaflıklar sizi bulmuş
Bizim de apartmanda 2kisinin patladi bedduadan olmaz Allah her bedduayi kabul edip birilerinin basina dert mi verecek Allah aşkına kafanızı değiştirin yamerhaba hanımlar bugün öğleden sonra saat 3 gibi cocugumu uyuttum. hazır oğlum uyurken bende dusakabini temizleyeyim dedim.tam durularken duşa kabin yerinden çıktığı takarken kırarım en iyisi kenara koyayim yarın sabah eşim gelince düzeltir dedim.elime almamla tuzla buz oldu başımdan aşağı cam parçaları döküldü her yerim yara bere içinde kaldı.şok geçirdim yardım istemek için kendimi nasıl komşunun kapısına attım bilmiyorum. o kadar çok korktum ki hale kendime gelemedim ya cocugumu yıkarken olsaydı ne yapardım ben. Ben bedduaya çok inanıyorum ve ben dahil kim bana beddua ederse mutlaka başıma bir iş geliyor burda hiç tanımadıgm insandan bile beddua aldım.o kadar çok üzüldüm ki o kadar çok korktum ki anlatamam. üstelik bu gece eşim nöbete nasıl sabah edeceğim bilmiyorum
tşk ederim size de çok geçmiş olsun❤Geçmiş olsun. Benimde başıma geldi duş aldım çıktım daha 5 dk olmadan bomba gibi ses geldi gittik baktık eşimle duşa kabin patlamış tuzla buz olmuştu resmen
sen ne saçmalıyorsun be? balık yemiyor musun tavuk yemiyor musun et yemiyor musun? cevaba bakar misin sanki cinayet işliyoruzYa niye bir hayvanın kafasını kesiyorsun senin evinin cami patladı diye?
Mantıklı mi bu ya.
Sadaka dağıtım fakir sevindir işte. Şu hayvanları artık rahat bırakın. Çocuklarınız uğruna kan akıtıp durmayın. Hay yavrularınıza ya
hemen defol git konumdan. konumun en başından değil k*ç* ndan okumaya başlarsan tabi böyle saçma sapan yorumlar yaparsın.Kadında kriz yönetimi hakkında en ufak bir bilinç yok. Evin cami patladı diye ayılıp bayılıyor yok kocam yok yok nasıl uyuycam. Drama üstüne drama yapıyor.
Tedbir alma yeteneği yok. İnsanlar plastik yaptır sonra yenisini taktirirsin diyor ona da itiraz ediyor. Ev sahibi ne diyebilir buna ?
Yasal haklarından bir haber. İnternet kullanmayi biliyor ama kiracı ev içinde ne gibi değişiklikler yapabilir zahmet edip arastirmiyor. Araştırsa plastik cam takabilecegini görecek.
Dusakabin camlarının patladığını da daha önce duymustur.
Ama sebep olarak beddua tedbir olarak kurbanı düşünüyor.
Sonra da yavrum, evladım, yok ona bir şey olsa yaşayamam. Fatma Girik filmi gibi gereksiz yükselmeler. Dusa kabin patlaması gibi bir olayda bile ayılıp bayılan sonra da tedbir alamayan bir kadın zaten o çocuğun başına bir şey getirir. Yine cam takıcam ev sahibi izin vermez diyor kadına bak
tşk ederim size de çok geçmiş olsunO duşa kabinlerin özelliği o bence. Annem banyodayken oldu Allah korudu çok şükür.
Çok geçmiş olsun
tşkederim canım amin cümlemizi. vereceğim mutlakaÇok geçmiş olsun adacımRabbim beterinden korusun mutlaka sadaka ver canim..!!
Yemiyorum. Üslubunu düzelt.sen ne saçmalıyorsun be? balık yemiyor musun tavuk yemiyor musun et yemiyor musun? cevaba bakar misin sanki cinayet işliyoruz
Terbiye bekçisi kesilmişsiniz bakıyorum, bence siz gidin çocuğunuza bekçilik yapın. Gayette ne yazdığınızı okudum anladım siz olayın şokundan çıkamadığınız için ne yaZdığınızın farkında değilsiniz tabi normal büyük bir olay.ev sahibim pintidir ne taktıracak bilemem taktırmaz bile dediniz. Neyse pinti deyip tekrar terbiyesizlik ettim ama sizin ağzınızdan çıkan cümleleri yazdım bu sayılmaz.sizi gözardı ediyorum o yüzden boşa kendinizi yormayın cevap için okuyamicam.hanım efendi öncelikle terbiyeli konuşun. birincisi ben pinti falan değilim bunu söylemek sizin haddiniz değil. ikincisi de kabini kırdım aman bana ne yaptırmam demedim mesajları zahmet edip okursanız bir üyenin önerisine cevaben plastik yaptıramam anlamında yazdım.