duşakabin patladı çok korktum

batıl inançlık bir durum yok duşakabin patlaması çok sık oluyor en iyisi plastik olanlarından taktırmak.bizim evdeki de 2 defa patladı biri kendi kendine durduğu yerde öteki de temizlik için yerinden birazcık kımıldatınca , sonunda akıllanıp plastiğini yaptırdık.

iyide böyle , ya şöyle olsaydı ya böyle olursa diye hayat geçmez ki.paranoyak olur çıkar insan.

Geçmiş olsun. Benimde başıma geldi duş aldım çıktım daha 5 dk olmadan bomba gibi ses geldi gittik baktık eşimle duşa kabin patlamış tuzla buz olmuştu resmen

çoktşk ederim Allah razı olsun. kurban keseceğim sadaka olarak dağıtacağım rabbim yavrumu korusun diye
Ya niye bir hayvanın kafasını kesiyorsun senin evinin cami patladı diye?
Mantıklı mi bu ya.
Sadaka dağıtım fakir sevindir işte. Şu hayvanları artık rahat bırakın. Çocuklarınız uğruna kan akıtıp durmayın. Hay yavrularınıza ya

Kadında kriz yönetimi hakkında en ufak bir bilinç yok. Evin cami patladı diye ayılıp bayılıyor yok kocam yok yok nasıl uyuycam. Drama üstüne drama yapıyor.
Tedbir alma yeteneği yok. İnsanlar plastik yaptır sonra yenisini taktirirsin diyor ona da itiraz ediyor. Ev sahibi ne diyebilir buna ?
Yasal haklarından bir haber. İnternet kullanmayi biliyor ama kiracı ev içinde ne gibi değişiklikler yapabilir zahmet edip arastirmiyor. Araştırsa plastik cam takabilecegini görecek.
Dusakabin camlarının patladığını da daha önce duymustur.
Ama sebep olarak beddua tedbir olarak kurbanı düşünüyor.
Sonra da yavrum, evladım, yok ona bir şey olsa yaşayamam. Fatma Girik filmi gibi gereksiz yükselmeler. Dusa kabin patlaması gibi bir olayda bile ayılıp bayılan sonra da tedbir alamayan bir kadın zaten o çocuğun başına bir şey getirir. Yine cam takıcam ev sahibi izin vermez diyor kadına bak

O duşa kabinlerin özelliği o bence. Annem banyodayken oldu Allah korudu çok şükür.
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun adacım Rabbim beterinden korusun mutlaka sadaka ver canim..!!

Bizim de apartmanda 2kisinin patladi bedduadan olmaz Allah her bedduayi kabul edip birilerinin basina dert mi verecek Allah aşkına kafanızı değiştirin ya

sen ne saçmalıyorsun be? balık yemiyor musun tavuk yemiyor musun et yemiyor musun? cevaba bakar misin sanki cinayet işliyoruz

hemen defol git konumdan. konumun en başından değil k*ç* ndan okumaya başlarsan tabi böyle saçma sapan yorumlar yaparsın.

Terbiye bekçisi kesilmişsiniz bakıyorum, bence siz gidin çocuğunuza bekçilik yapın. Gayette ne yazdığınızı okudum anladım siz olayın şokundan çıkamadığınız için ne yaZdığınızın farkında değilsiniz tabi normal büyük bir olay.ev sahibim pintidir ne taktıracak bilemem taktırmaz bile dediniz. Neyse pinti deyip tekrar terbiyesizlik ettim ama sizin ağzınızdan çıkan cümleleri yazdım bu sayılmaz.sizi gözardı ediyorum o yüzden boşa kendinizi yormayın cevap için okuyamicam.

Takıntı iyi değil. Olmayacağı varsa da bazı syleri oldurur takıntı.. zamanında benim de kocaman avaryumum gecenin köründe biz uyurken büyük bir gürültü ile patlaşmıştı... Fizik kuralları ile yönetiliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…